Dembele meg maradjon még 1 évet Dortmundban, aztán majd CR lelépése után jöhet. Fiatal, van még bőven ideje. Persze, ha jön, nem leszek szomorú.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 9., csütörtök 11:19
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. február 9., csütörtök 11:10
Abner. bár nem tudom vele mi a helyzet jelenleg, de Őt nagy tehetségnek tartották, és állítólag Zidane beszélte rá a folytatásra, tavaly volt egy elég csúnya sérülése.El Unico írta:Argentinokkal altalaban befurdunk, szoval en Braziliabol hoznek egy fiatal suhancot balhatvednek, mint anno Marcelot. Akkor senki nem gondolta volna, hogy a vilag egyik legjobb balhatvedje lesz. Marcelo moge egy brazil fiatalt, egy trukkos, technikas, beadni tudo de vedekezni tudassal is megaldott tehetseget. Kellenek olyan emberek a csapatba, akik kiszamithatatlanok, jol cseleznek, mozgekonyak. Es csak masodik szamunak kell.
Danilot meg mindenkeppen el kell adni, -1 ember ha formaban van akkor is. Nem szint Madridban. Es meg szerencseje sincs.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. február 9., csütörtök 11:10
Casemiro, Llorrente, Kroos, Modric, Kovacic, Asensio. Igy nezne ki a kozeppalyas felhozatal. Szerintem boven eleg kellene hogy legyen.
Ronaldo, Bale, Benzema, Morata, Lucas, uj igazolas. Ez lenne a tamado szekcio.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 9., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 9., csütörtök 10:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 9., csütörtök 7:39
Én balhátvédet csak akkor hoznék, ha van esély egy Marcelo tranzakcióra. Olcsó, jó képességekkel, fiatal. Egyébként nálam továbbra is maradna Nacho a jj hátulra.___Samy___ írta:
Szóval a biztos érkezőkön kívül én még egy balhátvédet, egy középpályást és egy szélsőt várok. A többi érkező pedig a távozók függvénye. Viszont jó lenne nem szétbombázni a keretet, mindent fokozatosan.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 9., csütörtök 7:32
Az eddigi tapasztalatok alapjan nem engedi. Szerintem Morata mar reg el lett volna adva, ha pl Benitez az edzo. Illetve De Gea is itt lenne, ha nem Zidane lenne az edzo. Es ki tudja, mi tortent volna meg itt... (James, Isco stb)L.Miki írta:Legutóbb is azzal voltunk meglőve, hogy teljesen fel lett forgatva a keret és egy működő rendszer lett megsemmisítve. Remélem Zidane nem hagyja, hogy Pérez bele kontárkodjon az átigazolásokba és a csapat ,,építésébe"!!___Samy___ írta:
Szóval a biztos érkezőkön kívül én még egy balhátvédet, egy középpályást és egy szélsőt várok. A többi érkező pedig a távozók függvénye. Viszont jó lenne nem szétbombázni a keretet, mindent fokozatosan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 9., csütörtök 7:26
En ezt úgy értelmezem hogy senkinek nem kellett, a végen pedig meg talan meg is zsaroltak a brazilokat. De abban biztos vagyok hogy mi fizetjük a bérét.BBeno írta:utolsó pillanatokban? wtf? mit művelnek ott madridban? január 1. 00:01kor már mindenkinek elkellett volna küldeni levlistán hogy vigyétek. mire vártak? talán még európai csapat is megszánta volna.A helyzet nem volt egyszerű, és csak az utolsó pillanatokban tette átadólistára a játékost a Real Madrid. Lucas átesett az orvosi vizsgálatokon Sao Paulóban, átment rajta, és hivatalossá is vált.”
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 8., szerda 22:51
Legutóbb is azzal voltunk meglőve, hogy teljesen fel lett forgatva a keret és egy működő rendszer lett megsemmisítve. Remélem Zidane nem hagyja, hogy Pérez bele kontárkodjon az átigazolásokba és a csapat ,,építésébe"!!___Samy___ írta:
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 8., szerda 22:44
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. február 8., szerda 22:30
wxyz írta:Vallejo, Odegaard, Dembele
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. február 8., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 8., szerda 22:15
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. február 8., szerda 21:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 8., szerda 21:21
utolsó pillanatokban? wtf? mit művelnek ott madridban? január 1. 00:01kor már mindenkinek elkellett volna küldeni levlistán hogy vigyétek. mire vártak? talán még európai csapat is megszánta volna.A helyzet nem volt egyszerű, és csak az utolsó pillanatokban tette átadólistára a játékost a Real Madrid. Lucas átesett az orvosi vizsgálatokon Sao Paulóban, átment rajta, és hivatalossá is vált.”
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. február 8., szerda 21:16
sebydani írta:Néha megijedek, hogy magamra hagytál de akkor még itt vagyEl Maestro írta:Payetet.![]()
![]()
![]()
Dybala, Dembelé, Martial a személyes sorrendem egyébként.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. február 8., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 8., szerda 18:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 8., szerda 16:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 8., szerda 16:39
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem