Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Egyébként ne essenek ki. A bajnokságban kerüljenek középmezőnybe hogy amire velünk játszanak, ne legyen esélyük se kiesni se nemzetközi porondot elérni. Akkor talan nem veszik annyira komolyan. Bár ilyen előzmények
Utan nehezen idom elképzelni.
Utan nehezen idom elképzelni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Meg lehetett volna oldani, de a Celta nem akarta megoldani. Ez ilyen egyszerű. És nem is lehet őket ezért elővenni sem, mert egy részről megérthető, más részről jogos is, ha a tetőszekrezettel gondok voltak. Ez van. Adódott előttük egy lehetőség pihenni a kupavisszavágó előtt, ki is használták.p.csabi1 írta:Én nem értem, miért nem zárták le azt a szektor részt,aztán 30 szurkolónak csak találtak volna helyet a stadionban.
Vicc továbbra is az eset szerintem.
Merci Zizou!
Semmi gond, tudjuk mekkora állat vagy.Realista24 írta:Mekkora állat vagyok. Bocs KerlonBlancoMark írta: A kupabol meg kieshetnek, bar remelem nem fognak mert nekik meg akar lehet is eselyuk megfogni a Barcat mint ahogy azt szamtalanszor tettek az utobbi evekben.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Én nem értem, miért nem zárták le azt a szektor részt,aztán 30 szurkolónak csak találtak volna helyet a stadionban.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mekkora állat vagyok. Bocs KerlonBlancoMark írta: A kupabol meg kieshetnek, bar remelem nem fognak mert nekik meg akar lehet is eselyuk megfogni a Barcat mint ahogy azt szamtalanszor tettek az utobbi evekben.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kupára gondolt szerintem.
- BlancoMark
A kupabol meg kieshetnek, bar remelem nem fognak mert nekik meg akar lehet is eselyuk megfogni a Barcat mint ahogy azt szamtalanszor tettek az utobbi evekben.Realista24 írta:A 10. helyről valószínű ki fognak esni.Kerlon írta:Remélem kiesnek, májusban meg kapnak egy 5-öst.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A 10. helyről valószínű ki fognak esni.Kerlon írta:Remélem kiesnek, májusban meg kapnak egy 5-öst.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Remélem kiesnek, májusban meg kapnak egy 5-öst.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha jól olvastam 30 főről van szó egyébként. De igen, mindenképpen szívás, ha voltak ilyenek. Mi anno Sevillába mentünk Betis ellen, aztán közölték, hogy ja, nincs vendégszektor felújítás miatt, nem kapnak jegyet a Real drukkerek. Gondolhatod mennyire levert a víz minket is, aztán nagy nehezen sikerült venni jegyet hazai szektorba.KAG írta:MARCA | A Celta Vigo visszatérítette a Real Madridnak a jegyek árát. A többi jegy felhasználható lesz az újraegyeztetett meccsnapon.
Ez így oké, de mi van azokkal, akik direkt a meccsre mentek ki, külföldről és foglaltak repjegyet,szállást,stb...
Hatalmas parasztság ez, minden szempontból
Pedig megtehették volna, hogy kineveznek egy szektort, ahova a Realosok mehetnek, mégsem tették meg. És a Betis Real szimpatizáns csapat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
MARCA | A Celta Vigo visszatérítette a Real Madridnak a jegyek árát. A többi jegy felhasználható lesz az újraegyeztetett meccsnapon.
Ez így oké, de mi van azokkal, akik direkt a meccsre mentek ki, külföldről és foglaltak repjegyet,szállást,stb...
Hatalmas parasztság ez, minden szempontból

ZIDANE
Tehát az eltiltás nem a Celta elleni meccsre szól így? Mert az elmaradt? Ez így elég nevetséges szabály. A Celta elleni meccs volt a következő forduló, így ellenük kellene letöltenie az eltiltását.MARCA | Toni Kroos eltiltott lesz az Osasuna ellen. Így a Napoli elleni mérkőzésig összesen 17 nap pihenője lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En pont azt olvastam hogy a Real az alma de sok pl csapat akarja. Ebből Anglia lesz sztem.ikarus93 írta:Aubameyang nyilatkozatából azt vettem ki, hogy vagy most nyáron lép le a Realba ha Perez is akarja vagy ha nem akkor marad végleg a Dortmundba.Realista24 írta:Auba ex ügynöke azt mondja, hogy Zidane több alkalommal is elmondta Auba familynek, hogy nem kell neki a fiúk, mert nem elég karakteres, hogy Karimot pótolja, valamint neki állandóan játszania kell és CR és Bale mellett ez lehetetlen.
Bár én a helyébe maradnék a Dortmundba, Tuchel nyáron hátul rendet tesz ott lehetnek a top4be is akár.
Mert elől a Reus-Auba-Dembelé hármas az MSN és a BBC után a legjobb támadó hármas lehet ha Dembelé szintet lép.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
ráadásul nagyon nem lett volna mindegy, hogy esetleg a Clasicon előnyben, mekkora előnyben fogadhattuk volna katalánékat, és nyugodtan játszattunk volna... eh....Realista24 írta:Az a baj, hogy az utolsó héten, egy hét alatt lesz három meccsünk, az 9 pont. Nagyon necces lesz.Remy írta:Totál szar, bár a mi kezünkben van a döntés, hogy az uccsó héten még van-e tétje a bajnoki meccsnek, vagy sem. Ha nem lesz, felküldjük a Castillát, max kikapunk, és le van szarva.

- ikarus93
Aubameyang nyilatkozatából azt vettem ki, hogy vagy most nyáron lép le a Realba ha Perez is akarja vagy ha nem akkor marad végleg a Dortmundba.Realista24 írta:Auba ex ügynöke azt mondja, hogy Zidane több alkalommal is elmondta Auba familynek, hogy nem kell neki a fiúk, mert nem elég karakteres, hogy Karimot pótolja, valamint neki állandóan játszania kell és CR és Bale mellett ez lehetetlen.
Bár én a helyébe maradnék a Dortmundba, Tuchel nyáron hátul rendet tesz ott lehetnek a top4be is akár.
Mert elől a Reus-Auba-Dembelé hármas az MSN és a BBC után a legjobb támadó hármas lehet ha Dembelé szintet lép.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2017. február 6., hétfő 17:48-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy az utolsó héten, egy hét alatt lesz három meccsünk, az 9 pont. Nagyon necces lesz.Remy írta:Totál szar, bár a mi kezünkben van a döntés, hogy az uccsó héten még van-e tétje a bajnoki meccsnek, vagy sem. Ha nem lesz, felküldjük a Castillát, max kikapunk, és le van szarva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Totál szar, bár a mi kezünkben van a döntés, hogy az uccsó héten még van-e tétje a bajnoki meccsnek, vagy sem. Ha nem lesz, felküldjük a Castillát, max kikapunk, és le van szarva.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nagyon szarul jött ez ki nekünk, tuti fix hogy ezzel beszopjuk. Egész héten erre a meccsre készültünk, a Celta már lejátszott a héten egy kupameccset, nekünk így kiesett 2 hét meccs nélkül... cserébe majd beteszik a pótlást egy olyan hétre, amikor erőltetett menet lesz, netán BL döntőért vagy elődöntőért játszunk majd... még jobb, ha utolsó héten 3 meccset nyomunk, az lesz az igazán szép.
A Celta ennek az egésznek az óriási nyertese, rákészülhetnek az Alavésre plusz megúszták a Real Madridot, alapesetben spóroltak volna az energiával és B csapattal kiszoptak volna szépen...

A Celta ennek az egésznek az óriási nyertese, rákészülhetnek az Alavésre plusz megúszták a Real Madridot, alapesetben spóroltak volna az energiával és B csapattal kiszoptak volna szépen...

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
"There is only one date available for the game to be played, which is May 17 if both Real & Celta do well in #UCL #UEL."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Auba ex ügynöke azt mondja, hogy Zidane több alkalommal is elmondta Auba familynek, hogy nem kell neki a fiúk, mert nem elég karakteres, hogy Karimot pótolja, valamint neki állandóan játszania kell és CR és Bale mellett ez lehetetlen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema