Soha nem lesz o mar a Barca edzoje. Mellesleg szerintem idén nem rúgják ki még semmi esetre se.dzsi91 írta:A bohóc hazatér miután kirúgják a citytől.Remy írta:
Vajon ki lesz az új edző?
Mar ha Guardiolarol van szo.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. február 15., szerda 15:28
Soha nem lesz o mar a Barca edzoje. Mellesleg szerintem idén nem rúgják ki még semmi esetre se.dzsi91 írta:A bohóc hazatér miután kirúgják a citytől.Remy írta:
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 15., szerda 15:14
Nem tudom mennyire képes a csapathoz igazítani a taktikát vagy ő is olyan mint Mourinho, hogy mindig ugyanazt tolja csapattól független, de az biztos, hogy amit jelenleg a Sevillával játszat ahhoz komolyan hiányzik az alapanyag a Barcelonából.KAG írta:Sampaoliról rengeteg cikk jön.
Vele szerintem nagyon nagyot üthetnek, ha oda kerül.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 15., szerda 15:05
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 15., szerda 14:57
A bohóc hazatér miután kirúgják a citytől.Remy írta:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 15., szerda 14:51
Messi hozat valami kecskepásztort argentínából.Remy írta: Vajon ki lesz az új edző?
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 15., szerda 11:39
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 15., szerda 10:48
Mit hallottál?Remy írta:Kár, hogy a spanyol kupa visszavágója nem a BL után jött... ahogy hallom/látom hatalmas a káosz most odaát az öltözőben. Most el lehetett volna kapni őket.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 15., szerda 10:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 15., szerda 10:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 12., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 12., vasárnap 20:47
Nézd meg ezt a becsúszást sokszor és vedd észre, hogy milyen orbitális erővel és sebességgel érkezik, és ha ez meg volt írd be a youtube keresősávjába, hogy pl: Raphael Varane defending skills és láthatod, hogy mi a különbség becsúszás és becsúszás között. Durva módon érkezett meg.ToniKroos írta:Értem, hogy csúnya sérülés lett belőle, de ez akkor is csak egy sima becsúszás. Még csak nem is csúnya, amit írtok, hogy veszélyes játék, ezek alapján akkor be kéne tiltani ezt, mint lehetőséget, mert túl veszélyes. .
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2017. február 12., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. február 12., vasárnap 13:32
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. február 12., vasárnap 13:20
az ellenfél térfelén a szögletzászlónál történt az eset, tehát gólhelyzetet nem akadályozott meg, se a labdát megtartani nem volt esélye, így repült rá méterekről a "labdára", 0-6-nál.. az a kifejezés, hogy veszélyes játék mond valamit?ToniKroos írta:Hát nem tudom ti mit néztek, de én azt látom, hogy az Alaveses simán elrúgja a labdát és leérkezéskor beszorul Vidal bokája. Ebbe semmi szándékosság nem volt és szabálytalan se. Ugyan úgy egy szerencsétlen eset, mint Iscoé. Nem értem mit kéne itt vizsgálni, meg 6-0nál már nem szabad becsúszni felfogást sem és evvel nem azt mondom, hogy megérdemelte vagy bármi ilyen, de ez is a foci része sajnos.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 12., vasárnap 13:00
Ezt úgy hívják hogy veszélyes játék, letarolta a gyereket, teljesen mindegy hogy a labdát érte el előbb. A szándékot kell díjjazni, ha nincs sérülés ez akkor is fault.Hát nem tudom ti mit néztek, de én azt látom, hogy az Alaveses simán elrúgja a labdát és leérkezéskor beszorul Vidal bokája.
Szerintem sem kell, ha ezt teszem azt Modrical csinálja meg pl, már felrobbant volna a fórum.Én nem akarom védeni az Alaveses srácot,
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. február 12., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 12., vasárnap 12:24
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. február 12., vasárnap 12:17
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2017. február 12., vasárnap 12:14
HozzászólásSzerző: nagyi » 2017. február 12., vasárnap 11:07
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem