A Ronaldo féle egyértelmű. S mivel gólhelyzetben volt, mehetrtt a piros is, még az új szabályok szerint is.BBeno írta:sporika valahogy nem akart befújni 2 tizit nekünk. érdekes.
A másodikon, LV esetében, lehet vitatni, de inkábbb igen mint nem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 12., vasárnap 13:03
A Ronaldo féle egyértelmű. S mivel gólhelyzetben volt, mehetrtt a piros is, még az új szabályok szerint is.BBeno írta:sporika valahogy nem akart befújni 2 tizit nekünk. érdekes.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. február 12., vasárnap 12:36
Ezzel az egésszel az lenne a baj, hogy a mi ellenfeleink az esetek többségében az életükért védekeznek. Néhány lassabb kp-s nem élne meg azokon a meccseken, mert hiába tudják leosztani szépen, 3 ember ront rájuk azonnal. Attól hogy több ember fog a kp-n toporogni nem lesz hatékonyabb a támadó játék, 3 ember oda bőven elég, kiegészítve a szélső védőkkel. Casemirot kell elfelejteni kicsit többször, Kovában sokkal több van. A támadó harmadunk kifelé megy, nincs már bennük az aminek lennie kell, Bale meg állandóan sérült. Egy jó igazolás kell majd, de semmiképp sem az lenne a megoldás, hogy megint változtatunk.donor írta:Egy valami volt érdekes számomra tegnap. LV becserélése után kissé olyan volt, mint ha átálltunk volna egy 4231-es felállásra. Sokkal több volt a csatár kiugratások száma. Ez lehet még egy olyan fegyver, amivel ki tudnánk aknázni a mindenféleképpenjátszó CR erényeit, mint a góljánál. Ha Karim is csatárt játszik, akkor megosztják a kpsaink figyelmét. Tegnap is volt rá példa, hogy CR beindult a védők mögé, Karim a labdás felé, az meg csóri azt se tudta kinek adja = bukott a helyzet. Ahogy Karim visszalépett a kpra és CR úgy indult be, kapta a remek labdát és hopp, kész a csokapik.
Arra akarnék utalni, hogy Bale nélkül lehet, hogy el kellene felejteni az eddigi játékunkat, Karim megtartja, lekészíti a 2 vadlónak, mert az egyik mindig a rehabon van, a másik meg már nem vad és lassan már lónak sem nevezhető. Minőségi kp-saink és tkp-saink vannak. Talán olykor olykor egy egycsatáros felállás tkp-kal megtámogatva előnyünkre válhatna.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 12., vasárnap 12:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 12., vasárnap 12:12
És nincs tele az internet h videobirot...BBeno írta:sporika valahogy nem akart befújni 2 tizit nekünk. érdekes.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 12., vasárnap 11:26
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. február 12., vasárnap 11:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 12., vasárnap 10:54
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. február 12., vasárnap 10:37
Igen, tényleg úgy tűnik, hogy Case, Danilo és Benzema addig maradnak, amíg egyikük le nem sérül.. Zidane-nek szerencséje volt hogy van egy Isco meg egy Lucas... Amúgy szerintem Moratával sem lennénk előrébb, mint BenzemávalWecker írta:Max ha Casemiro megsérül addig.El Unico írta:Érthetetlen, hogy Kovacic miért nem kapott több időt...Remélem azért, mert a Napoli ellen kezdő lesz.
HozzászólásSzerző: Wecker » 2017. február 12., vasárnap 10:25
Max ha Casemiro megsérül addig.El Unico írta:Érthetetlen, hogy Kovacic miért nem kapott több időt...Remélem azért, mert a Napoli ellen kezdő lesz.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. február 12., vasárnap 10:12
Szerintem ne reménykedj.El Unico írta:Érthetetlen, hogy Kovacic miért nem kapott több időt...Remélem azért, mert a Napoli ellen kezdő lesz.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 12., vasárnap 0:15
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. február 11., szombat 23:07
Okes.Mocsok kíváncsi vagyok a napoli meccsre.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. február 11., szombat 23:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 11., szombat 22:55
Úgy gondoltam, hogy ez a napoli most elhiheti jogosan, hogy lehet esélye, látva a két csapat formáját. És így lehet megfontoltabbak lesznek, nem ugranak nekünk Madridban annyira, hanem egy korrekt eredményt akarnak, amit majd otthon a poklukban alakíthatnak tovább. Ilyen szempontból lehet megfontoltabbak lesznek, mint egy hazardírozó kiscsapat. Erre utaltam, hogy nekem ez egy kérdőjel azért.Tádám írta:Ezek nem lesznek megilletődve. Mocskosul várják, mocskosul akarják, és nagy formában vannak.
Gyorsak, jó a taktika, nagyon jól is lőnek. Elején nagyon kell majd vigyázni, hogy ne kapjunk gólt.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. február 11., szombat 22:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 11., szombat 22:44
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 11., szombat 22:41
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. február 11., szombat 22:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 1., szerda 14:44
Egyszerű nem lesz, de ezr a valenciat ezzel kerettel tartalékosan is verni kell, ha bajnoki címben gondolkodunk.És mindig ezek a tipikus "kiscsapat mentalitású" csapatokkal szokott gondjaink lenni, szóval nem lesz egy egyszerű meccs szerintem.
Ha a palmas tudott nekik rúgni egy sima hármast, egy fával valenciaban is jobbnak kell lennünk.A Valencia épp, hogy most kezdi végre összeszedni magát. Végre van egy koncepció. Jelenlegi formánkat tekintve lehet baj velük.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 1., szerda 13:52
És mindig ezek a tipikus "kiscsapat mentalitású" csapatokkal szokott gondjaink lenni, szóval nem lesz egy egyszerű meccs szerintem.morientes írta:Hát nem tudom, nagy ott a zűrzavar... (sajnos)BBeno írta:valencia tipikus kiscsapat mentalitással focizik ellenünk, hogy majd ők megmutatják mennyire jók. kiszenvednek egy X-et és utána 3 meccsen kikapnak inkább bárkitől.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem