Amúgy meg Dembele - Martial - Coman.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. február 7., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 7., kedd 21:04
Ezt adnám, bár a Celticest még nem láttam. A Spursös meg köröket ver Casemirora. És természetesen Ousmane-ra nyomtam.MesQueUnClub írta:Azt a kommentárt képzeld el ha mind3-at behúznátok: Dembélé meg szerzi a kp-án, kipasszolja szélre Dembélének, aki meghúzva lefutja az emberét, beadja Dembélének aki góllal zárja az akciót."Realista24 írta: Bazzeg Ja. Tobb is van. En a legjobbra gondolok.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. február 7., kedd 21:00
+1. Make Madridom Great Again!ziro4vr írta:Ali babát beleírod, de Dybalát nem? Itt állami cenzúrát érzek.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 7., kedd 20:55
Azt a kommentárt képzeld el ha mind3-at behúznátok: Dembélé meg szerzi a kp-án, kipasszolja szélre Dembélének, aki meghúzva lefutja az emberét, beadja Dembélének aki góllal zárja az akciót."Realista24 írta:Bazzeg Ja. Tobb is van. En a legjobbra gondolok.MesQueUnClub írta:Dembeléből lehet mind a 3al jól járnátok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 7., kedd 20:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 20:52
Bazzeg Ja. Tobb is van. En a legjobbra gondolok.MesQueUnClub írta:Dembeléből lehet mind a 3al jól járnátok.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 7., kedd 20:51
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 7., kedd 20:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 20:46
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 7., kedd 20:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 20:27
Nem, az én voltam, amikor megírtam, hogy nem igazolunk senkit előreziro4vr írta:Én úgy számoltam, hogy az esélytelen a következő években. Most én voltam a Realista.Realista24 írta: En egy utat látok, Ce eladását. Eladás=hagyni hogy elmenjen.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 7., kedd 20:24
Én úgy számoltam, hogy az esélytelen a következő években. Most én voltam a Realista.Realista24 írta: En egy utat látok, Ce eladását. Eladás=hagyni hogy elmenjen.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 7., kedd 20:13
Ha már Jesus, nagyon szurkolok annak a srácnak, kell a focinak a Brazíl vonal, akik butítanak. Legalábbis az én szememnek mindenképpen.Realista24 írta: Hja, tudom. Innentől kezdve egy opció van. Jesus vagy bárki más beérik, és elhozzuk csilliárdért két három év múlva.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 20:07
Hja, tudom. Innentől kezdve egy opció van. Jesus vagy bárki más beérik, és elhozzuk csilliárdért két három év múlva.MesQueUnClub írta:Hát így, hogy kapott plusz 5 évet, kétlem, hogy elmenne, mert akkor gyakorlatilag 0-ra redukálódna annak a lehetősége, hogy beérje aranylasztikba Messit, márpedig szerintem ez neki igenis szempont.Realista24 írta: En egy utat látok, Ce eladását. Eladás=hagyni hogy elmenjen.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 7., kedd 20:05
Hát így, hogy kapott plusz 5 évet, kétlem, hogy elmenne, mert akkor gyakorlatilag 0-ra redukálódna annak a lehetősége, hogy beérje aranylasztikba Messit, márpedig szerintem ez neki igenis szempont.Realista24 írta: En egy utat látok, Ce eladását. Eladás=hagyni hogy elmenjen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 20:00
En egy utat látok, Ce eladását. Eladás=hagyni hogy elmenjen.ziro4vr írta:Benzema helyére aki jön, annak sok kritériumnak meg kell felelnie. Megfelelő kor, marketingérték, gólszám, technikai tudás, taktikai képzettség, megférni Cével.
Kunban itt több szempont is kétséges, plusz még a sérülékenysége. Egyébként Auba kapcsán is sok szempont kétséges. Nem lehet pusztán egy klasszis támadót idehozni, mert Cé-hez igenis igazodnia kell a játékának.
Szóval én a BBC frissítésénél két utat látok. Az egyik a fenti követelményrendszernek leginkább megfelelő tagot elhozni, ez a csillagok jelen állása szerint Dybala talán, bár még ezt a szezont végignézném. Neki is kéne még fejlődnie, pl helyzetkihasználásban.
A másik, hogy hozunk egy még fejlődésben lévő arcot, aki inkább a szélről indul, nagy potenciállal rendelkezik, gólveszélyes, gyors, dinamikus, technikás. Aki a különbséget jelentheti. Ennek a prototípusa Dembelé, de vannak még tagok, franciák, németek elsősorban.
Viszont valakit mindenképp kell hozni. Morata távozni fog, ő itt nem lesz kezdő, plusz Cével nem passzolnak egymás mellé.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 7., kedd 19:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 19:20
Úgy látszik igen.csabi* írta:kün azért hatékonyabb mert gólratörőbb?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 7., kedd 19:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 19:05
Láttam játszani? Nem. Nem nézek City meccset. A számokat látom jelen pillanatban. Azok pedig nem azt mutatják amit írsz. Karim meg nem cw. Tudnod kene, de mégsem tudod.Berti írta:Két Centre-Forwardot én személy szerint befejezés hatékonysága szerint ítélek meg. Statok tudom, hogy mást mutatnak, mert utána néztem mielőtt írtam.Realista24 írta: És ki írt a befejezésekről?
Szerintem mind a kettőt láttad már játszani, szóval tulságosan nem magyaráznám. Kun sokkal golratörőbb, míg Benzema a társakat is helyzetbe tudja hozni.
Hetente fel jön ez a téma Benzema topicba, úgyhogy offolom.
Az, hogy jóban vannak Messivel meg hogy matracos volt, amiatt hülyeség elitélni. A sérülékenysége az egyetlen ami miatt nem hoznám.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem