HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 4., szombat 10:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 4., szombat 10:51
Szerintem akkorát nem téved. Chelsea, City akiknek valamivel jobb a keretük, de nem annyival, hogy ne lennének verhetőek. Unitednek nincs szélsője vagy szar formában van, de a védelmük sem az igazi az megint kb egal, de talán a Spurs kerete is ilyen erősségű. A Poolé meg gyengébb szerintem. Pl. egy új és okos edző lásd Conte, mekkora különbséget tudott teremteni a hasonló kerettel. Gündögan sérülése nélkül pedig magasan a Citynek kéne vezetnie ilyen téren.Realista24 írta:A kabszi rossz.alexoxladjackoxi írta:elmondom: Nem gondolnám, hogy a többi csapatnak jobb kerete lenne, mint a miénk. Nem mondom, hogy miénk a legjobb, de azt sem, hogy a Unitedé vagy a Cityé patentebb lenne, mint az Arsenalé. Vagy max. minimálisan, de az is lehet, hogy egy picivel felén billen a mérleg. Nüanszok... Az Arsenal drukkerek 99%-a szerint ez egy bajnokaspiráns játékosállomány, csak hát az edző...
numberone: Nincs garancia arra, hogy más edzővel bajnokok lennénk, pláne, hogy ennyi hasonló minőségű csapat van, de az is ziher, hogy Wengerrel meg már az életben nem leszünk... Kell a változás!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 4., szombat 7:44
A kabszi rossz.alexoxladjackoxi írta:elmondom: Nem gondolnám, hogy a többi csapatnak jobb kerete lenne, mint a miénk. Nem mondom, hogy miénk a legjobb, de azt sem, hogy a Unitedé vagy a Cityé patentebb lenne, mint az Arsenalé. Vagy max. minimálisan, de az is lehet, hogy egy picivel felén billen a mérleg. Nüanszok... Az Arsenal drukkerek 99%-a szerint ez egy bajnokaspiráns játékosállomány, csak hát az edző...
numberone: Nincs garancia arra, hogy más edzővel bajnokok lennénk, pláne, hogy ennyi hasonló minőségű csapat van, de az is ziher, hogy Wengerrel meg már az életben nem leszünk... Kell a változás!
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2017. február 3., péntek 23:52
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. február 3., péntek 23:39
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 3., péntek 23:14
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. február 3., péntek 22:51
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2017. február 3., péntek 22:15
Ne fesd az ördögöt a falra...Remy írta:Igen, pont emiatt a felfogas miatt tart ott az Arsenal ahol. Nekik eleg a BL indulás, semmi több.
Nem mernek megújulni. Váltani.
Ennyi erőből Wenger még 30 évig maradhat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 3., péntek 22:03
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 3., péntek 21:36
Ezek csak HA! kategoriak. Lehet, h uj impulzusra lenne szukseguk, de ezek csak talalgatasok, ok sem jelentenenek garanciat egy bajnoki cimre(mivel errol van szo). A tobbire Wenger is garancia, legalabbis ami a BL-s helyekre eleg.Remy írta:De akkor megint ott vagyunk, hogy a múlt... oké, Wenger szép eredményeket ért el szar kerettel, de a jelent, vagy a jövőt nézve Ő már kevés. Új impulzus kéne a csapatnak, hogy meg tudjanak újulni.numberone1 írta:Lehet, h Wenger kicsit megkopott, de en az evek soran...kezdve a Bergkampos korszaktol...nem tduom, h melyik edzo hozta volna ki jobban a maxot a keretekbol.
Kloppot meg tudták volna szerezni, elég komoly csapatta érhettek volna.
Sampaoli is elég jó vételnek bizonyulna, szerintem.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 3., péntek 20:41
Nem a szívem csücske az ember, de nagyon kell ő Conténak és a Chelseanek, hülyeség lenne jelenleg Kínába mennie, mikor egy egész jó Chelsea épül.palesz77 írta:
Costa meg ezt postolta ma, nem hiszem, hogy menni fog.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. február 3., péntek 19:57
Ibra marad még 1 évet pedig ha jól tudom, szóval nem mostanság fog beépülni.. Szélen csak kényszerből játszik, meg is látszik az idei teljesítményén, azt se tudja már, amit első hónapjaiban tudott kb - vagy legalábbis amikor láttam az elmúlt pár hónapban játszani, ez volt. Pedig én is többet látok benne, de se Martial, se Rashford fejlődésének nem tesz eddig sok jót Mouriho - nem is őket pesztrálni vitték oda persze.ziro4vr írta:Rashford meg tehetséges, de eddig sokat nem mutatott. Martialban egy jó szezon volt már legalább, az angol eddig csak megvillant. A potenciál nagyobb benne, de ha Mourinho nem építi be hamarosan, max egy welbeck lesz belőle.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 3., péntek 19:17
De akkor megint ott vagyunk, hogy a múlt... oké, Wenger szép eredményeket ért el szar kerettel, de a jelent, vagy a jövőt nézve Ő már kevés. Új impulzus kéne a csapatnak, hogy meg tudjanak újulni.numberone1 írta:Lehet, h Wenger kicsit megkopott, de en az evek soran...kezdve a Bergkampos korszaktol...nem tduom, h melyik edzo hozta volna ki jobban a maxot a keretekbol.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 3., péntek 18:55
Szerintem ha leihazolnak Grizest, inkabb az, h Ozil es a francia kozul melyik kerulne ki a szelre ami nem feltetlenul izlene egyiknek sem.MesQueUnClub írta:Az Arsenal legnagyobb ellenfele a bajnoki címert az Wenger és az orvosi team, maga a keret a PL-t tekintve, reálisan küzdhetne a bajnoki címert, ha meg Alexis nyakára vinnének egy újabb vezér bikát, pont az lenne mint a Barcanál, aminek nem sok értelme lenne, neki kell az, hogy ő legyen az a szerep, Chilei válogatottban is ezért tud tündökölni és ezért jo az Arsenalban is.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2017. február 3., péntek 18:33
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 3., péntek 18:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 3., péntek 17:38
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. február 3., péntek 17:23
Lehet hogy csak én nem értékelem őket annyira, de szerintem ez az arsenal keret bőven nem bajoki szint.alexoxladjackoxi írta: de ezzel a kerettel a bajnoki címért kéne küzdeni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 3., péntek 16:11
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2017. február 3., péntek 16:00
Bár nem mondom, tudnánk még simán erősödni (egy balhátvédet és egy támadó középpályást/szélső támadót szívesen fogadnék, sőt szükség is van rájuk), de nekünk nem a játékosállományunkkal van a baj, szvsz miénk az egyik legjobb keret a PL-ben, de sajnos ameddig Wenger itt van, nincs miről beszélni. Én sokáig védtem őt, mert Bendtnerekkel, Denilsonokkal tényleg szép a TOP4, de ezzel a kerettel a bajnoki címért kéne küzdeni, ehhez képest hajszálra ugyanaz a nóta, mint már sok-sok éve.Remy írta:
Arsenalba meg hiába van ott Sanchez, kevés Ő a teljes sikerhez. Egyedül nem tudja őket a végtelenségig tolni. Egy Sanchez - Griezmann duó meg elég komoly lehetne.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem