ziro4vr írta:Kerlon írta:
Lehet dragak, de azert kullemre szerintem most ok a piacvezetok. Mindenki az s7nedget koppintja, meg azert kiforrotta magat rendesen a samsung. Az meg nagyon nem mindegy, hogy normalis szerviz szolgaltatasuk van.
Megint bele akarunk menni a piacvezető dologba?
A kapcsolódó szolgáltatások tényleg extrák, de ennyi pénzért ez a minimum. Jól is néz ki ez tény, de akkora különbség azért nincsen. Én nem vennék samut, túl vannak árazva, annyival meg nem nyújt többet.
Nekem az a felfogásom, hogy vagy egy xiaomi vagy huawei, vagy egy alma ha zárt rendszert és tűpontos működést akar az ember. De pl a samut vagy az lg-t a kettő közé lövöm be, köztes megoldás, nem hoz konkrét versenyelőnyt vagy kiemelkedő ár/érték arányt.
Ár/érték arányt megértem. Én is így szoktam vásárolni. Pont lesz*rom ki gyártja, ha egyszer minőság (jó azért a support sem mindegy hogy milyen, mert az is ciki ha megveszel valamirt x tíz/százezerért és szopat garancia miatt a cég, vagy leszarja...)
De azt soha az életben nem értem meg, hogy egy apple termékre valaki hogy mondhatja azt hogy megéri. Azt elhiszem hogy valakinek tetszik, meg hogy neki az jött be. Az oké, az szubjektív, el is fogadom. Meg ha van pénze erre, hát vegye meg. De azt mondani hogy megéri....nekem a megéri szó azt jelenti hogy ár/teljesítményben nagyon jól teljesít. Az apple termékek között ilyent még nem találtam. Ha lenne akkor valószínűleg lenne már valami apple termékem, mert tényleg esztétikus, tényleg jó, de az ára... horriblis.
Ráadásul már jó pár éve lehet nativ andriod telefonokat venni. Bár a Pixelt rendesen túlárazta a Google. Lehet rájött hogy ha az Apple termékeit megveszik, akkor majd a Google termékeket is, hiába van túlárazva.
Legszomorúbb mikor valakinek statuszszimbolum lesz a telefon, és azzal akar kitűnni a kollégai/környezete közül.
Tyler szavai jutnak eszembe....