No talan igaz..AS | Cristiano Ronaldo nyíltan beszélt arról az öltözőben, hogy hiányzik neki Gareth Bale a csapatból. Zidane is hasonlóan érez.

HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 9., csütörtök 20:30
No talan igaz..AS | Cristiano Ronaldo nyíltan beszélt arról az öltözőben, hogy hiányzik neki Gareth Bale a csapatból. Zidane is hasonlóan érez.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 9., csütörtök 18:02
Én mondjuk kicsit már várom ezt az időt, roppantul kíváncsi vagyok, hogy ki/kik fognak kiemlekedni és több résztvevős verseny lesz az aranylabdáért. Sok jelölt lenne... a másik meg, hogy vajon Bale mennyire tudna vezéregyéniséggé kitornázni magát nálunk, ha még itt fogja rúgni a bőrt. Benne is van potenciál bőven, már maga a kalibere is egy aranylabdáséhoz hasonlít, nem úgy mint Neymar viselkedése.Remy írta:Csúnya világ lesz itten CR és Messi után. Lesznek majd meglepetésgyőztesek. Visszajön majd a korábbi éra. Lesznek Cannavarok, Owenek, stb.Norbii írta:Mondjuk Bale se egy aranylabda esélyes az egyszer biztos. Majd ha annyit hozzá is fog tenni a játékhoz mint mondjuk egy általatok megemlített Hazard akkor még oké lenne.
Sokkal színesebb lesz az egész.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 9., csütörtök 17:07
Ő akkoriban az egyik legjobb volt abban, hogy bekotorjon a kapuba mindent, amit odaraktak.ikarus93 írta:Igazából olyan kiszolgálással mint ami a Real Madridba van, egy Cavanival is megrúgatnák a 40-50 gólt kis túlzással.
Példának ott volt a Heynckes féle BM-be Gomes vele is rúgattak vagy 40 gólt. Pedig nem egy CR a csávó.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. február 9., csütörtök 16:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 9., csütörtök 16:08
Csúnya világ lesz itten CR és Messi után. Lesznek majd meglepetésgyőztesek. Visszajön majd a korábbi éra. Lesznek Cannavarok, Owenek, stb.Norbii írta:Mondjuk Bale se egy aranylabda esélyes az egyszer biztos. Majd ha annyit hozzá is fog tenni a játékhoz mint mondjuk egy általatok megemlített Hazard akkor még oké lenne.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 9., csütörtök 15:46
Itt jön ki, hogy Ronaldo mellett meg a sérülései miatt egyszerűen nem tud vezér lenni. Viszont nézd meg hogy viszi a hátán a válogatottat és egyből körvonalazódik, hogy képes lenne rá. Ha nem lenne ilyen porcelánlábú, szerintem már ott tolakodna a top 3-ban.Norbii írta:Mondjuk Bale se egy aranylabda esélyes az egyszer biztos. Majd ha annyit hozzá is fog tenni a játékhoz mint mondjuk egy általatok megemlített Hazard akkor még oké lenne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 9., csütörtök 15:38
Elkerülnék a sérülések és jobb is lenne. A belga látványosabb, de Bale sokkal inkább tud vezérbika lenni és sokkal veszélyesebb a kapura.Norbii írta:Mondjuk Bale se egy aranylabda esélyes az egyszer biztos. Majd ha annyit hozzá is fog tenni a játékhoz mint mondjuk egy általatok megemlített Hazard akkor még oké lenne.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 9., csütörtök 15:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 9., csütörtök 15:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 9., csütörtök 15:22
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 9., csütörtök 15:21
Az a reklám számomra annyira komolytalan...Neymar, ahogy borotválkozik...Realista24 írta:Tudunk olvasni, látjuk, hogy ezt írtad, csak az okokat felejtetted el. Gillette reklámra nem fogja megkapni.Matyi írta:Nem is mondtam, hogy egyértelmű, de jelenleg szerintem neki van a legtöbb sansza erre, hogy a Messi-CR korszak után ő kapja az első lasztit. Maximum még Bale vagy Griezmann a mostaniakból.
Dembelé, Jesus a jövő zenéje egyelőre, ki tudja, mi lesz belőlük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 9., csütörtök 14:53
Tudunk olvasni, látjuk, hogy ezt írtad, csak az okokat felejtetted el. Gillette reklámra nem fogja megkapni.Matyi írta:Nem is mondtam, hogy egyértelmű, de jelenleg szerintem neki van a legtöbb sansza erre, hogy a Messi-CR korszak után ő kapja az első lasztit. Maximum még Bale vagy Griezmann a mostaniakból.
Dembelé, Jesus a jövő zenéje egyelőre, ki tudja, mi lesz belőlük.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 9., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 9., csütörtök 14:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 9., csütörtök 14:36
A tudása nem rossz, csak az arca és a felfogása miatt nem megy vele sokra. Jelenleg nálam előbb van a sorban Ramos és Bale is, ha nem sérül le fél szezonokra.Matyi írta:Mert olyan hype van körülötte, most is, ha jól emlékszem az 5. hely körül végzett, pedig egyáltalán nem volt kiemelkedő a tavalyi éve, sőt.Miért lenne neki a legnagyobb esélye?
Mondjuk a focitudása sem olyan rossz a hype mellé.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. február 9., csütörtök 14:31
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 9., csütörtök 14:30
Mert olyan hype van körülötte, most is, ha jól emlékszem az 5. hely körül végzett, pedig egyáltalán nem volt kiemelkedő a tavalyi éve, sőt.Miért lenne neki a legnagyobb esélye?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 9., csütörtök 14:27
Azaz igazság, hogy a múltból is nehéz lenne találni játékosokat akik megközelítik őket, főleg ha azt is nézzük, hogy mennyi ideje vannak a legmagasabb szinten, sokan voltak akik 1-2 szezonra olyat raktak le, hogy kétségtelen volt, hogy ki a legjobb, de ők közel egy évtizede teszik ezt.dzsi91 írta:
Aranylabdát lehet,hogy kap de minőségben meg sem közelíti majd szerintem a 2 másikat.
Másrészt szerintem miután lecseng a Cr-Messi éra kicsit jobban előtérbe helyezik majd a középpályásokat védőket.Jelenleg ha akarnák se adhatnák másnak min Cé és Messi mert abból felkelés lenne.Viszont 20-30 gólos támadók mellet suerintem simán odaadják majd a bogyót egy védőnel vagy középpályásnak.
De szerintem fel fog bukkanni közben valami méltó utód.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 9., csütörtök 14:25
Miért lenne neki a legnagyobb esélye?Matyi írta:Ezt azért nem hinném, 2-3 éven múlva másnak is kell kapni az Aranylabdát Messin és CR-en kívül, és erre Neymarnak van a legtöbb esélye, főleg, ha addig nem igazol el.Az lehet hogy több van Neymar-ban. De hogy ő is előbb lesz DJ, énekes vagy producer, mint Aranylabdás az hétszentség.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 9., csütörtök 14:23
Aranylabdát lehet,hogy kap de minőségben meg sem közelíti majd szerintem a 2 másikat.Matyi írta:Ezt azért nem hinném, 2-3 éven múlva másnak is kell kapni az Aranylabdát Messin és CR-en kívül, és erre Neymarnak van a legtöbb esélye, főleg, ha addig nem igazol el.Az lehet hogy több van Neymar-ban. De hogy ő is előbb lesz DJ, énekes vagy producer, mint Aranylabdás az hétszentség.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem