Messze alljon tolem a szemelyeskedes,de ezek nagyon nagy szavak..
Off
R.M.C.F írta:
Értem, ok.
Annak idején ugye jártam iskolába, a tanár pl matekból előadta magát, leadta az anyagot, nekem eszem ágában sem volt azt akarni, hogy a véleményét változtassa meg, mert igaza volt, tudta azt a ku***a anyagot kívülről befelé.....nem volt kérdés. Igaza volt. Nagy tudása volt, ezt tiszteltem és tanultam tőle.....ez okból lettem okosabb és tapasztaltabb.
Nem tudom ez átmegy e?
Ha jol ertem,te most sajat magad helyettesited be a tanar szerepebe?
A velemenyed a dolgokrol ugyanugy csak egy allaspont,mint barkie,nem objektiv,meg ha Te sokszor azt erzed. A tanaros hasonlatot remelem elneztem,mert ekkora hozzaertot akkor meg nem sokat lattam a neten.
Aki ugy oktatja egy forumon a futballt.
A túlzások meg, khhm, soha sem tudtam és nem akartam megváltoztatni mások főleg egy labdarúgó drukker véleményét, mert köztudottan ehhez mindenki ért.
Ne haragudj,de miert szerinted Te mi vagy?
Azt gondolom hogy egy forumozo,drukker,mint itt sokan..Az "ehhez mindenki ert" szlogenbe akkor boven benne vagy Te is.
En itt ki is szalltam,csak megbokte a szemem,hogy ekkora futballtudast miert nem konyvekbe, vagy a futball palya mellett latunk,miert csak a madridom forumon. Mindennek oka lehet,ennek is.....