Hat szerintem is iden mar frissiteni kene a tamadoszekciot. Ronaldo egyik kedvenc, benzemara meg nem tudok haragudni, bale meg nyilvan alap. Akarmelyik is megy el nagyon fogom sajnalni, a benz ronaldo paros mar lassan 8. eve van nalunk. Milyen gyorsan eltelt, meg a masik forumon mekkora orjongesek voltak annak a nyarnak az elso egy honapjaban.
En dybalat birom es szerintem passzolna is hozzank, de hat baromi draga lenne.
442ben (en ebben gondolkodnek mostmar ha lesz uj igazolas) dele allin is gondolkoznek. Oke hogy angol de a mostani fiatal generaciojukban van egy ket kifejezetten technikas jo jatekos.
Most kicsit almodozom. Isco ugye kedvenc de o neki se josolok mar sokat itt ugyhogy a kpt (benz,modric es cr utani idoszakban) eltudnek kepzelni egy
----------------------degea----------------------
Carvajal----90'----------varane--marcelo
---------dahoud--kroos-kovacic---------
-------dembele---dybala---bale---------
Dahoudot nagyon birom, es o is szerintem kroos nodric tipus abbol a szempontbol h baromi jol tud vedekezni es helyezkedni. Kovacic ugye alap de ez a post most nagyon almodozos lett.
Lenyeg a lenyeg h benz cr parost csapatkent kell potolni es sirva konyorgok h ne ilyen bohoc eden hazardokkal mert (kis tulzassal) az calderoni eveket idezne.