Karimtól csak egy jobb csatár van a jelenlegi mezőnybe de ő a sötét oldalon áll.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. február 7., kedd 14:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 14:47
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 7., kedd 14:39
Ezért írtam, hogy lehet hogy befejezésben jobb volt de mire megy vele az ember, ha idejének a nagy részét a kórházban tölti?Berti írta:Befejezésben mindig is jobb volt, mint Benzema, ne hülyéskedjünk már.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 14:31
És ki írt a befejezésekről?Berti írta:Befejezésben mindig is jobb volt, mint Benzema, ne hülyéskedjünk már.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 7., kedd 14:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 14:16
Olvass utána.poronty írta:Nem akart Agüero már az Atmából is a Barcába menni?Elegendő a válasz vagy további kérdésed van?
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. február 7., kedd 14:15
Nem akart Agüero már az Atmából is a Barcába menni?Elegendő a válasz vagy további kérdésed van?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 14:13
5 éve még nem volt ennyire elborult a Barca és Messi imádata, akkor még szintekkel jobb volt és nem volt sérülékeny.poronty írta:Hogy lehet egy olyan embert a Realba kívánni, aki köztudottan Barcás, sérülékeny, nem előrelépés, nem fiatal és Messi hívő, és korábban Atmás volt.5 éve mindennél jobban adtam volna.
Most, akkor melyik?
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. február 7., kedd 14:09
Hogy lehet egy olyan embert a Realba kívánni, aki köztudottan Barcás, sérülékeny, nem előrelépés, nem fiatal és Messi hívő, és korábban Atmás volt.
5 éve mindennél jobban adtam volna.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 7., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 14:04
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 7., kedd 14:01
Na igen. Már idejét múlt lenne. Csak jó eljátszani a gondolattal, jó lenne a kedvenc focistáimat egy csapatban látni.Realista24 írta:5 éve mindennél jobban adtam volna.
Aktuális is lenne, nem? Nem tudom elképzelni, hogy hosszú távon megmaradjon, hogy mindenfele szórják a pénzt, nálunk meg maradjon minden a régiben.Realista24 írta:Ha összejön az amerikai biznisz, plusz az Adidasszal a 100-150 millás deal és az Emirates is megerőltetné kicsit jobban magát, az évi 200-250 milliós bevétel lenne, mindössze három helyről.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 7., kedd 13:57
Jah nem neked írtam ezt, hanem csak úgy általánosságban.M1Ö írta:Nem írtam, hogy jobb. Azt sem, hogy a helyére akarnám. Nézd meg az aláírásom, csak egy fiktív csapat, ilyen soha nem lesz nálunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 13:53
5 éve mindennél jobban adtam volna.Ejjj, pedig az a Karim-Kun duó...![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 7., kedd 13:44
Az egyik kedvenc játékosom, imádom a játékát. Nem tudom, én az ilyeneket el tudom engedni. Főleg ha nálunk is azt hozná mint a City-ben. Persze tudom, hogy nem fog hozzánk igazoni, csak egyből eszembe jutott az aláírásom.Realista24 írta:Hogy lehet egy olyan embert a Realba kívánni, aki köztudottan Barcás, sérülékeny, nem előrelépés, nem fiatal és Messi hívő, és korábban Atmás volt.
Nem írtam, hogy jobb. Azt sem, hogy a helyére akarnám. Nézd meg az aláírásom, csak egy fiktív csapat, ilyen soha nem lesz nálunk.rashidm írta:Meg, hogy jobb mint Benzema. Az lehet, hogy jobb de hogy többet töltene a klinikán, mint a pályán az is biztos. Attól hogy jobb (?), nem lennénk vele előrébb. Főleg a Sanitas-szal.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 7., kedd 13:37
Ezt én sem értettem sose. Meg, hogy jobb mint Benzema. Még talán, de csak talán igazat is adnék ennek, ha nem töltene annyit a klinikán, mint a pályán. Attól hogy jobb (?), nem lennénk vele előrébb. Főleg a Sanitas-szal.Realista24 írta:Hogy lehet egy olyan embert a Realba kívánni, aki köztudottan Barcás, sérülékeny, nem előrelépés, nem fiatal és Messi hívő, és korábban Atmás volt.M1Ö írta:"Gabriel Jesus érkezése miatt Sergio Agüero padra kényszerül a Manchester City csapatában. A Marca szerint a játékos helyzetét a Real Madrid és a Barcelona is közelről figyeli, és készen állnak arra, hogy ajánlatot tegyenek érte."
Jön még mellé Verratti, aztán meg is van az álom csapatom!![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 13:31
Hogy lehet egy olyan embert a Realba kívánni, aki köztudottan Barcás, sérülékeny, nem előrelépés, nem fiatal és Messi hívő, és korábban Atmás volt.M1Ö írta:"Gabriel Jesus érkezése miatt Sergio Agüero padra kényszerül a Manchester City csapatában. A Marca szerint a játékos helyzetét a Real Madrid és a Barcelona is közelről figyeli, és készen állnak arra, hogy ajánlatot tegyenek érte."
Jön még mellé Verratti, aztán meg is van az álom csapatom!![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 7., kedd 13:28
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 7., kedd 13:13
Ez oké, nem is ezzel van baj. Legalábbis nekem nem, meg ahogy olvasom a fórumnak sem. Mert meg lehet őket verni, csak nem mindegy, hogy tegyük fel szerdán el kell utazni Vigoba és 120%-ot nyújtani, vagy Valdebebasban lötyögsz edzésen és készülsz a hétvégi meccsre? Na ez a rohadt nagy szívás.KAG írta:Remélhetőleg ez a mi játékosainkat is tüzelni fogja és elteszünk nekik 3-4 gólt, ahogy illik.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem