Igen, nagyon feelinges film, jó a helyszín, a színészek is illenek (full hétköznapi mindegyik) a filmbe, szerintem a sztori is fasza, egészen a végéig, ott kicsit elcseszték szerintem.sebydani írta:Na ezt én is nagyon szeretem, pedig abszolút nem nézek horror filmeket. Nagyon klisések szinte kivétel nélkül nekem (vagy csak én nézek rosszakat), plusz sokszor hiányzik belőle maga a horror faktor. De ezt nagyon adtam, lehet újra is nézem majd![]()
De emlékszem amikor 6 éve először láttam, itt fröcsögtem róla a fórumon mennyire adta.

Nekem is valamiért eszembe jutott, mondom ezt újrázni kéne.

Rögtön megnéztem a másodikat is, szerintem az is jó, bár az első jobb volt, a többi részt viszont hanyagolom, tudtommal nincs is közük már ezekhez.
Annyira már nem vagyok otthon ezekben a filmes témákban mint pár éve, de tényleg készült pár ilyen film. Mondjuk nekem a Blair Witch Project is tetszett, igaz először 11-12 évesként láttam, akkor nagyon fosatott, de pár éve azt is újráztam, és még mindig a hideg futkosott rajtam néhány jelenetnél.P. Krisz írta:A found footage filmeknél is az a baj, hogy már boldog-boldogtalan azt gyárt, és tényleg szemezgetni kell közte, hogy mi a minőségi. Ezt mondjuk a nagyon alacsony előállítási költség miatt is van, így elsőfilmesek is belevágnak. A Blair Witch annak idején 60000 dollár volt.