Csak mi voltunk olyan balfaszok az egész karrierje során, hogy pénzt adjunk érte!

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. február 10., péntek 9:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 10., péntek 9:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 10., péntek 0:36
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. február 9., csütörtök 14:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 9., csütörtök 14:00
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 9., csütörtök 13:40
Szerintem Courtois most igy a Conte projekt végett, nem nagyon fog lelépni, elég szépen alakul a Chelsea és ha nyáron tudnak erősödni, még a BL-Ben is komoly tényezők lehetnek.sonic írta:Nalam De Gea eljatszotta a Realba igazolas lehetoseget azzal hogy hosszabbitott a MU-val. Ha mar alairt, maradjon is ott. Semmi nem indokolja hogy 65 milliot koltsunk kapusra, ugy hogy itt van Navas. A vicc az egeszben az hogy az a Van Gaal zsarolta ki belole a hosszabbitast aki aztan szezon vegen el lett takaritva. Remelem a klub meg sem fontolja a leigazolasat.
Lattam hogy Courtois-rol is szolnak a hirek. Kivancsi vagyok mi igaz abbol hogy kapust keresunk.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 9., csütörtök 13:35
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 9., csütörtök 13:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 9., csütörtök 12:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 9., csütörtök 12:39
He added that he would love to link up with former team-mate Samuel Umtiti at the Camp Nou: "Barcelona to join Umtiti? It is a very big club. They have extraterrestrials up front. It would be a dream. If that happens, great, but I am not here to say that I will take a place from Luis Suarez. But I would like to play for them one day."Remy írta:Zsinórban 4 szezonban jut 20 gól fölé. Volt már gólkirály is, még ha csak a francia ligában is. És csak 1 évvel idősebb Moratanal.
Lyon most se jut BLben, talán emberi áron hozható lehet. Rosszabbul biztos nem jarnank, mint Morataval.
Benz, mellé, mögé simán jó lehetne.
Bár, ha barcas...
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 9., csütörtök 12:39
Ha megvesszük 65 millióért, miközben két éve már megvolt az egyesség 30 körül, akkor jó nagy balf@szok ülnek a vezetőségben.Realista24 írta:Marca nagyon tolja a DDG ügyet....a ManU 65 millióban szabta meg az árát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 9., csütörtök 12:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 9., csütörtök 12:10
Lacazette? Szerintem sokkal technikásabb és, ami fontos, hogy ő évek óta a csapata húzóember, Morata soha sehol nem volt ilyen szerepben. Mondjuk szerintem sem nagy szám, nem hiába nem kapott még a válogatottban sem szerepet igazán.Tádám írta:Szerintem ez a srác semmivel nem jobb Moratanál... abból meg elég egy is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 9., csütörtök 12:01
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. február 9., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 9., csütörtök 11:24
Ez mondjuk új...Realista24 írta:Lacazette olyan Barcás, hogy rossz volt olvasni a nyilatkozatát. Pedig csíp(t)em nagyon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 9., csütörtök 11:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 9., csütörtök 11:19
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. február 9., csütörtök 11:10
Abner. bár nem tudom vele mi a helyzet jelenleg, de Őt nagy tehetségnek tartották, és állítólag Zidane beszélte rá a folytatásra, tavaly volt egy elég csúnya sérülése.El Unico írta:Argentinokkal altalaban befurdunk, szoval en Braziliabol hoznek egy fiatal suhancot balhatvednek, mint anno Marcelot. Akkor senki nem gondolta volna, hogy a vilag egyik legjobb balhatvedje lesz. Marcelo moge egy brazil fiatalt, egy trukkos, technikas, beadni tudo de vedekezni tudassal is megaldott tehetseget. Kellenek olyan emberek a csapatba, akik kiszamithatatlanok, jol cseleznek, mozgekonyak. Es csak masodik szamunak kell.
Danilot meg mindenkeppen el kell adni, -1 ember ha formaban van akkor is. Nem szint Madridban. Es meg szerencseje sincs.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. február 9., csütörtök 11:10
Casemiro, Llorrente, Kroos, Modric, Kovacic, Asensio. Igy nezne ki a kozeppalyas felhozatal. Szerintem boven eleg kellene hogy legyen.
Ronaldo, Bale, Benzema, Morata, Lucas, uj igazolas. Ez lenne a tamado szekcio.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem