Jah nem neked írtam ezt, hanem csak úgy általánosságban.M1Ö írta:Nem írtam, hogy jobb. Azt sem, hogy a helyére akarnám. Nézd meg az aláírásom, csak egy fiktív csapat, ilyen soha nem lesz nálunk.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 7., kedd 13:57
Jah nem neked írtam ezt, hanem csak úgy általánosságban.M1Ö írta:Nem írtam, hogy jobb. Azt sem, hogy a helyére akarnám. Nézd meg az aláírásom, csak egy fiktív csapat, ilyen soha nem lesz nálunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 13:53
5 éve mindennél jobban adtam volna.Ejjj, pedig az a Karim-Kun duó...![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 7., kedd 13:44
Az egyik kedvenc játékosom, imádom a játékát. Nem tudom, én az ilyeneket el tudom engedni. Főleg ha nálunk is azt hozná mint a City-ben. Persze tudom, hogy nem fog hozzánk igazoni, csak egyből eszembe jutott az aláírásom.Realista24 írta:Hogy lehet egy olyan embert a Realba kívánni, aki köztudottan Barcás, sérülékeny, nem előrelépés, nem fiatal és Messi hívő, és korábban Atmás volt.
Nem írtam, hogy jobb. Azt sem, hogy a helyére akarnám. Nézd meg az aláírásom, csak egy fiktív csapat, ilyen soha nem lesz nálunk.rashidm írta:Meg, hogy jobb mint Benzema. Az lehet, hogy jobb de hogy többet töltene a klinikán, mint a pályán az is biztos. Attól hogy jobb (?), nem lennénk vele előrébb. Főleg a Sanitas-szal.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 7., kedd 13:37
Ezt én sem értettem sose. Meg, hogy jobb mint Benzema. Még talán, de csak talán igazat is adnék ennek, ha nem töltene annyit a klinikán, mint a pályán. Attól hogy jobb (?), nem lennénk vele előrébb. Főleg a Sanitas-szal.Realista24 írta:Hogy lehet egy olyan embert a Realba kívánni, aki köztudottan Barcás, sérülékeny, nem előrelépés, nem fiatal és Messi hívő, és korábban Atmás volt.M1Ö írta:"Gabriel Jesus érkezése miatt Sergio Agüero padra kényszerül a Manchester City csapatában. A Marca szerint a játékos helyzetét a Real Madrid és a Barcelona is közelről figyeli, és készen állnak arra, hogy ajánlatot tegyenek érte."
Jön még mellé Verratti, aztán meg is van az álom csapatom!![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 13:31
Hogy lehet egy olyan embert a Realba kívánni, aki köztudottan Barcás, sérülékeny, nem előrelépés, nem fiatal és Messi hívő, és korábban Atmás volt.M1Ö írta:"Gabriel Jesus érkezése miatt Sergio Agüero padra kényszerül a Manchester City csapatában. A Marca szerint a játékos helyzetét a Real Madrid és a Barcelona is közelről figyeli, és készen állnak arra, hogy ajánlatot tegyenek érte."
Jön még mellé Verratti, aztán meg is van az álom csapatom!![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 7., kedd 13:28
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 7., kedd 13:13
Ez oké, nem is ezzel van baj. Legalábbis nekem nem, meg ahogy olvasom a fórumnak sem. Mert meg lehet őket verni, csak nem mindegy, hogy tegyük fel szerdán el kell utazni Vigoba és 120%-ot nyújtani, vagy Valdebebasban lötyögsz edzésen és készülsz a hétvégi meccsre? Na ez a rohadt nagy szívás.KAG írta:Remélhetőleg ez a mi játékosainkat is tüzelni fogja és elteszünk nekik 3-4 gólt, ahogy illik.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 7., kedd 12:35
Realista24 írta:Egyébként ne essenek ki. A bajnokságban kerüljenek középmezőnybe hogy amire velünk játszanak, ne legyen esélyük se kiesni se nemzetközi porondot elérni. Akkor talan nem veszik annyira komolyan. Bár ilyen előzmények
Utan nehezen idom elképzelni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 11:25
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 7., kedd 10:47
Meg lehetett volna oldani, de a Celta nem akarta megoldani. Ez ilyen egyszerű. És nem is lehet őket ezért elővenni sem, mert egy részről megérthető, más részről jogos is, ha a tetőszekrezettel gondok voltak. Ez van. Adódott előttük egy lehetőség pihenni a kupavisszavágó előtt, ki is használták.p.csabi1 írta:Én nem értem, miért nem zárták le azt a szektor részt,aztán 30 szurkolónak csak találtak volna helyet a stadionban.
Vicc továbbra is az eset szerintem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 7., kedd 10:37
Semmi gond, tudjuk mekkora állat vagy.Realista24 írta:Mekkora állat vagyok. Bocs KerlonBlancoMark írta: A kupabol meg kieshetnek, bar remelem nem fognak mert nekik meg akar lehet is eselyuk megfogni a Barcat mint ahogy azt szamtalanszor tettek az utobbi evekben.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. február 7., kedd 10:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 10:25
Mekkora állat vagyok. Bocs KerlonBlancoMark írta: A kupabol meg kieshetnek, bar remelem nem fognak mert nekik meg akar lehet is eselyuk megfogni a Barcat mint ahogy azt szamtalanszor tettek az utobbi evekben.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 7., kedd 10:24
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 7., kedd 10:23
A kupabol meg kieshetnek, bar remelem nem fognak mert nekik meg akar lehet is eselyuk megfogni a Barcat mint ahogy azt szamtalanszor tettek az utobbi evekben.Realista24 írta:A 10. helyről valószínű ki fognak esni.Kerlon írta:Remélem kiesnek, májusban meg kapnak egy 5-öst.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 10:19
A 10. helyről valószínű ki fognak esni.Kerlon írta:Remélem kiesnek, májusban meg kapnak egy 5-öst.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 7., kedd 10:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 9:50
Ha jól olvastam 30 főről van szó egyébként. De igen, mindenképpen szívás, ha voltak ilyenek. Mi anno Sevillába mentünk Betis ellen, aztán közölték, hogy ja, nincs vendégszektor felújítás miatt, nem kapnak jegyet a Real drukkerek. Gondolhatod mennyire levert a víz minket is, aztán nagy nehezen sikerült venni jegyet hazai szektorba.KAG írta:MARCA | A Celta Vigo visszatérítette a Real Madridnak a jegyek árát. A többi jegy felhasználható lesz az újraegyeztetett meccsnapon.
Ez így oké, de mi van azokkal, akik direkt a meccsre mentek ki, külföldről és foglaltak repjegyet,szállást,stb...
Hatalmas parasztság ez, minden szempontból
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 7., kedd 9:47
MARCA | A Celta Vigo visszatérítette a Real Madridnak a jegyek árát. A többi jegy felhasználható lesz az újraegyeztetett meccsnapon.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem