Ez az Izsák jól lekoptatott minket. Lehet a Dembele pótlására vették

(nem nagyon láttam am. játszani a franciát, szóval nem tudok véleményt nyilvánítani)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. február 8., szerda 11:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 8., szerda 11:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 8., szerda 11:34
Remy írta:Dembelét jól felhypeolta a fórum.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 8., szerda 11:19
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 8., szerda 4:03
Mondjuk ebbol ne vonjal le semmi rossz kovetkeztetest, akkor is Robben-Ribery kettost jatszatna, ha csak tolokocsival tudnanak gurulni. Az oreg sem arrol hires, h egy fiatal jatekost felipitsen.TheBull6 írta: Mondjuk ha Carlot nem győzte meg, akkor ide se jöjjön.
Ezt csippaznam en is...csak sajnos Perez nem szereti a fekakat.El Maestro írta:
Amúgy meg Dembele - Martial - Coman.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 8., szerda 1:16
Én se. De azért egy kérdés: Dybala miért nincs a felsoroltak között?Realista24 írta:Ha Karim elmegy, ő meg jon....Remy írta:Dembelét jól felhypeolta a fórum.![]()
Amúgy életemben nem láttam meg.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. február 7., kedd 23:22
Minek az nekik, Kimmich megoldja. (Sajnosziro4vr írta:Btw Lahm elvileg visszavonul, egy Danilot csak odadobhatnánk nekik úgy 30 misiért.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 7., kedd 23:15
Esti meccseken nehéz észrevenni...Realista24 írta: Amúgy életemben nem láttam meg.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. február 7., kedd 23:12
Kimaradt a Dortmund-Real meccs?Realista24 írta:Ha Karim elmegy, ő meg jon....Remy írta:Dembelét jól felhypeolta a fórum.![]()
Amúgy életemben nem láttam meg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 23:09
Ha Karim elmegy, ő meg jon....Remy írta:Dembelét jól felhypeolta a fórum.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 7., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 23:04
Ha mindenkire lehet szavazni, hogy lesznek kommentek te kuki?ziro4vr írta:Ali babát beleírod, de Dybalát nem? Itt állami cenzúrát érzek.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 7., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. február 7., kedd 22:08
Néha megijedek, hogy magamra hagytál de akkor még itt vagyEl Maestro írta:Payetet.![]()
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. február 7., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 7., kedd 21:04
Ezt adnám, bár a Celticest még nem láttam. A Spursös meg köröket ver Casemirora. És természetesen Ousmane-ra nyomtam.MesQueUnClub írta:Azt a kommentárt képzeld el ha mind3-at behúznátok: Dembélé meg szerzi a kp-án, kipasszolja szélre Dembélének, aki meghúzva lefutja az emberét, beadja Dembélének aki góllal zárja az akciót."Realista24 írta: Bazzeg Ja. Tobb is van. En a legjobbra gondolok.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. február 7., kedd 21:00
+1. Make Madridom Great Again!ziro4vr írta:Ali babát beleírod, de Dybalát nem? Itt állami cenzúrát érzek.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 7., kedd 20:55
Azt a kommentárt képzeld el ha mind3-at behúznátok: Dembélé meg szerzi a kp-án, kipasszolja szélre Dembélének, aki meghúzva lefutja az emberét, beadja Dembélének aki góllal zárja az akciót."Realista24 írta:Bazzeg Ja. Tobb is van. En a legjobbra gondolok.MesQueUnClub írta:Dembeléből lehet mind a 3al jól járnátok.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem