Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 13., hétfő 13:23

Én ezt nem tudom elfogadni, hogy zavarja Morata jelenléte mikor alig van jatszatva. Pont azért kellene vert innia es tűzzel szívvel játszania, hogy ne legyen kivéve a kezdőbol. Ezért kellene rúgni a gólokat es olyan játékot mutatnia, ami azt mutatja, hogy nem kell ide másik csatár max. Beugrosnak. De nem ezt látjuk. A másik meg ez egy csapatsport, kell alternatíva, mi van ha lesérul, eltiltják stb. Ki lesz helyette csatár?
Ugyanmár ez nem jo indok. :)

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 13., hétfő 11:33

Akkor igazoljon olyan csapathoz ahol egyedul o lesz csatar.

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. február 13., hétfő 10:56

csabi* írta:megreccsen mert egy morata van mogotte? ne vicceljunk mar, pusztan szarik az egeszbe
Nem vicceltem,ha követted az eseményeket az elmúlt ébekben és visszaemlékezel,azért lett eladva Higuain többek között,mert Benzema lenyilatkozta nem akar osztozni a percekben,szereti egyedül megoldani

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 13., hétfő 10:47

megreccsen mert egy morata van mogotte? ne vicceljunk mar, pusztan szarik az egeszbe
Kép

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. február 13., hétfő 10:40

Eladnám mint a szél,nem kérdés,de úgysem lesz eladva.Zidane foggal-körömmel ragaszkodik hozzá,ezt csak a vak nem làtja,és bàr az lehet,hogy màr Perez nem csípi annyira,de ez kevés lesz az elmozdításához amíg Zidane az edző.A pali egyébkènt szerintem annyira gyenge lehet fejben,hogy már a puszta ténytől megreccsen,hogy van mögötte egy Morata a padon,hiába kapja a bizalmat végig.Morata egyébként tényleg nem nagy szám kezdőként,a Juve is rendre csereként használta,nem tudom mit vergődik.Az igazi probléma Mariano,mert Ő tényleg jó lehetne.Jelenleg azért nem jàtszik mert Morata spanyol saját nevelésben előrébb van a rangsorban,meg egyre inkább van egy érzèsem hogy azért is,bár ez nagyon koncepciós,hogy Zidane tudja hogy megvan benne a képesség hogy pillanatok alatt berobbanjon a kezdőbe a jelen állapotok mellett és akkor Benzema öngyilkos lenne,azt meg nem akarja.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 13., hétfő 10:33

Nem érdemli meg, hogy védjük, de korrekt meccset zárt volna a ha berugja a 100%-ost. Nem tette, lehet szapulni, de a probléma gyökerét is vizsgalhatjuk. Zizou is rajott már, hogy CR csatár. Magyarázat, erre a 352, de ebben még nem tudunk játszani, véleményem szerint itt C és Benzema is ludas, tőlük kéne több, de a kozeppalyas sor sem támogatja őket eleget. Sokszor akkora űr tatongott közöttük, hogy fájdalmas volt nézni. Nagyjából 5 védő jutott kettejükre. Gyakorlatilag Casemiro támadásban kb. hátrány volt, nem tud helyezkedni, elveszi a teret, előre kockázatot nem vállal, sőt rohadt lassú. Én már azt sem látom, hogy védekezésben annyit adna, hogy megerje nekünk ez a luxus. Főleg, ha Kroos vagy Modric nincsenek, ők azért ellensúlyozni tudják a dolgot. Bár Modric is gyengécske volt szerintem. Ezek tükrében Morata és Mariano se tudna sokkal többet kihozni magából. Bale lesz itt a megoldás, aki fel is ér, veszélyt is jelent és védekezésben is elég lesz. Ronaldot meg Benzemat szerintem már le kell váltani, vagy egy mellékszerepet adni nekik. Kell előre a generáció váltás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2017. február 13., hétfő 10:23

A tizenhatoson belül várja a labdát, csatárként?

Ebben a szituban pont nem így volt :D
Amúgy én az Osasuna elleni meccsről írtam, nem másról. Azt is leírtam, hogy a következő bajnokin Morata kezdene nálam, viszont ha el kell adni valakit a szezon végén, a Benzema-Morata kettősből, akkor én utóbbit adnám, főleg ha 50-60-70 millió eurót sem sajnálna érte egy csapat. Na de nem írom le újra ugyanazt, mint az előbb :)

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. február 13., hétfő 10:11

Reaper's Scythe írta:Az oké, hogy elszabta a lehetőséget, de valahogy oda is kellett kerülni a 16-oson belülre. Nem mondom, hogy felért egy gólpasszal, de nélküle az sem gól, ez szerintem vitathatatlan :)
A tizenhatoson belül várja a labdát, csatárként? Nem semmi teljesítmény! Az már biztosan mellékes, hogy három értékelhető meccset hozott le a szezonban, hogy képtelen gólt lőni, hogy az elmozgásai már semmit nem tesznek hozzá a játékhoz (nincs is kinek területet nyitni, mivel CR centert játszik), hogy a csapat és az értelmes presszing csak hírből ismerik egymást, hogy a párharcai túlnyomó többségét elveszíti. Mondjuk ami azt illeti, ez a tarthatatlan helyzet elsősorban Zidane sara, nem a játékosoké.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2017. február 13., hétfő 10:05

Valóban, de amit írtál, az is egy feltételezés. Olvasd csak tovább, Mariano-ról is írtam lejjebb, azt talán érdekesebbnek találod.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 13., hétfő 10:02

az hogy mi lett volna nélküle sosem tudjuk meg. lehet hogy mariano góllal fejezi be. szerencsére jól jöttünk ki abból a komédiából.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2017. február 13., hétfő 10:01

Az oké, hogy elszabta a lehetőséget, de valahogy oda is kellett kerülni a 16-oson belülre. Nem mondom, hogy felért egy gólpasszal, de nélküle az sem gól, ez szerintem vitathatatlan :)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 13., hétfő 9:53

a második gólnál is ő csinálta meg a helyzetet
:lol: eddig olvastam.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2017. február 13., hétfő 9:31

Majdnem mindenhol azt olvasom, hogy Benzema milyen sz.r volt az Osasuna ellen. Hát én megnéztem a meccset tegnap és vártam, hogy majd minden megoldása rossz lesz és csak sétálgat a pályán, ahogy írták a legtöbb helyen. Ehhez képest volt egy remek gólpassza, a második gólnál is ő csinálta meg a helyzetet és ezeken kívül is volt még egy-két szép kiugratása és jó lövése, az összjátékból is kivette a részét az első félidőben főleg.
Persze nem mondom, hogy 10/10-es meccset hozott, de nem is lógott ki lefelé a csapatból.

Tény, Morata megérdemelne több lehetőséget, én a következő bajnokin mindenképp őt kezdetném, de a Napoli ellen Benzema alap kell, hogy legyen, mert szerintem nincs olyan hűderossz formában, mint azt a többség gondolja/látja.

Ha én dönthetnék erről, akkor biztosan Morata-t adnám el a nyáron, főleg ha vannak csapatok, akik 50+ milliót is fizetnének érte. A helyére pedig nem csatárt hoznék, hanem egy szélső támadót (pl.: Hazard, Martial) és az előszezonbeli teljesítmény alapján akár Mariano is lehetne kezdő csatár jövőre, ha Benzema továbbra is saját szintjén alul teljesít és a másik két támadó posztra ott lenne CR (aki nálam jövőre már többször lenne csere, mint kezdő), Hazard/Martial, Bale, LV és ha igazolnánk esetleg egy középpályást is, akkor Isco is inkább a támadórészlegben kaphatna helyet.

Így Benzemának még simán lenne helye nálam a csapatban, ha máshol nem, akkor Mariano cseréjeként, mert a dominikaiban én érzem az átütőerőt, szerintem be fog futni és remek játékos lesz belőle. Csak az a kérdés, hogy itt vagy máshol.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 13., hétfő 9:27

Morata kezdőként egy fos. Nagyobb mint Karim. Megbocsátok.
Fogalmunk sincs, mert még soha nem kapta meg a bizalmat. Majd ha 2-4 meccsen kezdő, akkor lehet értékelni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 13., hétfő 8:20

Nem.
Eladni. Hozni egy csatárt, Mariano meg lehet Morata helyett.
Mar megint szövegel a spanyol. Gusztustalan.

Karim meg örök mint a madridizmus.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. február 13., hétfő 8:02

H.E.H.E. írta:
Szóval ja, Morata ezerszer inkább megérdemli idén BÁRMELYIK meccsen a kezdő tagságot, mint Benzema.
mindkettő leveri a lécet, benzema már lassan bő egy éve paródia, azt hiszem ez a max nála, én személy szerint vártam, vártam, hogy a lyoni évek nem csak fellángolás, de összehasonlítva egy suarezzel a hozzáállását nálam neki itt vége van.
morata meg max csere szint, az utolsó fél órára bajnoki vagy kupameccsen, mert a futballtudása irtó kevés.

ha zidane-ban lenne vér, jobb híján odaadnám a helyében marianonak az egész tavaszi félévet, a béellre esélyesek vagyunk így is, a bajnokságban meg valahogy össze kell kaparni a kicsik ellen a győzelmeket, és akkor nem számít mit játszunk az el clasicon.
Nem gondoltam volna hogy valaha írok neked ilyet, de teljes mértékben egyetértek. :mrgreen:
Mondjuk Moratát továbbra is szívesebben látnám a pályán jelenleg, mint Benzemát.
Morata kezdőként egy fos.
Csereként meg császár, ezért is kéne elé egy igazi csatár, meg vele elfogadtatni a csereember szerepet; és akkor minden király lenne.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 13., hétfő 7:23

Morata kezdőként egy fos. Nagyobb mint Karim. Megbocsátok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. február 12., vasárnap 21:48

morientes írta:Kétség kívül nincs formába, de kit teszel be helyette? Moratat? :kivagyhe:
Gólok:
-Benzema 5
.Morata 6

Játékpercek:
-Benzema 967
-Morata 657

Győztes párharc:
-Benzema 34.21%
-Morata 51.33%

Győztes fejpárbaj:
-Benzema 42.86%
-Morata 60%

Cselek:
-Benzema 4
-Morata 13

Kiharcolt szabadrúgások

-Benzema 4
-Morata 24

Lövéspontosság:

-Benzema 48%
-Morata 62.5 %

Szerelések:

-Benzema 6
-Morata 8

Bocsássák meg nekem oda fentről, de igen... akár Moratát

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. február 12., vasárnap 20:58

ziro4vr írta:Tuti elrak egyet a nápolynak, Hehe aputestét teszem rá. :mrgreen:
attól még kiesünk :mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 12., vasárnap 20:45

Tuti elrak egyet a nápolynak, Hehe aputestét teszem rá. :mrgreen:
Nem illik.

Vissza: