Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 8., szerda 15:06

Realista24 írta:Vidal megmutatta miért is olyan szerethető csapat a Barcelona.
https://www.youtube.com/watch?v=xlmeRNF9urM

Soha sem volt igazán szerethető, mivel egy oltári nagy átverés, kamu az egész. Most is azt csinálják amit mindig, hazudoznak másukról és magukról, vagy éppen leszólják, leszarozzák a másikat. Elég visszanézni, vagy csak megélni a velük/mellettük eltöltött évtizedeket, mindig ugyanaz a nóta. Mindig......
A média viszont "beszállt" melléjük a sikerkorszakukban és teletolta az egyszerű emberek fejét a barca a foci, a barca a szép és jó totális hazug szöveggel. Meg is ették szerencsétlenek. Tolták a mi vagyunk a sajátnevelések klubja, holott nálunk is volt annyi mint náluk a történelmünk során, őket mindig visszahúzta a láthatatlan kéz, minket előre tolt......egyszerűen észbontó, hogy ezt megeszik, megették sokan.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 8., szerda 14:18

L.Miki írta:Ez a csapat tényleg szerethető, ezek után tényleg nem értem, hogy miért nem szeretjük ezt a csapatot... ugye Matyi?
Hát de ők megérdemlik, mert 1,5 hónap alatt tévedtek ellenük hérmat, amiből csak a gólvonalos szitu volt igazán nagy baki. Az már nem számít, hogy ha a szívükre tennék a kezüket, akkor azt KELLENE mondják, hogy tegnap ki kellett volna essenek... Erre Suareztől kezdve mindenki nyomja a szánalmas dumát.

Remélem a PSG össze kapja magát és legalább a 2 meccsre tudják majd hozni Emery fociát. Aztán ejtsék ki a 'csába minden idők legjobb csapatát... Mert még a spanyol kupát sem érdemelnék meg, nemhogy érdemi kupát...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 8., szerda 13:59

BlancoMark írta:Tipikus. Hatulrol, amikor senki nem latja. :)
A kamera látta :D
Ez a csapat tényleg szerethető, ezek után tényleg nem értem, hogy miért nem szeretjük ezt a csapatot... ugye Matyi? :(

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 8., szerda 13:55

Tipikus. Hatulrol, amikor senki nem latja. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 8., szerda 13:04

Vidal megmutatta miért is olyan szerethető csapat a Barcelona.
https://www.youtube.com/watch?v=xlmeRNF9urM
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 8., szerda 8:26

Rakiticnek meszeltek.
"I've never had any problems with my neighbours, unlike Messi who had to buy his neighbour's house because he was too noisy."
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 7., kedd 21:20

Atletico egyelore elegge lefocizza a Barcat, mar csak a gol hianyzik a jatekukbol.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 12:48

Amúgy sose értetem hogy mit keres egy barcelonás a real madrid forumán és forditva is
Bármilyen meglepő, vannak odavissza, akik tudnak normálisan írni, mind a két felet tiszteletbe tartva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pretender
Kedvenc játékosaid: BBC

HozzászólásSzerző: pretender » 2017. február 7., kedd 12:16

RMCF...ne törődj a téged kritizálokal ...kb 10 éve olvasom a forumot de elmondhatom hogy minden téren ami focival kapcsolatos, legyen szó játékosról alkotót véleményed vagy taktikai rész mindig jók a meglátásaid....te többre viheted volna meg vihetnéd mind itt a forumon oktasd a focit szerető de nem értő embereket :salute: Szerintem.
Amúgy sose értetem hogy mit keres egy barcelonás a real madrid forumán és forditva is igaz .. mégha a szabályok megengedik akkor is. Híveket toboroz vagy értelmetlen vitával győzködni próbálja az ellentábort az ő igazáról?Minek?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 7:17

Matyi írta:
A barca? Az max 10 évig volt a legjobb, de sok korszakos sikercsapat volt, real,inter,ajax,benfica,pool,mu, bayern,barca...stb....én csak egyet szeretek, a legjobbat.
Pedig asszem, nekünk van a legtöbb megnyert trófeánk, szóval kiderült, kinek is szurkolsz igazából. :D
1. Rosszul tudod.
2. Tedd takarékra magad, vagy en foglak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. február 7., kedd 3:09

R.M.C.F írta:
Ne haragudj,de miert szerinted Te mi vagy?
Azt gondolom hogy egy forumozo,drukker,mint itt sokan..Az "ehhez mindenki ert" szlogenbe akkor boven benne vagy Te is.
A magyar edzők azért lettek edzők mert semmihez sem értenek és elvállalták, nem másért.
Magyar viszonylatban is van jópár remek es lelkiismeretes szakember (nem csak vezetoedzok szintjén), különösen a fiatalabb korosztályban.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 6., hétfő 21:56

Mondjuk attól, hogy valakinek van szaktudása a focihoz, nem jelenti azt, hogy objektíven meg tudja ítélni a dolgokat. Főleg, hogy ez a médiás dolog nem kötődik szorosan a focihoz.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 6., hétfő 21:53

Matyi írta:
A barca? Az max 10 évig volt a legjobb, de sok korszakos sikercsapat volt, real,inter,ajax,benfica,pool,mu, bayern,barca...stb....én csak egyet szeretek, a legjobbat.
Pedig asszem, nekünk van a legtöbb megnyert trófeánk, szóval kiderült, kinek is szurkolsz igazából. :D
Irigyeljük is azt a sok spanyol szuper kupát meg kek győzelmet vagy mik azok :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 6., hétfő 21:51

Matyi írta:

Ok, de a miki egér, a karácsony kupa, a farsangi és az öregfiúk tornák nem érdekelnek, abban lehet több van....a lényegiből sokkal kevesebb. :D :D :D :D

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 6., hétfő 21:50

Azt gondolom hogy egy forumozo,drukker,mint itt sokan..Az "ehhez mindenki ert" szlogenbe akkor boven benne vagy Te is.
A magyar edzők azért lettek edzők mert semmihez sem értenek és elvállalták, nem másért. Ezt azért írom ha Te azt gondolod, hogy azért mert valaki fórumozó, vagyis veszi a fáradságot és ír egy fórumra attól mindenképpen átlagos szaktudású, látásmódú. Ezen elmélet szerint a békéscsabai tesco 23 pénztárosa közül egy sem tud 17 mp -en belül futni 100 métert mert ők pénztárosok.....talán ezt érted ha ennyire okos vagy.
A velemenyed a dolgokrol ugyanugy csak egy allaspont,mint barkie,nem objektiv,meg ha Te sokszor azt erzed
Mindenképpen, ha visszagondolok , akkor igen, vagy beletaláltam és bejött véletlen vagy nem , igazából ennyi.
Aki ugy oktatja egy forumon a futballt.
Igazad van baxxus, az nem is tudhatja aki ide ír, csak az aki beszélni nem tud de edző lett, egy gyakorlatot nem tud bemutatni, egy hibát nem vesz észre.

Megvilágosodtam. Most már tisztában látok.

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 6., hétfő 21:47

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 6., hétfő 21:39

Gt meg lese szarta a barcát, a spursért dobogott a szíve meg a vadlóért.Csak egy indok voltatok neki hogy itt lehessen,itt ahol a fenevad is rúgja a bőrt.
Ezt remélem viccből írtad. :D Én azért elég sokat beszélgettem vele privátban is, sokkal jobban szereti a Barcát, mint a Spurst. Nem véletlenül nézi meg még a Barca C meccseit is. :lol:

Koax, a tanárosat szerintem nem így értette, legalábbis én is remélem. :D

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 6., hétfő 21:37

Messze alljon tolem a szemelyeskedes,de ezek nagyon nagy szavak..
Off
R.M.C.F írta:
Értem, ok.

Annak idején ugye jártam iskolába, a tanár pl matekból előadta magát, leadta az anyagot, nekem eszem ágában sem volt azt akarni, hogy a véleményét változtassa meg, mert igaza volt, tudta azt a ku***a anyagot kívülről befelé.....nem volt kérdés. Igaza volt. Nagy tudása volt, ezt tiszteltem és tanultam tőle.....ez okból lettem okosabb és tapasztaltabb.
Nem tudom ez átmegy e?
Ha jol ertem,te most sajat magad helyettesited be a tanar szerepebe?
A velemenyed a dolgokrol ugyanugy csak egy allaspont,mint barkie,nem objektiv,meg ha Te sokszor azt erzed. A tanaros hasonlatot remelem elneztem,mert ekkora hozzaertot akkor meg nem sokat lattam a neten.
Aki ugy oktatja egy forumon a futballt.
A túlzások meg, khhm, soha sem tudtam és nem akartam megváltoztatni mások főleg egy labdarúgó drukker véleményét, mert köztudottan ehhez mindenki ért.

En itt ki is szalltam,csak megbokte a szemem,hogy ekkora futballtudast miert nem konyvekbe, vagy a futball palya mellett latunk,miert csak a madridom forumon. Mindennek oka lehet,ennek is.....

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 6., hétfő 21:33

Nemtom, kutyat nem érdeklik sztem itt a trófeáitok legalábbis engem nem zavar. Az hogy kozben folyamat mi voltunk cinkelve már annál inkább.Az a gond hogy ti nem nyertek anélkül kupát hogy nelegyen az orrunk alá dörgölve, és mi nem nyerünk anélkül kupát hogy a sok fosi meg kefír meg istentudja mien majmok neokádják tele a világot francotábornokkal perezzel meg hasonlók.

Pl engem rohadtul nem zavarbak bajnoki címetek az elmúlt időszakból,elégedett vagyok a megnyert trófeák számával és minőségével,de mindig jön valami kis rakoncátlan aki ezzel méregeti a micsodájàt.

Gt meg lese szarta a barcát, a spursért dobogott a szíve meg a vadlóért.Csak egy indok voltatok neki hogy itt lehessen,itt ahol a fenevad is rúgja a bőrt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 6., hétfő 21:27

De ezt én is megkérdezhetném, miért nem szereted az utóbbi 10-15 év legjobb csapatát? Mert gondolom, hogy nem szereted.

Az meg senki számára sem lehet kérdés. :D

Vissza: