HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 9., csütörtök 11:57
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 8., szerda 22:02
pretender írta:RMCF...ne törődj a téged kritizálokal ...kb 10 éve olvasom a forumot de elmondhatom hogy minden téren ami focival kapcsolatos, legyen szó játékosról alkotót véleményed vagy taktikai rész mindig jók a meglátásaid....te többre viheted volna meg vihetnéd mind itt a forumon oktasd a focit szerető de nem értő embereketSzerintem.
Amúgy sose értetem hogy mit keres egy barcelonás a real madrid forumán és forditva is igaz .. mégha a szabályok megengedik akkor is. Híveket toboroz vagy értelmetlen vitával győzködni próbálja az ellentábort az ő igazáról?Minek?
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. február 8., szerda 16:58
M1Ö írta:Erről nem tudtam. Eredményeken néztem az összeállítást, azt hittem csak szimplán hiányzók. De ez igazából azért rossz, mert kevés lesz a pad. Normális esetben közülük csak Verratti kezdő. Mondjuk ő a legfontosabb láncszem, úgyhogy érte nagyon nagy kár. Meg Krychowiak keménysége is kellene Messi ellen. Na de a remény hal meg utoljára!Tádám írta:Az is baj, hogy Krychowiak, Meunier, Pastore, Trapp és Verratti is sérült. Így nehéz lesz.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 8., szerda 15:42
Erről nem tudtam. Eredményeken néztem az összeállítást, azt hittem csak szimplán hiányzók. De ez igazából azért rossz, mert kevés lesz a pad. Normális esetben közülük csak Verratti kezdő. Mondjuk ő a legfontosabb láncszem, úgyhogy érte nagyon nagy kár. Meg Krychowiak keménysége is kellene Messi ellen. Na de a remény hal meg utoljára!Tádám írta:Az is baj, hogy Krychowiak, Meunier, Pastore, Trapp és Verratti is sérült. Így nehéz lesz.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. február 8., szerda 15:37
M1Ö írta:Mindent nem kell azért, mert csak az eredményt írtad el. Viszont a bajnokságban tényleg gyengék. Vagyis gyengébbek, mert azért hozzák már a meccseket. De ha a BL-ben, egy olyan Barca ellen aki rendre szívatja őket, nem pörögnek fel idén sem, akkor lehúzhatják a rolót. Tudom, a Barca is felszívhatja magát, de feltolt védelemmel és kemény presszióval meg lehet őket fogni. Ebben meg Emery nagyon jó. Az állománya is meg van hozzá. Csak Cavani nem 5 ziccerből cágjon be egyet. Meg ne Motta legyen a védelem előtt, mert akkor Messi megeszi őket reggelire.morientes írta:Akkor vissza mindent.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 8., szerda 15:35
Mindent nem kell azért, mert csak az eredményt írtad el. Viszont a bajnokságban tényleg gyengék. Vagyis gyengébbek, mert azért hozzák már a meccseket. De ha a BL-ben, egy olyan Barca ellen aki rendre szívatja őket, nem pörögnek fel idén sem, akkor lehúzhatják a rolót. Tudom, a Barca is felszívhatja magát, de feltolt védelemmel és kemény presszióval meg lehet őket fogni. Ebben meg Emery nagyon jó. Az állománya is meg van hozzá. Csak Cavani nem 5 ziccerből cágjon be egyet. Meg ne Motta legyen a védelem előtt, mert akkor Messi megeszi őket reggelire.morientes írta:Akkor vissza mindent.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 8., szerda 15:17
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. február 8., szerda 15:12
morientes írta:0-0 a lille ellen otthon. Reményt keltő ráhangolódás.Remélem a PSG össze kapja magát és legalább a 2 meccsre tudják majd hozni Emery fociát. Aztán ejtsék ki a 'csába minden idők legjobb csapatát... Mert még a spanyol kupát sem érdemelnék meg, nemhogy érdemi kupát...
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 8., szerda 15:11
0-0 a lille ellen otthon. Reményt keltő ráhangolódás.Remélem a PSG össze kapja magát és legalább a 2 meccsre tudják majd hozni Emery fociát. Aztán ejtsék ki a 'csába minden idők legjobb csapatát... Mert még a spanyol kupát sem érdemelnék meg, nemhogy érdemi kupát...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 8., szerda 15:06
Realista24 írta:Vidal megmutatta miért is olyan szerethető csapat a Barcelona.
https://www.youtube.com/watch?v=xlmeRNF9urM
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 8., szerda 14:18
Hát de ők megérdemlik, mert 1,5 hónap alatt tévedtek ellenük hérmat, amiből csak a gólvonalos szitu volt igazán nagy baki. Az már nem számít, hogy ha a szívükre tennék a kezüket, akkor azt KELLENE mondják, hogy tegnap ki kellett volna essenek... Erre Suareztől kezdve mindenki nyomja a szánalmas dumát.L.Miki írta:Ez a csapat tényleg szerethető, ezek után tényleg nem értem, hogy miért nem szeretjük ezt a csapatot... ugye Matyi?
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 8., szerda 13:59
A kamera láttaBlancoMark írta:Tipikus. Hatulrol, amikor senki nem latja.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 8., szerda 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 8., szerda 13:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 8., szerda 8:26
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 7., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 12:48
Bármilyen meglepő, vannak odavissza, akik tudnak normálisan írni, mind a két felet tiszteletbe tartva.Amúgy sose értetem hogy mit keres egy barcelonás a real madrid forumán és forditva is
HozzászólásSzerző: pretender » 2017. február 7., kedd 12:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 7:17
1. Rosszul tudod.Matyi írta:Pedig asszem, nekünk van a legtöbb megnyert trófeánk, szóval kiderült, kinek is szurkolsz igazából.A barca? Az max 10 évig volt a legjobb, de sok korszakos sikercsapat volt, real,inter,ajax,benfica,pool,mu, bayern,barca...stb....én csak egyet szeretek, a legjobbat.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. február 7., kedd 3:09
Magyar viszonylatban is van jópár remek es lelkiismeretes szakember (nem csak vezetoedzok szintjén), különösen a fiatalabb korosztályban.R.M.C.F írta:A magyar edzők azért lettek edzők mert semmihez sem értenek és elvállalták, nem másért.Ne haragudj,de miert szerinted Te mi vagy?
Azt gondolom hogy egy forumozo,drukker,mint itt sokan..Az "ehhez mindenki ert" szlogenbe akkor boven benne vagy Te is.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem