Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 6., hétfő 21:47

A barca? Az max 10 évig volt a legjobb, de sok korszakos sikercsapat volt, real,inter,ajax,benfica,pool,mu, bayern,barca...stb....én csak egyet szeretek, a legjobbat.
Pedig asszem, nekünk van a legtöbb megnyert trófeánk, szóval kiderült, kinek is szurkolsz igazából. :D

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 6., hétfő 21:39

Gt meg lese szarta a barcát, a spursért dobogott a szíve meg a vadlóért.Csak egy indok voltatok neki hogy itt lehessen,itt ahol a fenevad is rúgja a bőrt.
Ezt remélem viccből írtad. :D Én azért elég sokat beszélgettem vele privátban is, sokkal jobban szereti a Barcát, mint a Spurst. Nem véletlenül nézi meg még a Barca C meccseit is. :lol:

Koax, a tanárosat szerintem nem így értette, legalábbis én is remélem. :D

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 6., hétfő 21:37

Messze alljon tolem a szemelyeskedes,de ezek nagyon nagy szavak..
Off
R.M.C.F írta:
Értem, ok.

Annak idején ugye jártam iskolába, a tanár pl matekból előadta magát, leadta az anyagot, nekem eszem ágában sem volt azt akarni, hogy a véleményét változtassa meg, mert igaza volt, tudta azt a ku***a anyagot kívülről befelé.....nem volt kérdés. Igaza volt. Nagy tudása volt, ezt tiszteltem és tanultam tőle.....ez okból lettem okosabb és tapasztaltabb.
Nem tudom ez átmegy e?
Ha jol ertem,te most sajat magad helyettesited be a tanar szerepebe?
A velemenyed a dolgokrol ugyanugy csak egy allaspont,mint barkie,nem objektiv,meg ha Te sokszor azt erzed. A tanaros hasonlatot remelem elneztem,mert ekkora hozzaertot akkor meg nem sokat lattam a neten.
Aki ugy oktatja egy forumon a futballt.
A túlzások meg, khhm, soha sem tudtam és nem akartam megváltoztatni mások főleg egy labdarúgó drukker véleményét, mert köztudottan ehhez mindenki ért.
Ne haragudj,de miert szerinted Te mi vagy?
Azt gondolom hogy egy forumozo,drukker,mint itt sokan..Az "ehhez mindenki ert" szlogenbe akkor boven benne vagy Te is.

En itt ki is szalltam,csak megbokte a szemem,hogy ekkora futballtudast miert nem konyvekbe, vagy a futball palya mellett latunk,miert csak a madridom forumon. Mindennek oka lehet,ennek is.....

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 6., hétfő 21:33

Nemtom, kutyat nem érdeklik sztem itt a trófeáitok legalábbis engem nem zavar. Az hogy kozben folyamat mi voltunk cinkelve már annál inkább.Az a gond hogy ti nem nyertek anélkül kupát hogy nelegyen az orrunk alá dörgölve, és mi nem nyerünk anélkül kupát hogy a sok fosi meg kefír meg istentudja mien majmok neokádják tele a világot francotábornokkal perezzel meg hasonlók.

Pl engem rohadtul nem zavarbak bajnoki címetek az elmúlt időszakból,elégedett vagyok a megnyert trófeák számával és minőségével,de mindig jön valami kis rakoncátlan aki ezzel méregeti a micsodájàt.

Gt meg lese szarta a barcát, a spursért dobogott a szíve meg a vadlóért.Csak egy indok voltatok neki hogy itt lehessen,itt ahol a fenevad is rúgja a bőrt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 6., hétfő 21:27

De ezt én is megkérdezhetném, miért nem szereted az utóbbi 10-15 év legjobb csapatát? Mert gondolom, hogy nem szereted.
A barca? Az max 10 évig volt a legjobb, de sok korszakos sikercsapat volt, real,inter,ajax,benfica,pool,mu, bayern,barca...stb....én csak egyet szeretek, a legjobbat.

Az meg senki számára sem lehet kérdés. :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 6., hétfő 21:23

RMCF, pont ez az, hogy a véleményedből sosem engedtél, erről beszélek. Az meg, hogy az idő téged igazolt, legyen úgy, nagyon sok témában túlzol szerintem. Azt meg el sem tudom képzelni, mi lenne, ha nem vigyáznál arra, hogy ne túlozz.
Értem, ok.

Annak idején ugye jártam iskolába, a tanár pl matekból előadta magát, leadta az anyagot, nekem eszem ágában sem volt azt akarni, hogy a véleményét változtassa meg, mert igaza volt, tudta azt a ku***a anyagot kívülről befelé.....nem volt kérdés. Igaza volt. Nagy tudása volt, ezt tiszteltem és tanultam tőle.....ez okból lettem okosabb és tapasztaltabb.
Nem tudom ez átmegy e?

A túlzások meg, khhm, soha sem tudtam és nem akartam megváltoztatni mások főleg egy labdarúgó drukker véleményét, mert köztudottan ehhez mindenki ért.

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 6., hétfő 21:16

Minek járok ide? Szerintem minden ellendrukker azért jár ide, mert érdekli a másik oldal véleménye. Nem mondtam, hogy nem tükrözi a valóságot, de megválogatja az ember a szavait, ha a másik oldalt van. GT sem csinált másképp, csak ő próbálta elkerülni ezt a topikot.

RMCF, ez minden sportban igaz, a Barcát is ezért utálják leginkább, a többi csak ráadás.
Bár én más dolog miatt sem szeretem a Reált, viszont ha trófeák nem lennének, akkor nem is lennének ekkora riválisok, ergo nem érdekelnének annyira.
De ezt én is megkérdezhetném, miért nem szereted az utóbbi 10-15 év legjobb csapatát? :D Mert gondolom, hogy nem szereted.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 6., hétfő 21:05

hogy nem szeretem a csapatotokat,
Mit nem lehet szeretni a világ legjobb, legsikeresebb csapatán?

Erre egy pool drukker haverom mondta: A trófeák miatt, ha annyi lenne mint a valenciának, a kutya sem utálná a realt.

Óriási igazság.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 6., hétfő 21:04

Matyi írta: Az itteni ténykedésem mind őszinte volt, szóval ezt most nem értem. Az meg sosem volt titok, hogy nem szeretem a csapatotokat, de ha leírnám mindenről a véleményem, akkor meg azért lennék kitiltva, de ha meg visszafogja az ember magát, akkor az a baj.
Már csak egy kérdésem van: ha nem szereted a csapatunkat, akkor minek jársz ide? Minek vagy itt, amikor a véleményed amiket ide leírsz nem tükrözi a valóságot, mert ha azt leírnád bannolva lennél?! Nem értem... én sem szeretem a Barcelonát és mégsem járok oda úgy irogatni, hogy nem szeretem a csapatot, mert csak egyféle véleményem létezik az pedig nem tetszene odaát, de akkor minek irogassak ott ,,jó modorral"...

Lehet velem van a baj, este is van, fáradt is vagyok, de tényleg nem értem.... :hmmm:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2017. február 6., hétfő 21:05-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 6., hétfő 21:03

Ahogy mondtam. Nem kell idejarni. Ha ott valóban akkora hater vagy, tudnám mit keresel itt? A kerdes költői.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 6., hétfő 20:57

BlancoMark írta:
Matyi írta:Jó, Te meg ugrasz egyből az ilyenekre, mert meg lehet említeni a médiát, meg hogy titeket sosem ismert el senki... Veled nem lehet vitázni ilyen témáról, úgyhogy elengedem.
Annyira ferdítesz, túlzásokba esel, és általánosítasz is, hogy hihetetlen.
De ő legalabb nem kettos ugynokkent mukodik es oszinten a velemenyet irja veled ellentetben aki a masik oldalon a legelvakultabban es legnagyobb gyulolettel ir a Madridrol, itt meg ugy viselkedik mint egy delutani kis matine pajtas. Nem ertem ennek mi ertelme. :)
Az itteni ténykedésem mind őszinte volt, szóval ezt most nem értem. Az meg sosem volt titok, hogy nem szeretem a csapatotokat, de ha leírnám mindenről a véleményem, akkor meg azért lennék kitiltva, de ha meg visszafogja az ember magát, akkor az a baj. :D Az meg, hogy az idő téged igazolt, legyen úgy, nagyon sok témában túlzol szerintem. Azt meg el sem tudom képzelni, mi lenne, ha nem vigyáznál arra, hogy ne túlozz. :D

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 6., hétfő 20:47

Igen, a véleményem állandó és évek távlatában is tartom. Amit leírok, abban szerint tartalom, érdekesség, szakmaiság is benne van. A legkönnyebb elvakultnak mondani ha valakinek nem tetszik, de ez butaság. Bár a véleményem nagyban eltért a média által a fejetekbe tolt hazugságoktól, mindig igyekeztem reálisan értékelni és nem megbántani , sértegetni titeket.
Persze JM szerint ha állandóan ugyanazt hallod előbb utóbb azt hiszed az a valóság. Ez meg nagy igazság.

Ti azt hittétek.......állandóan fújtátok a barca = saját nevelés(én mondtam 6-8 éve már, gyerekek, 110 év alatt SOHA sem volt ilyen), de Ti szerintetek én elvakult vagyok és azért írom, leírtam hogy pep közel nem a világ legjobb edzője, Ti szerintetek mert én utálom ezért írom, pedig csak a szakmai véleményemet osztottam meg(ma már elhiszi a legtöbb, akkor kinevettek), leírtam anno, hogy a barca belül egy az embereket hazugságra megjátszásra ösztökélő, követelő klub(láttam a viselkedéseket), de szerintetek csak utálatból írom, aztán elsőként rendeltem meg zlatan könyvét, mert TUDTAM, hogy igazam lesz, és az is lett, leírja feketén fehéren UGYANAZT amit én évekkel előtte már pepről és a klubról leírtam, de kinevettétek..soha sem értettem, hogy miért nincsen egy darab valaki aki elolvasta és el tudta volna ismerni amiket írtam, pedig zongorázni lehet az igazságokat benne.....hihetetlen módon.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 6., hétfő 20:33

Matyi írta:Jó, Te meg ugrasz egyből az ilyenekre, mert meg lehet említeni a médiát, meg hogy titeket sosem ismert el senki... Veled nem lehet vitázni ilyen témáról, úgyhogy elengedem.
De ő legalabb nem kettos ugynokkent mukodik es oszinten a velemenyet irja veled ellentetben aki a masik oldalon a legelvakultabban es legnagyobb gyulolettel ir a Madridrol, itt meg ugy viselkedik mint egy delutani kis matine pajtas. Nem ertem ennek mi ertelme. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 6., hétfő 20:29

Nem kötelező a madridom fóruma. Hozzatok meg nem jár. Problem solved.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 6., hétfő 20:28

Bocs, de mindig kifejezetten vigyázok, hogy még véletlen se írjak túlzót veletek kapcsolatosan, csak ugye elferdítette a média a realitást, így ezek a sorok túlzónak és valótlannak tűnnek, pedig egyáltalán nem.

Vitázni meg miért ne lehetne, ha elolvastad az írásaimat akkor tudod, kit és miért ismerek/ismertem el, benne sok barca focista, vagy maga a klub, de a véleményem az ami.....ebből soha sem engedtem nagyon, és érdekes módon, az idő igazolt mindig.

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 6., hétfő 20:22

Jó, Te meg ugrasz egyből az ilyenekre, mert meg lehet említeni a médiát, meg hogy titeket sosem ismert el senki... Veled nem lehet vitázni ilyen témáról, úgyhogy elengedem.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 6., hétfő 20:07

Matyi írta:
csak akkor ritkán kéne a Camp Nouba jegyet venni, mert a kedvencek egy jókora része nem nagyon szerepelne állandóan focimeccseken
Mintha nem csinálná ezt minden csapat... Nálunk Ney és Suárez az ilyen, aki rendszeresen csinálja, persze néha előfordul még Albánál vagy Mascheranónál, de nálatok is megvannak ugyanúgy ezek az emberek, nem egyedi eset. :)
Ugyanolyan összemosás mint a spanyol bírók rosszak és ennyi....holott egy fenét, mert a sok rossz ítélet mellett számtalan részrehajló volt éveken át......nektek engedve, ezeket ne is forszírozzuk mert olyan látványos volt.

Talán megtudom érthetőbben fogalmazni, a baj nem az, hogy a labdarúgók rájátszanak(illetve az is baj, de az egy másik sztori), hanem az ahogy ezt megteszik, mert a barca sírt most, hogy nem vették észre a fél méterre a gólvonal mögé kerülő labdát(nálunk hidd el több ilyen érthetetlen dolog volt, de azért maradjunk a perez intézte ezt is szlogennél), szóval a barca drukkerhad sírt, szidott és minket látott bűnösnek, azt el felejtik, hogy hányszor és milyen pojáca módon játszották el a nagyhalált és a semmit az évek alatt, és mindig engedték nekik, mert beadták a jófiúk, sajátnevelések, mivagyunkafocimásnem okosságokat.....igen, a média megetette az emberekkel és el is hitte a nagy része, el hitte mert beszéltem 210133 db drukkerrel, és ugyanazt fújták, amit a sajtóban olvastak vagy a szakkomiktól hallottak.....boldog boldogtalan fújta 10 éven át a barca a jó, a többi szar feneketlen ordenáré hazugságot, és ha szóltunk érte, vitattuk, akkor elvakult pötsök voltunk.
Szóval, a rájátszás nevetséges szintre fokozása a barca védjegye, nekik megengedték éveken át, és ők köszönték éltek is vele....trófeákat nyertek azzal, hogy az első félidőkben rendre 4 védő volt az ellenfélnél már kisárgázva úgy hogy max 2 volt jogos, majd ha nem ment a bringa a másodikban ment a piros és ezzel megalapozták a barca lényegi akaratát az emberelőnyt, hiszen a játékuk erre alapult, ha nem tudták megoldani focival, akkor megoldották csapatszinten nyomás alá helyezve a bírót, hogy tegye meg az emberelőnyt , hogy nyerjenek, számtalan meccset hoztak így. A rájátszások királyai, a színészkedések királyai....ezt szerintem ne tagadjuk el tőlük....igen, sok csapatnál látni, de azért ha szívünkre tesszük a kezünk, akkor tudjuk, akik ezt üzemi szinten, ipari mennyiségben, tervszerűen, csapatszinten összehangolva tették, azok a katalánok.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 5., vasárnap 12:46

Matyi írta:Mintha nem csinálná ezt minden csapat... Nálunk Ney és Suárez az ilyen, aki rendszeresen csinálja, persze néha előfordul még Albánál vagy Mascheranónál, de nálatok is megvannak ugyanúgy ezek az emberek, nem egyedi eset.
Nem egyedi és minden csapat csinálja, de azért na. Ti viszitek a prímet. Ahogy írtad, Neymar meg Suarez folyamat, de Alba meg Maschnál is benne van rendszeresen. Busquets sem nőtte ki teljesen, szeret még ő is szenvedni. Úgyhogy vagytok bőven. Nálunk CR a folyamatos, mert Pepe már nem játszik. Pluszba Ramosra és Marcelora szokott rájönni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 5., vasárnap 12:36

csak akkor ritkán kéne a Camp Nouba jegyet venni, mert a kedvencek egy jókora része nem nagyon szerepelne állandóan focimeccseken
Mintha nem csinálná ezt minden csapat... Nálunk Ney és Suárez az ilyen, aki rendszeresen csinálja, persze néha előfordul még Albánál vagy Mascheranónál, de nálatok is megvannak ugyanúgy ezek az emberek, nem egyedi eset. :)

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. február 5., vasárnap 12:29

palesz77 írta:
csabi* írta:ilyenre gondolok en is, de hogy ezt ott senki sem veti fel? vicc az egesz, nem a tizenegyesreformokon meg a jatekido felosztason kellene annyit agyalni, bevezetni az utolagos eltiltast szineszkedesre es mar is rengeteget nyerne maga a sport
Az a baj, hogy a bírói hülyeség miatt is színészkednek a játékosok sokszor. Most volt nemrég Sterling esete, löktek rajta egy hatalmasat lövés előtt közvetlenül, nem akart elesni, megpróbált gólt lőni, nem fújták le, aztán a kontrából meg gól lett, meccs meg 2-2. Én is támogatom az utólagos eltiltást amúgy, régóta mondom ezt már, de a bíróknak se a színészeket kéne támogatni.. Ahogy csababarca is írta, őket is jobban kéne szankcionálni, egyre nagyobb hibákat követnek el egyre gyakrabban - nem csak a La Ligában -, mindenféle komoly büntetés nélkül.

Vissza: