Vagy ne fifazzak ennyit?

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. február 8., szerda 21:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 8., szerda 21:21
utolsó pillanatokban? wtf? mit művelnek ott madridban? január 1. 00:01kor már mindenkinek elkellett volna küldeni levlistán hogy vigyétek. mire vártak? talán még európai csapat is megszánta volna.A helyzet nem volt egyszerű, és csak az utolsó pillanatokban tette átadólistára a játékost a Real Madrid. Lucas átesett az orvosi vizsgálatokon Sao Paulóban, átment rajta, és hivatalossá is vált.”
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. február 8., szerda 21:16
sebydani írta:Néha megijedek, hogy magamra hagytál de akkor még itt vagyEl Maestro írta:Payetet.![]()
![]()
![]()
Dybala, Dembelé, Martial a személyes sorrendem egyébként.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. február 8., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 8., szerda 18:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 8., szerda 16:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 8., szerda 16:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 8., szerda 16:21
Igen, nekem van egy ilyen di María-s feelingem vele. Hihetetlen mód meg tud indulni, a zsugát is nagyon érti, de sokszor rosszul dönt, túl vállalja magát és pontatlan befejezéseknél. Ugye ezt mi is tapasztalhattuk, szerencsére lövöldözött minden honnan minden felé ellenünk.KAG írta:Van egy BVB-s haverom.
Szerinte még korai lenne a srácnak a váltás.
Náluk sem fix kezdő, mert rengeteget hibázik, sokszor későn teszi, vezeti bele az emberbe a labdát, stb...
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 8., szerda 16:18
Dybala meg AubaÉn pont ezért hoznám. Balon Bale, jobbon Dembele, középen meg 2 csatár.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. február 8., szerda 16:11
Én pont ezért hoznám. Balon Bale, jobbon Dembele, középen meg 2 csatár.morientes írta:Hát én nem tudom de erre itt van Bale. Aki szerintem jobban is csinálja. Nekem Demb amolyan vonal szélső féleségnek tünik, bár nem kimondott klasszik az igaz. De jobbról indul meg, rakja be Aubanak stb... Jónak jó, csak Bale ugyan az. Aki már van.Mert tényleg jó a kölyök, úgy bánik a labdával, mint öreganyám a legjobb tojóval, a sebessége meg ihhajj....jaj de szalad a labdával, és nem dombi tibisen, hogy a reklámtábla szab határt a tempónak, ő a pályán marad. Az ellenfelet meg átbaxxa mint a lengyelpiacon a vevővek frotírtörülközővel a kofák.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 8., szerda 16:03
Tőle azért bőven jobbYazid írta:akik ennyire dembele mellett vannak, őszintén mondjátok már meg kb hány teljes dortmund meccset láttatok vele?![]()
én youtubról ismerem és lucas v. szintnek látom.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. február 8., szerda 16:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 8., szerda 15:53
Szerintem meg nincs, szerintem Dybala sokkal komplexabb támadó, sokkal építőbb jellegű a focija, nem annyira direkt, ami idw sztm jobban passzol. Aztán kinek hogy.Ennél egy "picit" több van benne.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 8., szerda 15:51
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 8., szerda 15:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 8., szerda 15:15
Hát én nem tudom de erre itt van Bale. Aki szerintem jobban is csinálja. Nekem Demb amolyan vonal szélső féleségnek tünik, bár nem kimondott klasszik az igaz. De jobbról indul meg, rakja be Aubanak stb... Jónak jó, csak Bale ugyan az. Aki már van.Mert tényleg jó a kölyök, úgy bánik a labdával, mint öreganyám a legjobb tojóval, a sebessége meg ihhajj....jaj de szalad a labdával, és nem dombi tibisen, hogy a reklámtábla szab határt a tempónak, ő a pályán marad. Az ellenfelet meg átbaxxa mint a lengyelpiacon a vevővek frotírtörülközővel a kofák.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. február 8., szerda 11:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 8., szerda 11:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 8., szerda 11:34
Remy írta:Dembelét jól felhypeolta a fórum.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 8., szerda 11:19
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem