Ez mondjuk egy érdekes téma, én például akkor kezdtem el szurkolni a Real Madridnak amikor Raúl (főleg miatta szerettem meg a csapatot) büntette a népet, meg nem sokra rá nyerték a 2000-es BL-t. Tehát én akkor "keletkeztem" amikor topon volt a Real, meg szépen is játszottak.TheBull6 írta:Mondjuk aki pont a Giants meccsnél kezdett el Go Patselni, az valszeg NEM a 16-0 alapszakasz miatt szurkolt nekik.![]()
![]()
Pont az akkor "keletkező" magyar Pats fanok miatt utáltam meg őket végleg.
Ugyanez ez a Pats 2007 is ennyi erővel, baromi jól játszó gépezet, igaz a végén kikaptak. Nyilván ilyenkor lesznek olyan szurkolóik akik vállalhatatlanok, de ez minden sikeres csapatnál így van. (Real szurkolóknál is előfordul, de nem olyan nagy számban mint a barcánál...)
A barca korszak együtt jött a közösségi média elterjedésével (a Sport TV meg akkor kezdett NFL-t közvetíteni amikor a Pats nyerte a 3.-at), rengeteg fiatal tizenéves szurkolójuk lett ekkor, vagy teljesen m1 hogy tizenéves, de kaptak felületet is, hogy leírják a véleményüket 1-1 meccsről, szurkolókról, akármiről és azért tudjuk hogy szinten aluli amit 1-2 egyén produkál. Majd felnőnek, lemorzsolódnak, új csapatot választanak ha nem lesz olyan sikeres a csapat, mint mostanában...
Egyébként én a 2012-es NE-NYG meccsnél kezdtem el a Patsnek szurkolni, az volt az első meccs amit láttam.