OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: OFF

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 5., vasárnap 14:02

Az a baj, hogy gyakorlatilag már leválthatatlanok, ha nem úgy jönnek a számok, addig csűrik és csavarják és mutyizzák, amíg nem 2/3-ad lesz nekik. Ebből a szempontból mondjuk jobbnak tartom az Amcsi rendszert, hogy ott max 2 mandátuma van az elnöknek, nem pedig életjáradékként lophat ameddig akar.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. február 5., vasárnap 13:51

A kedvencem mostanság az volt mikor ugye a lokál naponta járatja le valahogy Vonát/jobbikot.
Vona saját magából csinál hülyét. Klotyó előtt pózolós szelfi a legnagyobb. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. február 5., vasárnap 13:46

Nevetséges, hogy a Momentum meg a Kutyapárt "ellenzékibb", mint az összes parlamenti, úgymond igazi ellenzék együttvéve.

Ha a fővárosban laknék már rég aláírtam volna én is.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 5., vasárnap 13:40

szerintem csak az a baj hogy az idősek nem tudnak úgy információhoz jutni mint a fiatal generáció. A Fidesz uralja a média borzalmas nagy %át (Rádió, újság, tv).
A konkurenciát pedig szépen kivégzik. Lásd origo, class.fm, népszabadság stb.

A kedvencem mostanság az volt mikor ugye a lokál naponta járatja le valahogy Vonát/jobbikot. Aztán ugye Vonáék beperelték őket. Asszem 25-t nyert Vona, 1et a lokál.
Másnap a lokál az első oldalon borzalmas nagy arccal leírta hogy pert nyertek a jobbik ellen.:D

Amúgy én a jobbikra fogok szavazni. A többi vicc, a jobbik kevésbé vicc, kormányra is akarnak jutni és tesznek is érte. Persze semmi esélyük. A jobb oldal inkább eláll a jobbiktól mert nem zsidóznak, a bal oldal meg szintén ugyan olyan hülye és előbb fog a nagy része az mszpre v dkra szavazni. Akik az utobbi hónapokban/évben csak lejáratták magukat.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. február 5., vasárnap 13:07

M1Ö írta:Aki kicsit is tud reálisan gondolkodni, az nemet mond rá. :) Egyébként ha már nyugdíjasok... Ugye most téma az mszp korrupciója, mert hogy ellopták a 4es metróra szánt pénzt. Nem vagyok mszp-s, mert az egész politika A-tól Z-ig gusztustalan, ezért nem tudok beállni egyik oldalra sem. De az kicsit vicces, hogy pont a fidesz mutogat, hogy korruptak voltak és lopták a pénzt... :) Na a nyugdíjasokról... Elvileg ahogy idősödik az ember, egyre bölcsebb lesz, jobban át látja a dolgokat. Erre ennél a témánál, idős emberek, vérben forgó szemmel libsizik, meg szidja a bal oldalt, és ÁLLÍTJÁK, hogy most nincs lopás, nincs korrupció és nem fenyeget a diktatura veszélye, MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN! Hát nem hiszem el, hogy nem látják a fától az erdőt sokan. És idegből egymásnak esik a 2 oldal... Nem tudom, hogy mi lesz itt '18-tól, de nyerjen bárki is, semmi jóra nem számítok.
Fidesz lesz, kérdés nincs.

Olvastam az idős korosztályról egy jó írást...azt taglalta, hogy ugye diktatúrában éltek,nőttek fel, váltak emberré...és szerették-nem szerették, de volt egy ember a piramis csúcsán, a vezér, és nekik kell egy ilyen ember fent. Maga az eszmény kell nekik.
Nem tudom jól leírni, kolozsváros blogon volt fent, de nagyon talált szerintem a cikk.

Én amit még nevetségesnek tartok, hogy 2017 van...2010-12 környékén még értettem a hátramutogatást, nyócévezést (ami inkább 4), de 2017 van, talán tovább lehetne ezen már lendülni.
Főleg akkor nem "korrekt" ez, ha most meg pótos ifákkal viszik ki a pénzt a képviselők, nem kis nokiás dobozokban. (egyik sem jobb,mint a másik nyilván.)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 5., vasárnap 12:56

Aki kicsit is tud reálisan gondolkodni, az nemet mond rá. :) Egyébként ha már nyugdíjasok... Ugye most téma az mszp korrupciója, mert hogy ellopták a 4es metróra szánt pénzt. Nem vagyok mszp-s, mert az egész politika A-tól Z-ig gusztustalan, ezért nem tudok beállni egyik oldalra sem. De az kicsit vicces, hogy pont a fidesz mutogat, hogy korruptak voltak és lopták a pénzt... :) Na a nyugdíjasokról... Elvileg ahogy idősödik az ember, egyre bölcsebb lesz, jobban át látja a dolgokat. Erre ennél a témánál, idős emberek, vérben forgó szemmel libsizik, meg szidja a bal oldalt, és ÁLLÍTJÁK, hogy most nincs lopás, nincs korrupció és nem fenyeget a diktatura veszélye, MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN! Hát nem hiszem el, hogy nem látják a fától az erdőt sokan. És idegből egymásnak esik a 2 oldal... Nem tudom, hogy mi lesz itt '18-tól, de nyerjen bárki is, semmi jóra nem számítok.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 5., vasárnap 12:50

csababarca írta:
szomorú, hogy őket lehet mozgósítani, ők a stabil bázisa a kormánynak most. meg a gazdagok.

Nekik van a legtöbb szabadidejük.

Én támogatnám, mert London jó példa rá, hogy nyereségesen, és pozitívan is ki lehet jönni belőle, sokat profitálhatnánk. Csak nem itt és nem most... Nekünk tuti Athén 2.0-t sikerülne csinálni. :'(
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 5., vasárnap 12:48

nincs semmilyen ész érv az olimpia mellett. ezért sem mentek el az rtl-hez vitázni, ezért hazaáruló aki aláír. nagyon remélem hogy összegyűlik a kellő aláírás mert az lenne ezeknek a második nagy pofon a kormány vs értelmiségiek csatájában.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. február 5., vasárnap 12:20

Én sem támogatom, bár nem vagyok BP-i.
De hazaárulónak sem érzem sem magam, sem azt aki aláírja.

Abból a szempontból "jó" lenne, hogy észbe kapnának, és hátha megcsinálnák az utakat, a metrót, és a többi 70-80as években megragadt infrastuktúrát.
CSak ott a másik fele, hogy ebből megint az a szűk kis réteg húzna hasznot, és rakná el a milliárdokat.
Ott a vizes vb, az is többszöröse már az előirányzott költségvetésnek...amit nyilván ritkán lehet tartani, de ott is megy a susmus ezerrel.
A sportolók, szurkolók miatt megérdemelné az ország, de a vezetőréteg miatt nem támogatom, mert azok csak egy újabb aranybányát látnak ebben, egy újabb projekt ahonnan ellophatják a pénzeket.

d.gergo írta:Kérdés nélkül aláírtam. Hallom egy nyugdíjas már rongálta is az egyik pultot :roll:
szomorú, hogy őket lehet mozgósítani, ők a stabil bázisa a kormánynak most. meg a gazdagok.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. február 5., vasárnap 12:19

Kérdés nélkül aláírtam. Hallom egy nyugdíjas már rongálta is az egyik pultot :roll:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. február 5., vasárnap 12:18

Amúgy a nolimpia népszavazás volt már itt téma? Budapestiek közül aláírta valaki? Hazaáruló aki aláírja? Mi a fórum általános véleménye?
Az Úszóvébét a kezdeti 8 milliárd sikerült felküzdeni 100 milliárdra, szóval vágjunk bele. Mutyizásra fel !!!
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 5., vasárnap 12:11

Nekem az, hogy egy ekkora ország számára, amelyikben ilyen szinten jelen van a korrupció, egy Olimpia egyenlő lenne a gazdasági csőddel, egyszerűen többe kerülne a leves mint a hús, nyerje csak LA, nekik legalább van rá tényleges költségvetésük.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. február 5., vasárnap 12:09

mondjuk amíg az a legerősebb civil tüntetés hogy "fütyüjjükkija miniszterlnököt mer idehívjaja putyintot" addig ne is várjunk sokat. :lol:

Amúgy a nolimpia népszavazás volt már itt téma? Budapestiek közül aláírta valaki? Hazaáruló aki aláírja? Mi a fórum általános véleménye?

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. február 5., vasárnap 11:22

Pipita írta:Romániában mégsem legalizálja a kormány a közpénzek ellopását; nem árt ha egy százezres tömeg kitartóan kiáll valami mellett. :)
nálunk ilyen nincs sajna. kimegy 2-3ezer fiatal, arra a kormány rászabadít pártízezer kisnyugdíjast, azok meg esernyőkkel,meg botokkal hadonásznak.

jah, azt elfelejtettem,hogy közpénzt sem lopnak nálunk :ike:

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. február 5., vasárnap 11:19

Romániában mégsem legalizálja a kormány a közpénzek ellopását; nem árt ha egy százezres tömeg kitartóan kiáll valami mellett. :)

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. február 3., péntek 19:11

Ennyit szeretnék hozzáfűzni a kommentáld topic mai témájához:

http://southparkreszek.info/masodik-eva ... ulmetelese

:mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 1., szerda 23:22

Realista24 írta:Norbii, no komment kategória vagy, de azért azt leírom, hogy annyit értesz a focihoz, mint Hegyi.

Uuuu..az durva. Akkor tök hü@ye hozzá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. február 1., szerda 22:55

Kozben Romaniaban dekriminalizaltak a 14 millio forint allati hivatali visszaeleseket, na meg az utobbi evekben lecsukott politikusokat is ki akarjak engedni a bortonok tulzsufoltsagara hivatkozva. :taps: Laza 300 ezer ember az utcakon.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 1., szerda 22:21

csababarca írta:Szerinted tudja hogy meccs van?
Ja, hogy ennyire elvetemültek? Az szép. :mrgreen: Nem tudom milyen fétis ez, de elég beteg :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. február 1., szerda 22:17

M1Ö írta:Megy a meccsetek és inkább ife regisztrálsz menőzni... :lol: Hát de meg lett írva, hogy boldogok a lelki szegények...
Szerinted tudja hogy meccs van? :D

Vissza: