Végülis csak a leglényegesebb dologban gyenge a(z egyik) kedvenced. CR-t mindenki ledegradálja - és nem akarom idekeverni - hogy ő annak köszönheti hogy elért erre a szintre, mert extramotivált, és küzdős fajta.BBeno írta:még mindig közelebb van memphis ahhoz hogy focista legyen belőle mint hogy temető. 22 éves és a lyonban tolja. a MU nem csak neki nem jött be az utóbbi években, ez nem a képességekről szól. edzőkeringő, más felfogások + memphis valszeg agyban még gyerek. ezt kinőheti de a zsugát attól még érti ehhez nem kell megnézni 3 meccset sem tőle.
Szerintem meg ez az alap lenne, hogy valaki a belét kitapossa, hogy a legjobb legyen. A legtöbb ember pont emiatt bukik el, és ezért van igen is nagy esély hogy a szerelmedből örök ígéret lesz. Persze felnőhet még hirtelen, és lehet egy jó focista. De hogy nem akkora mint pl te belengetted mikor az MU-ba került az tuti.
Majd először bizonyítson egy Lyonban aztán ha megállja egy helyét utána egy top csapatban, akkor majd visszatérhetünk erre, hogy mekkora játékos is a holland.
Túl gyakran, és túl könnyen istenítesz mindenkit szerintem. Ezért válik néha megkérdőjelezhetővé amit írsz. Ez csak jó tanács, nem támadás. Depay az egyik ilyen. De lehet én vagyok túl szigorú, nem tudom. Megeshet. De láttam játszani - igaz nem sokszor - a hollandot, én nem estem hanyatt tőle.