Premier League

Foci a Real Madridon túl...
elmondom
Kedvenc játékosaid: Tacchinardi

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. február 11., szombat 14:46

Mivel megvagyok fázva unalmamba ravettem magam hogy megnezzem az arsenal meccset. Hát mit mondjak. Vezetnek egy izmos kezes góllal azon kívül nem nagy cucc a játék. A vedelmuk viszont siralmas. Van kemény négy napjuk hogy össze szedjek magukat mert félek hogy a München eldonti otthon.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 11., szombat 13:29

Depaynak meg volt a tehetsege, de az mindent elmond rola, h ket olyan kemeny edzo, mint Mou v LvG nem tudtak mint kezdeni vele. Vloszinuleg tobbet fog jatszani a francia bajnoksagban, mint Jese...de azt erzem, h ez a hajo mar elment...ne legyen igazam.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 11., szombat 13:18

én nem csodálkozom semmin. csak ne legyen alaptalan. amiket le sem írtam nem kell továbbgondolni.

memphisnek jól kezdődött a mu-s karrierje aztán jöttek a gyengébb meccsek a munak. padra került. epizodista lett. ennél több kell a beépítéshez. most valszeg a lyontól megkapja azt a bizalmat amt a MUnál elvesztett.
kevinnel mi a baj? mocskos penge a gyerek.
sterling is elkapta a fonalat guardiola alatt. a tavalyi éve nem volt mérvadó pelle alatt.
nem kell olvasni a kommenteket. tegyél tiltólistára és meg van oldva. fölöslegesen nem védem magam olyan miatt amit le sem írtam. vannak játékosok akiket kedvelek, jó nézni a játékukat és kész. nem muszáj mindenkinek ugyanazt szeretni.
agüerot meg mindig is láttam volna a real 9esben. sajnos nem jött össze de attól még az ő játékát is csipom.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. február 11., szombat 12:52

Bbeno kb 3percet raszantam rakerestem a hozzaszolasaidra a tavalyi szezonbol. Nem mondtad h a legjobb lesz v ilyesmi de azert na.. Es akk ugyanezt csinaltad debruynel, agueronal meg nem tudom akkor epp kik voltak a kedvencek de ne csodalkozz szerintem se ha tamadnak. City meccsnel is jossz h ezaz kicsisterling behuzta, mu meccsnel is h memphis fiad mit muvel.. Lehet chelseanel is.. Tenyleg ne csodalkozz ha nem vesznek komolyan ugy hogy minden ugyeletes par hetes sztar vonatjara felulsz mondom ezt ugy hogy nincs bajom depayyal.
De ha van egy jo cseluk mar irod h ooooo memphis fiam :coffee: :coffee: :coffee:

Itt van a negy gyors komment:
memphis fiamnak még kell pár bemelegítő év a PL-ben. kicsisterling meg jó helyen van ott. rá most nincs szükség jelenleg.

hat memphis fiam ma se volt gyenge

kicsisterling észhez tért a válogatott szünet alatt 

city is gálázik. kicsisterling is betalált. kevin is. így tovább

Mindhez kepzeld oda a kavezos szmajlik tomkeleget.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 10., péntek 21:02

De hogy nem akkora mint pl te belengetted mikor az MU-ba került az tuti.

Majd először bizonyítson egy Lyonban aztán ha megállja egy helyét utána egy top csapatban, akkor majd visszatérhetünk erre, hogy mekkora játékos is a holland.
mit mondtam én róla? aranylabdás? ronci utód? világlegjobbja? keresd már vissza.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 10., péntek 20:42

Szerintem a hülye is látja, hogy egy Jesé féle játékos. Legyen sztárság, fényűzés és ennyi. Nincs meg bennük a profi mentalitás, hogy kihozzák magukból, amit tudnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 10., péntek 20:29

BBeno írta:még mindig közelebb van memphis ahhoz hogy focista legyen belőle mint hogy temető. 22 éves és a lyonban tolja. a MU nem csak neki nem jött be az utóbbi években, ez nem a képességekről szól. edzőkeringő, más felfogások + memphis valszeg agyban még gyerek. ezt kinőheti de a zsugát attól még érti ehhez nem kell megnézni 3 meccset sem tőle.
Végülis csak a leglényegesebb dologban gyenge a(z egyik) kedvenced. CR-t mindenki ledegradálja - és nem akarom idekeverni - hogy ő annak köszönheti hogy elért erre a szintre, mert extramotivált, és küzdős fajta.
Szerintem meg ez az alap lenne, hogy valaki a belét kitapossa, hogy a legjobb legyen. A legtöbb ember pont emiatt bukik el, és ezért van igen is nagy esély hogy a szerelmedből örök ígéret lesz. Persze felnőhet még hirtelen, és lehet egy jó focista. De hogy nem akkora mint pl te belengetted mikor az MU-ba került az tuti.

Majd először bizonyítson egy Lyonban aztán ha megállja egy helyét utána egy top csapatban, akkor majd visszatérhetünk erre, hogy mekkora játékos is a holland.

Túl gyakran, és túl könnyen istenítesz mindenkit szerintem. Ezért válik néha megkérdőjelezhetővé amit írsz. Ez csak jó tanács, nem támadás. Depay az egyik ilyen. De lehet én vagyok túl szigorú, nem tudom. Megeshet. De láttam játszani - igaz nem sokszor - a hollandot, én nem estem hanyatt tőle.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 10., péntek 20:20

még mindig közelebb van memphis ahhoz hogy focista legyen belőle mint hogy temető. 22 éves és a lyonban tolja. a MU nem csak neki nem jött be az utóbbi években, ez nem a képességekről szól. edzőkeringő, más felfogások + memphis valszeg agyban még gyerek. ezt kinőheti de a zsugát attól még érti ehhez nem kell megnézni 3 meccset sem tőle.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. február 10., péntek 20:09

Világlegértékesebb klubjának a hírek szerint a brexit után alig 3 hónap alatt 70 millió fonttal megugrott az adóssága, felment 400 millió fontra. Ha továbbra sem jutnak BL-be csak megérzik majd, és Mou is segít, mert biztos kell ismét vagy 200 millára vásárolni a nyáron.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 10., péntek 18:34

mekkora?

22 évesen egy szintet visszalépett a karrierje érdekében. mit kellett volna csinálnia? bőven lehet még belőle focista.
Emlékeim szerint, te agyon istenítetted. Rúgott egy gólt már jött a szokásos hülye komment tőled hogy: Memphis fiam :coffee:

Aztán a srác akkorát bukott az MU-ban mint az ólajtó. De már megszoktam, aki megy az MU-ba és tehetség, az egyből aranylabda esélyes lesz - legalábbis ezt károgja az összes arrogáns fasz MU szurkoló (Tisztelet a kivételnek!!!!). Aztán a 90%-uk akkorát bukik mint az arsenal szurkolók által agyonistenített 16-17 éves arsenal tinik. :lol:

Ezzel van bajom. Hogy 21324123231 játékost agyonistenítesz, aztán aki nem szimpi azt meg lefikázod. Mondhatni k*rvára elfogult vagy, ezért nehéz bármit amit írsz komolyan venni. De ezt ne vedd személyeskedésnek. Csak ez van mögötte.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 10., péntek 12:37

A holland Jesé, csak a holland ligában volt a kis királysága.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 10., péntek 12:33

Kerlon írta: Jesus 3 meccsen több jó meccset hozott le, mint Depay az angliai karrierje során. :lol:
Az angliai karrierje során résszel egyetértek, de nem Depay az első, akinek kapufa a MU-ba igazolni. Ha láttad előtte játszani, akkor te is tudod, hogy tehetséges a srác. Ha meg nem láttad előtte, akkor kár róla vitatkozni. (Jesushoz meg nem hasonlítottam, nem hiszem hogy az egyik kiüti a másikat tehetség téren)
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 10., péntek 8:39

Süti írta:
Kerlon írta:Depay, hagyjuk már. Komolytalan. Jesuson legalább látszik, hogy tud focizni. Még.
Mert Depayon nem látszott, hogy tud focizni. :lol: Ahogy nézem, itt nem csak Depay komolytalan. :lol:
Jesus 3 meccsen több jó meccset hozott le, mint Depay az angliai karrierje során. :lol:
K

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 9., csütörtök 23:33

Kerlon írta:Depay, hagyjuk már. Komolytalan. Jesuson legalább látszik, hogy tud focizni. Még.
Mert Depayon nem látszott, hogy tud focizni. :lol: Ahogy nézem, itt nem csak Depay komolytalan. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 9., csütörtök 23:04

https://www.instagram.com/p/BQTPH-6jZ5p/

mario is elhitte :Dddd

comon city

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 9., csütörtök 20:09

MesQueUnClub írta:
Realista24 írta:Na. Az arc mar megvan. Celebkedes is pipa. Jo úton van akkor hogy Neymar 2.0 legyen.
Cáfolták amúgy ezt. Ez trollfocira lett kirakva.
igaz. én pl ott pont nem láttam de minden focis oldal lehozta ezt. aztán rákerestem és ezt találtam.

kedves mamának szól(t) ez.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 9., csütörtök 20:00

Depay, hagyjuk már. Komolytalan. Jesuson legalább látszik, hogy tud focizni. Még.
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 9., csütörtök 19:58

sentry írta:
Realista24 írta:Na. Az arc mar megvan. Celebkedes is pipa. Jo úton van akkor hogy Neymar 2.0 legyen.
Depay is mekkora focista lett :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

:lol:
mekkora?

22 évesen egy szintet visszalépett a karrierje érdekében. mit kellett volna csinálnia? bőven lehet még belőle focista.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 9., csütörtök 19:58

Cáfolták amúgy ezt. Ez trollfocira lett kirakva.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 9., csütörtök 19:54

Depay is mekkora focista lett :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

:lol:

Vissza: