forintosítva 50-60 ezer forint körüli kategóriában (hardware-t tekintve) egész komoly kis készüléknek néznek ki.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2017. február 18., szombat 16:18
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 18., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 18., szombat 16:13
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2017. február 18., szombat 16:08
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. február 15., szerda 0:16
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 14., kedd 18:00
Én is használtam egy darabig a Jabra Freeway-t. Nagyon jól működött, alig kellett tölteni. Jó volt a hangminőség és sosem volt gond a kapcsolattal.Victor írta:Valakinek van tapasztalata autós kihangosítóval? Fater születésnapja lesz lassan, meg akarom lepni egyel, mert képtelen magának venni, és vagy megbüntetik egyszer, vagy balesete lesz...![]()
Mire kell figyelni?
Ezt néztem eddig, meg ezt, no meg ezt, ez akciós is, de fingom nincs, hogy melyik a jó, hova praktikus felszerelni és a többi
HozzászólásSzerző: Wecker » 2017. február 14., kedd 15:38
Nem tudom meddig tudsz elmeni árban. Én ilyet használok, és nagyon rendben van. Mondjuk ezt nem csak felrakod valahova, hanem be kell építeni.Victor írta:Valakinek van tapasztalata autós kihangosítóval? Fater születésnapja lesz lassan, meg akarom lepni egyel, mert képtelen magának venni, és vagy megbüntetik egyszer, vagy balesete lesz...![]()
Mire kell figyelni?
Ezt néztem eddig, meg ezt, no meg ezt, ez akciós is, de fingom nincs, hogy melyik a jó, hova praktikus felszerelni és a többi
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. február 14., kedd 14:54
Csaladban van egy jabra freeway. Egyszeruen felcsipteted a napellenzore, ahogy beulsz az autoba, mar szol is hogy csatlakozott. Negativum, hogy nincs magyar nyelvu menuje, ezert ha valaki hiv, akkor annak a nevet angolul olvassa ki es az ara is eleg huzos, viszont a legtobb keszulekkel ellentetben a hangszoroja es a mikrofonja is nagyon jo.Victor írta:Valakinek van tapasztalata autós kihangosítóval? Fater születésnapja lesz lassan, meg akarom lepni egyel, mert képtelen magának venni, és vagy megbüntetik egyszer, vagy balesete lesz...![]()
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. február 14., kedd 10:11
HozzászólásSzerző: Wecker » 2017. február 12., vasárnap 22:14
Nekem 5S-em van, és mindig jön az értesítés, ha van valami frissítés. Szerintem ez elég sokáig így lesz még...h3x0r írta:A 4S, ami 2011-ben jelent meg, tavaly kapta meg az utolso frissitest, szoval a megjelenestol szamitva olyan 5 evvel erdemes szamolni.transcend írta:Egyébként az IOS folyamatosan frissít, tehát ha van valakinek egy 5S, akkor arra is jönnek még a frissítések, vagy náluk is van egy "kifutása"?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. február 12., vasárnap 22:01
A 4S, ami 2011-ben jelent meg, tavaly kapta meg az utolso frissitest, szoval a megjelenestol szamitva olyan 5 evvel erdemes szamolni.transcend írta:Egyébként az IOS folyamatosan frissít, tehát ha van valakinek egy 5S, akkor arra is jönnek még a frissítések, vagy náluk is van egy "kifutása"?
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 12., vasárnap 14:59
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. február 12., vasárnap 14:56
Jönnek rá a frissítések még igen.transcend írta:Egyébként az IOS folyamatosan frissít, tehát ha van valakinek egy 5S, akkor arra is jönnek még a frissítések, vagy náluk is van egy "kifutása"?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 12., vasárnap 14:45
HozzászólásSzerző: transcend » 2017. február 12., vasárnap 14:44
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 12., vasárnap 14:36
Egy dolgot vegyél figyelembe, mivel már kint van közel 2 éve, nem nagyon fog már android frissítést kapni, míg az SE folyamat kapja az IOS-t. Ha neked ez nem probléma, akkor viszont nyugodtan, kollégám is azt használ és még semmi rosszat nem mondott róla, nekem személy szerint az már túl nagy, de ez egyénfüggő.transcend írta:Ha már az OFF ban úgy is feljött a téma:
Lenne lehetőségem most venni egy Samsung Galaxy S6 Edge telefont, elég jó áron. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Nagyon szemeztem, hogy áttérek iPhone-ra(SE), viszont ez a telefon, ilyen árkategóriában (40-50.000 Ft) nagyon elcsábított, viszont nem tudom, hogy nem-e jön elő még ebben a magasabb kategóriában is a tipikus android betegségek?
HozzászólásSzerző: transcend » 2017. február 12., vasárnap 14:34
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. február 9., csütörtök 16:35
HozzászólásSzerző: db97 » 2017. február 8., szerda 21:33
Hát, igazából zavar is, meg kényelmetlen is ölben tartani nekem a laptopot órákon át, szóval ezért került a képbe az e-book, abból is a paperwhite kijelzősek, ami ugye majdnem olyan mintha papírról olvasnál.Süti írta:Én próbáltam hosszabb távon tableten olvasni, nekem fájt tőle a szemem. Viszont gépen se szeretek hosszabb szöveget. Ha az nem zavar, szerintem a tablet se fog. Én megmaradok a papírnál.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 8., szerda 21:33
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem