Tökmindegy milyen kategória. Bármelyikben alázzák őket.BBeno írta: hát max ez az alsókategóriára igaz. szerintem már egy A3-5-7 és fölötte nem probléma.
nekem s7-em van szeptember óta. első újraindítás december végén volt mikor ráengedtem egy frissítést, addig 2400 valahány órát folyamatosan ment lassulás nélkül. ja és december óta szintén nem indítottam újra azóta. ez már egy androidnál nagy szó. semmilyen panaszom nincs a telóra.
A Samsungtól csak is az S széria az ami szintén túlárazott de még is nagyon korrekt és stabil telefon.
Most pl itt a nem rég kijött Samsung a5 2017es készülék 130e ftért. feléért veszek egy xiaomit ami ugyan annyit tud, ugyan annyira stabil ráadásul letisztultabb és a 20ftos értesítési ledet se spórolják ki belőle.. De ez vonatkozik a sonyra és az lgre is.
Ami pedig az igazán nagy baj az ilyen s7/edge-s8 és hasonló árszegmensű telefonokkal hogy nem tudod kihasználni a teljesítményét. Aztán mire eljönne az idő hogy tényleg kihasználja az ember, akkor már a fogyasztói ösztönök miatt leváltja egy még jobbra. Ez egy ördögi kör amibe az emberek beleesnek és nem szabadulnak. Vannak kivételek akik megtudnak maradni hosszú ideig egy telefon mellett, váltás nélkül, de nem ez a jellemző.