Marcos Alonso meg szerintem nagyon penge kis játékos, én bírom.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. február 4., szombat 17:43
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 4., szombat 16:18
Aha, rendben.TheBull6 írta: Azért egy BL-hez édes kevés lesz egy Moses Alonso duo a szélen szerintem. De persze ezt a nyáron lehet erősíteni pl Daniloval.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 4., szombat 16:05
Vaart nem alapozhatott a csapattal, mert Calderon igazolas volt...aztan rajottek, h hasznos lehet a csapatnak, csak akkor nem volt kondija.poronty írta:Ugyanezt mondták Van der Vaart-ról miután átigazolt. Mikor nálunk volt 60 perc utén a seggén vette a levegőt a Tottenham-be meg 90 perceket játszott.Nezve az iramot, Jamesnek nem sok keresnivalija lenne itt.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. február 4., szombat 15:55
Azért egy BL-hez édes kevés lesz egy Moses Alonso duo a szélen szerintem. De persze ezt a nyáron lehet erősíteni pl Daniloval.MesQueUnClub írta:Nem egyszerű a faszi, de nagyon megy neki a szekér, nagyon kiváncsi leszek rá a BL-ben.ericco írta:Conte![]()
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 4., szombat 15:51
Nem egyszerű a faszi, de nagyon megy neki a szekér, nagyon kiváncsi leszek rá a BL-ben.ericco írta:Conte![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 4., szombat 15:51
Abszolút nem vagy már Wenger fan, korábban is írtam, hogy szerintem miatta ilyen az Arsenal. De erre a meccsre nem sok választása volt, mert tipikus Arsenal módra, megint tele vannak sérültekkel.ziro4vr írta:Chelsea ugyanezzel a felállással agyonverte a city-t, erre Wenger felrakta ugyanúgy a csapatot, mint akkor guardiola. Csupa fürge kis patent játékos, de szervezetlenek, védekezni egyik sem szeret, egy közepes képességű vkp mögéjük, meg egy közepes védelem.
Hát igen. Az a meccs nagyon csalóka. Simán benne lehetett volna akár egy City gála is, mert gólokkal nyerhettek volna, csak Agüero tudja, hogy üres kapura nem illik...BBeno írta:csak hogy azt a meccset agüero cseszte szét a citynek egyedül meg a spori.
Fúúú de beteg baszki...Conte![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 4., szombat 15:41
hát aki az eredményt nézi az tényleg ezt látja. csak hogy azt a meccset agüero cseszte szét a citynek egyedül meg a spori. teljesen mindegy volt a felállás.Chelsea ugyanezzel a felállással agyonverte a city-t
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 4., szombat 15:38
HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 4., szombat 15:36
HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. február 4., szombat 15:06
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 4., szombat 14:56
Független a góljától, durva, hogy milyen szubjektíven nézed őt. Aranyat érne nekünk egy ilyen 1vs1-ező szélső, legyen az Hazard, Alexis, Dembelé, vagy bárki. De ezt neked is látnod kell, mert nem vagy hülye hozzá, csak valamiért pikkelsz Hazard-ra.ziro4vr írta:Max aranyeret, gólt kiáltva felpattanni biztos nem kéne sokszor.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 4., szombat 14:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 4., szombat 14:44
És ott is az idei 10.. Nálunk sokkal jobban kiteljesedhetneziro4vr írta:Max aranyeret, gólt kiáltva felpattanni biztos nem kéne sokszor.Kerlon írta:Aranyat érne ez a Hazard a bal oldalunkon. Nem, ziro?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 4., szombat 14:31
Tádám írta:Remy írta:Ahogy hallom olyan szabalyos gólt szerzett a chelsea h Bellerin beleserult.
Jah, meg rossz látni, a Real nevelés Alonsót... miközben nekünk van egy Coentraónk.
nem lenne jó alternatíva marcos alonso marcelo mögé? elég stabilan beverte magát a fio kezdőbe. sokat fejlődött szerintem.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 4., szombat 14:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 4., szombat 14:25
Max aranyeret, gólt kiáltva felpattanni biztos nem kéne sokszor.Kerlon írta:Aranyat érne ez a Hazard a bal oldalunkon. Nem, ziro?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 4., szombat 14:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 4., szombat 13:54
Az összes többi angol a kedvence, megviselte élete első pl kudarca.Remy írta:Benő neked nagyon a szívedre ment az a Leicester siker.mint valami bosszutortenet. Úgy fogod fel.
![]()
Csak mert elverte a hypeolt PL mentőket.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem