Megint leírod hogy hanyatló gazdaságú országnak, mikor már az elején kiemeltem, hogy ne a jelenlegi Magyarországot vedd alapul, hanem mindössze annyit, amit írtam, hogy lehetséges olyan olimpiát rendezni, amelyből egy ország pozitívan jön ki.M1Ö írta:
Egy alapból hanyatló gazdaságú országnak, hogy érné meg, hogy el sem tudom képzelni hány milliárd fotintot bele öljön egy ekkora "projectbe"? Amiben a bukás veszély is benne van, mert attól, hogy felhúznak még 10 létesítményt, akár szállodákat, mindent ami kell, az még nem azt jelenti, hogy az hosszú távon jövedelmező lenne, mert nem feltétlen működne, nem feltétlen lenne több foglalkoztatott, hosszú távon meg pláne. Én nem csak végletegben gondolkodok, de ha reálisan nézed a szitut, akkor semmi okunk azt feltételezni, hogy majd utána jobb lesz. Ide sem tudok mást írni, hogy mi nem Amerika, Kína, Emírség, Anglia, Németország vagyunk. De ja, hagyjuk, mert nagyon nem értünk egyet.
Annyira akartam rávilágítani, hogy lehetséges. Erre te írtad, hogy "az égvilágon semmi pozitív haszna nem lenne".
Remélem így már érted, mi a problémám az egésszel. Nem a ténnyel van bajom, hogy jelenleg itthon nem lehetne rendesen olimpiát rendezni, mert ezzel épeszű ember nem vitatkozik. Csak te ide kanyarodtál vissza folyton.