Jaaaj ne már, az minden csak nem agyonrúgás.Realista24 írta:Főleg, amit kiemeltél, hogy éppen agyonrúgják
Jól van, nincs ebben a témában ennyi. Én is büntetném utólag, szándékos megtévesztés, két meccs eltiltás.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 4., szombat 20:43
Jaaaj ne már, az minden csak nem agyonrúgás.Realista24 írta:Főleg, amit kiemeltél, hogy éppen agyonrúgják
Jól van, nincs ebben a témában ennyi. Én is büntetném utólag, szándékos megtévesztés, két meccs eltiltás.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 4., szombat 20:37
Főleg, amit kiemeltél, hogy éppen agyonrúgjákM1Ö írta:Nem csavarom, de különbség van a kettő közt. A két példán is látszik az, ami nekem nem tetszik. CR "csak" simán megadja magát, Neymar viszont 10ből 8x úgy esik, hogy meg hazudtolja a fizika törvényeit.Realista24 írta:Nincs különbség ebben köztük, akárhogy csavarod.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 4., szombat 20:36
Nem csavarom, de különbség van a kettő közt. A két példán is látszik az, ami nekem nem tetszik. CR "csak" simán megadja magát, Neymar viszont 10ből 8x úgy esik, hogy meg hazudtolja a fizika törvényeit.Realista24 írta:Nincs különbség ebben köztük, akárhogy csavarod.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 4., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 4., szombat 20:10
Eskü, pont ezt hozod példának, amikor valóban van erős kontakt?M1Ö írta:Ne már R24! Nem hiszem el, hogy nem látod a különbséget. Nyílván sportszerűtlen mindkettő, de mint tegyük fel gól és gól közt, e közt is lehet különbséget tenni.Realista24 írta:Ez már megint mi?
Mind a kettő sportszerűtlen, nem tudom miért kell különbséget tenni. Homorít, csapkod, beszól, stb.
Itt van 0:52-től 0:58-ig. Ezekre gondolok. Hát hogy lehet íg esni ennyitől, hogy megfordul a saját tengelye körül? És ez csak egy példa, mindig pörget magán egyet, hogy látványos legyen az esés.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 4., szombat 20:06
Ne már R24! Nem hiszem el, hogy nem látod a különbséget. Nyílván sportszerűtlen mindkettő, de mint tegyük fel gól és gól közt, e közt is lehet különbséget tenni.Realista24 írta:Ez már megint mi?
Mind a kettő sportszerűtlen, nem tudom miért kell különbséget tenni. Homorít, csapkod, beszól, stb.
Itt van 0:52-től 0:58-ig. Ezekre gondolok. Hát hogy lehet íg esni ennyitől, hogy megfordul a saját tengelye körül? És ez csak egy példa, mindig pörget magán egyet, hogy látványos legyen az esés.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 4., szombat 19:54
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 4., szombat 19:49
Tudom miben lettek összevetve...csabi* írta:szerintem itt is csak a színészkedés lett összevetve, mindkettő undorító mikor ezt csináljaR.M.C.F írta:A két jàtékost ezeddig csak színészkedésben lehet összevetni, labdarúgàsban aligha.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 4., szombat 19:45
Ez már megint mi?Engem tényleg rohadtul irritál az is amit Cr csinál, de Neymar esései, homorításai, meg nem is tudom micsodái valami hihetetlen szánalmasak.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 4., szombat 19:08
szerintem itt is csak a színészkedés lett összevetve, mindkettő undorító mikor ezt csináljaR.M.C.F írta:A két jàtékost ezeddig csak színészkedésben lehet összevetni, labdarúgàsban aligha.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 4., szombat 18:58
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 4., szombat 18:23
De mi az, hogy azért na? Hogyne lehetne különbséget tenni? Engem tényleg rohadtul irritál az is amit Cr csinál, de Neymar esései, homorításai, meg nem is tudom micsodái valami hihetetlen szánalmasak.MesQueUnClub írta:de azert na.
Mind a kettő undorító, de független attól, hogy pont Realos vagyok, nekem Neymar "színezései" sokkal nevetségesebbek. Kmolyan nem értem azt, hogy ha oda lépnek neki akkor miért kell még ötöt bukfencezni, meg ennyire látványosan esni. Amit CR csinál az is gáz, de az általában kimerül abban, hogy össze esik, szenved, aztán flegmán néz.Berti írta:Most ne tegyünk már különbséget aközött, hogy szinészkedés után melyik, hányat bukfencezik a földön. Mind a kettő undorító ilyen téren. Ennyi
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. február 4., szombat 18:22
Sem ez a fórum, sem semmelyik másik soha nem lesz olyan mint szeretnéd, egészen addig, amíg mindenki tele van elfogultsággal. Engem is bosszant, hidd el.Realista24 írta:Bazzeg, azt hittem felnőttek között vagyok a fórumon, nem oviban.k!ll3rcsöcs írta: Legalább neki van mire feszengeni...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 4., szombat 18:17
Bazzeg, azt hittem felnőttek között vagyok a fórumon, nem oviban.k!ll3rcsöcs írta: Legalább neki van mire feszengeni...
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. február 4., szombat 18:14
Legalább neki van mire feszengeni...Realista24 írta:Jah, elég erős, hogy alapot ad ahhoz, hogy össze lehessen hasonlítani. Közben meg folyamat feszeng, hogy mennyire ki van pattintva.k!ll3rcsöcs írta: Azért Ronaldo viselkedését Naymaréhoz hasonlítani elég erős. Egyik sem követendő példa, de a brazil sokkal nevetségesebben csinálja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 4., szombat 18:13
Jah, elég erős, hogy alapot ad ahhoz, hogy össze lehessen hasonlítani. Közben meg folyamat feszeng, hogy mennyire ki van pattintva.k!ll3rcsöcs írta: Azért Ronaldo viselkedését Naymaréhoz hasonlítani elég erős. Egyik sem követendő példa, de a brazil sokkal nevetségesebben csinálja.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. február 4., szombat 18:09
Azért Ronaldo viselkedését Naymaréhoz hasonlítani elég erős. Egyik sem követendő példa, de a brazil sokkal nevetségesebben csinálja.Realista24 írta:Ce is sír.M1Ö írta:Neymar sír egy ilyen vissza rántásért?Nem vagy focista bameg...
![]()
Kár azért a gólért, mert 0-2 helyett lett 1-0...De jó a Bilbao, egy X benne van.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 4., szombat 18:09
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 4., szombat 18:08
Meg ne akard mar magyarázni, hogy egyik szinesziesebben esik mint a másik, eszem ágában nincs Neymart védeni ezek miatt, mert ruhellem a a mű esést tok mind1 kiről van szó, de azert na.M1Ö írta:Érvényes. De nézd meg Neymar homorításait. Olyan "szép" íveket nyom bele egy sima kontaktnál, hogy az valami hihetetlen. Cr meg szimplán p*cs... Nyomnak rajta egyet és a földön is van, meg hisztizik. De nem színezi annyira mint Neymar.Realista24 írta:Ez mind érvényes Cere.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 4., szombat 17:59
Érvényes. De nézd meg Neymar homorításait. Olyan "szép" íveket nyom bele egy sima kontaktnál, hogy az valami hihetetlen. Cr meg szimplán p*cs... Nyomnak rajta egyet és a földön is van, meg hisztizik. De nem színezi annyira mint Neymar.Realista24 írta:Ez mind érvényes Cere.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem