Engem mar akkor megvettek kilora, mikor lattam, hogy a keszitoje nem mas, mint Noah Hawley (Fargo). Valoban nem egy klasszikus CW-s szuperhos sorozat, de meg a Netflixes tarsaitol is teljesen elter. Neha tenyleg csak kapkodtam a fejem, hogy mik ezek a teljesen random jelenetek egymas utan, de azert jo latni, mikor kicsit ugy Mr Robotosan a puzzle darabjai a helyukre kerulnek.P. Krisz írta:Légió pilot
Ha egy szóval kellene jellemeznem, akkor azt mondanám rá, hogy érdekes. Alapjaiban véve ez is egy képregénysorozat, ami az X-men univerzumban játszódik. Nem ajánlom mindenkinek, csak annak aki vevő az új és érdekes dolgokra, akkor is, ha azt se tudja mit lát éppen a képernyőn.

Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Legion
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
regebben egyszer mar elkezdtem a lostot, de par resz utan abbahagytam, nem nagyon fogott meg. a kerdes az, hogy erdemes-e elolrol kezdeni, vagy ha az eleje nem fogott meg, akkor kesobb se fog?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Amúgy tényleg nem egy hatalmas eresztés, viszont engem teljesen leköt az ideje alatt. Nem szoktam rajta unatkozni.ziro4vr írta: Tabu 1x6 asszem, továbbra sem nagy szám, bocsi.
A komornyik viszont borzalmasan rosszul eltalált karakter szerintem.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Végre Remy valami értelmeset nézel..bár a 2. évad után meg is állhatsz.
Btw,
Tabu 1x6 asszem, továbbra sem nagy szám, bocsi.
Homeland 6x4, ez viszont fasza volt, végre beindult.

Btw,
Tabu 1x6 asszem, továbbra sem nagy szám, bocsi.
Homeland 6x4, ez viszont fasza volt, végre beindult.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elkezdtem nyomatni a Sherlockot. Pilot ( ha tudom h kb ugyanaz mint az első rész, nem nézem meg ) adta, viszont az első rész ütött igazán. Tetszik. Hangulat, történet, illetve a két szereplő is fasza. Jó lesz ez.
Túl sokáig húztam az elkezdését...

Túl sokáig húztam az elkezdését...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Süti írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én csak azt sajnálom, hogy valószínűleg Ivar lényegesen több szerepet fog kapni, mint Bjørn. Valahogy nem tudtam megszeretni se a karaktert, se a színészt, se a játékát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ivaar serintem is egy irritáló kis pöcs. Illetve kezdik Björnt is kreténként nyomatni, hogy Ivaar még okosabbnak/ravaszabbnak tűnjön.
Amúgy annyira nem ragaszkodnak az eredetiséghez, mivel Ivaar nem volt béna, illetve a tesó, akit hátba dobtak lett a legnagyobb király közöttük.
ZIDANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tetszett sok minden, de egy csomó minden meg úgy érzem jobb lett volna másképp.
Azért amikor kiderült hogy még van +10 rész a 4. évadban nem voltam szomorú
Azért amikor kiderült hogy még van +10 rész a 4. évadban nem voltam szomorú

- Süti
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én csak azt sajnálom, hogy valószínűleg Ivar lényegesen több szerepet fog kapni, mint Bjørn. Valahogy nem tudtam megszeretni se a karaktert, se a színészt, se a játékát.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már a második évadtól azt várta mindenki, hogy mikor fogják kiírni, ezzel a szenvedéssel csak elhúzták, szerintem is rosszul mondjuk. Anyag is van benne persze, de az usában hamar kaszálnak sorozatokat, ha éppen a nézettség esik egy keveset tartósan, szóval én megértem valamilyen szinten ezt a kapkodást. Na meg ott van Ivar és Björn története is, róluk is van bőven legenda, amik érdeklik a nézőket, és gondolom kicsit el akarták kerülni, hogy belefásuljanak a nézők csak a sérthetetlen és legyőzhetetlen Ragnarba. Írom ezt úgy, hogy egyetértek azzal, hogy Ragnar nélkül nem ugyanolyan a buli.Anthony írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem vágom mennyire valós a sztori, dunno, dont careRealista24 írta:Bűn volt a kiírása? Hát ha egyszer ez a történelem, akkor írják felül?![]()
De amugy ki mondta, hogy ugorjanak kétszer vagy 10 évet a sztoriban? Volt abban anyag rendesen, és amugy sem kell és gondolom nem is követik 100%-ban a történelmi valóságot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem vágom mennyire valós a sztori, dunno, dont careRealista24 írta:Bűn volt a kiírása? Hát ha egyszer ez a történelem, akkor írják felül?

De amugy ki mondta, hogy ugorjanak kétszer vagy 10 évet a sztoriban? Volt abban anyag rendesen, és amugy sem kell és gondolom nem is követik 100%-ban a történelmi valóságot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bűn volt a kiírása? Hát ha egyszer ez a történelem, akkor írják felül?Anthony írta:Bedaráltam a Vikingeket, 4 évad bébi![]()
Azt kell mondjam eléggé tetszett még úgy is, hogy szerintem sok hibája van a sorozatnak, kicsit jobb írókat találhattak volna.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most nem akarok nagyon elemezgetni, de sajnos a második évad közepétől már elég rossz irányba vitték el a sztorit, ami sajnos később sem változott, Ragnar drogozása, a halálának módja, a random időbeli ugrások a sztoriban mind ártottak. Ragnar kiírása szerintem a legnagyobb bűn és hiba amit elkövethettek, nem volt rossz az utolsó 10 rész, ami a fiairól szólt, de valljuk be a Vikings az Ragnar, nélküle feleannyit sem ér.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Bedaráltam a Vikingeket, 4 évad bébi
Azt kell mondjam eléggé tetszett még úgy is, hogy szerintem sok hibája van a sorozatnak, kicsit jobb írókat találhattak volna.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most nem akarok nagyon elemezgetni, de sajnos a második évad közepétől már elég rossz irányba vitték el a sztorit, ami sajnos később sem változott, Ragnar drogozása, a halálának módja, a random időbeli ugrások a sztoriban mind ártottak. Ragnar kiírása szerintem a legnagyobb bűn és hiba amit elkövethettek, nem volt rossz az utolsó 10 rész, ami a fiairól szólt, de valljuk be a Vikings az Ragnar, nélküle feleannyit sem ér.

- P. Krisz
The Walking Dead
Elég gyenge eresztés volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az autós zombi hentelés mondjuk kurva jó volt.
Elég gyenge eresztés volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az autós zombi hentelés mondjuk kurva jó volt.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- P. Krisz
Légió pilot
Ha egy szóval kellene jellemeznem, akkor azt mondanám rá, hogy érdekes. Alapjaiban véve ez is egy képregénysorozat, ami az X-men univerzumban játszódik. Nem ajánlom mindenkinek, csak annak aki vevő az új és érdekes dolgokra, akkor is, ha azt se tudja mit lát éppen a képernyőn.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Pont most nézem.soadroli írta:aki egy jó vígjáték sorozatra vágyik, annak ajánlom a Santa Clarita Diet-et. netflixes cucc, kicsit morbid, nekem nagyon bejön

Drew Barrymore-t rég láttam ilyen jót alakítani.

- P. Krisz
The Crown megvolt valakinek ?
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
aki egy jó vígjáték sorozatra vágyik, annak ajánlom a Santa Clarita Diet-et. netflixes cucc, kicsit morbid, nekem nagyon bejön

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Taboo 1x5
Lehet engem fikázni, de ez megint lassú volt, ahogy feloldották a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!párbajt, az meg olcsó.
Homeland 6x3
Ez lassan beindul azért, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dar Adalt sosem csíptem, ahogy mindig keveri a szart
Lehet engem fikázni, de ez megint lassú volt, ahogy feloldották a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!párbajt, az meg olcsó.
Homeland 6x3
Ez lassan beindul azért, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dar Adalt sosem csíptem, ahogy mindig keveri a szart
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kaja mellé tökéletes, sőt. Lauren meg elég jó nő. Vele meg Lesley-Ann Brandt-tel szívesen hemperegnék.soadroli írta:lucifert nézi valaki? megér egy próbát?