HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 11., szombat 15:03
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. február 11., szombat 14:56
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 11., szombat 14:51
Eléggé nyögvenyelős, félszemmel követem az eseményeket, mellette tételeket dolgozok ki, de kössék fel a gatyát, ha nem akarnak kikapni a Bl-ben... sőt még a mai meccsen is érzek egy vendéggólt és egy X végeredményt.elmondom írta:Mivel megvagyok fázva unalmamba ravettem magam hogy megnezzem az arsenal meccset. Hát mit mondjak. Vezetnek egy izmos kezes góllal azon kívül nem nagy cucc a játék. A vedelmuk viszont siralmas. Van kemény négy napjuk hogy össze szedjek magukat mert félek hogy a München eldonti otthon.
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. február 11., szombat 14:46
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 11., szombat 13:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 11., szombat 13:18
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. február 11., szombat 12:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 10., péntek 21:02
mit mondtam én róla? aranylabdás? ronci utód? világlegjobbja? keresd már vissza.De hogy nem akkora mint pl te belengetted mikor az MU-ba került az tuti.
Majd először bizonyítson egy Lyonban aztán ha megállja egy helyét utána egy top csapatban, akkor majd visszatérhetünk erre, hogy mekkora játékos is a holland.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 10., péntek 20:42
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 10., péntek 20:29
Végülis csak a leglényegesebb dologban gyenge a(z egyik) kedvenced. CR-t mindenki ledegradálja - és nem akarom idekeverni - hogy ő annak köszönheti hogy elért erre a szintre, mert extramotivált, és küzdős fajta.BBeno írta:még mindig közelebb van memphis ahhoz hogy focista legyen belőle mint hogy temető. 22 éves és a lyonban tolja. a MU nem csak neki nem jött be az utóbbi években, ez nem a képességekről szól. edzőkeringő, más felfogások + memphis valszeg agyban még gyerek. ezt kinőheti de a zsugát attól még érti ehhez nem kell megnézni 3 meccset sem tőle.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 10., péntek 20:20
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. február 10., péntek 20:09
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 10., péntek 18:34
Emlékeim szerint, te agyon istenítetted. Rúgott egy gólt már jött a szokásos hülye komment tőled hogy: Memphis fiammekkora?
22 évesen egy szintet visszalépett a karrierje érdekében. mit kellett volna csinálnia? bőven lehet még belőle focista.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 10., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 10., péntek 12:33
Az angliai karrierje során résszel egyetértek, de nem Depay az első, akinek kapufa a MU-ba igazolni. Ha láttad előtte játszani, akkor te is tudod, hogy tehetséges a srác. Ha meg nem láttad előtte, akkor kár róla vitatkozni. (Jesushoz meg nem hasonlítottam, nem hiszem hogy az egyik kiüti a másikat tehetség téren)Kerlon írta: Jesus 3 meccsen több jó meccset hozott le, mint Depay az angliai karrierje során.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 10., péntek 8:39
Jesus 3 meccsen több jó meccset hozott le, mint Depay az angliai karrierje során.Süti írta:Mert Depayon nem látszott, hogy tud focizni.Kerlon írta:Depay, hagyjuk már. Komolytalan. Jesuson legalább látszik, hogy tud focizni. Még.Ahogy nézem, itt nem csak Depay komolytalan.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 9., csütörtök 23:33
Mert Depayon nem látszott, hogy tud focizni.Kerlon írta:Depay, hagyjuk már. Komolytalan. Jesuson legalább látszik, hogy tud focizni. Még.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 9., csütörtök 23:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 9., csütörtök 20:09
igaz. én pl ott pont nem láttam de minden focis oldal lehozta ezt. aztán rákerestem és ezt találtam.MesQueUnClub írta:Cáfolták amúgy ezt. Ez trollfocira lett kirakva.Realista24 írta:Na. Az arc mar megvan. Celebkedes is pipa. Jo úton van akkor hogy Neymar 2.0 legyen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 9., csütörtök 20:00
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem