Tényleg egész jó, azért az brutális, hogy mindent egybevetve 90 góljuk van idén.Tádám írta:http://index.hu/sport/futball/2017/02/0 ... oda_golok/
ez most nem annyira rossz minőségű írás, ahogy megszoktuk, és Fabinhóval igaza van, jól elherdáltuk a srácot, aki jobbhátvédben is 10x jobb lenne, mint Danilo, és Case alternatívája is bőven lehetne... Kár, hogy nem hoztuk vissza anno...

Kommentáld a híreket
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Kommentáld a híreket
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
http://index.hu/sport/futball/2017/02/0 ... oda_golok/
ez most nem annyira rossz minőségű írás, ahogy megszoktuk, és Fabinhóval igaza van, jól elherdáltuk a srácot, aki jobbhátvédben is 10x jobb lenne, mint Danilo, és Case alternatívája is bőven lehetne... Kár, hogy nem hoztuk vissza anno...

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Offba legyen folytatva, ha valakinek még közlési kényszere van. Köszipuszi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realista24 írta:Ebbe a mondatba hány feltételezést, ellentmondást és tényt tettél? te jó égA füvet azt nem tudom, de az lehet, hogy nincs annyira veszélyes a környezetre és az egyénre, mint az alkohol, az szinte biztos!

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ebbe a mondatba hány feltételezést, ellentmondást és tényt tettél? te jó égA füvet azt nem tudom, de az lehet, hogy nincs annyira veszélyes a környezetre és az egyénre, mint az alkohol, az szinte biztos!

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyértelmű, egyén függő. Az, hogy mit vált ki belőled az alkohol, rengeteg tényező befolyásolja. Befolyásolja pl. hogy ésszel iszol-e vagy őrülten, egy fajtát vagy kevered, hogy mennyit ettél előtte van-e ami felszívja, vagy hogy milyen gyakran fogyasztasz alkoholt, de a legfontosabb az az, hogy milyen lelki állapotban vagy: boldog, csalódott, elfolytott düh stb. Mert az alkohol az egy gátoldó, feloldja mindazt a gátat ami benned van egy bizonyos mértéket átlépve. És ezért is lett kititltva véleményem szerint az ilyen eseményekről, mert 30.000 emberből lesz olyan, aki túlkapja és túlfogyasztja magát és az ilyen veszélyes a környezetére és a saját épségére is. Ezt kell elkerülni. Az alkohol az nagyon veszélyes, ha nem ésszel fogyasztják... és egy meccsen ahol vannak pl. 50.000 lesznek emberek akik nem fognak tudni viselkedni.KAG írta:Szerintem ez mindenkire máshogy hathat.
De én is olvastam róla, hogy csökkenti a stresszszintet és boldogsághormonokat szabadít fel valamennyire.
Illetve van fájdalomcsillapító hatása is, szóval el tudom képzelni, hogy jót tehet a többségének...
de mondom, mindenkire máshogy hathat szerintem...
Én pl piától is lazább leszek meg többet beszélek, nem befeszülős agersszív fasz.
Sőt, pia nélkül vagyok befeszülős inkább, mert felkúr a sok ember
A füvet azt nem tudom, de az lehet, hogy nincs annyira veszélyes a környezetre és az egyénre, mint az alkohol, az szinte biztos!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Utolsó hsz-om a témában: nem mindegy, hogy indica vagy sativa. Minthogy az sem mindegy, hogy bor, sör vagy pálinka.M1Ö írta:Nem tudom, hogy milyen cuccot adtak nekik, de saját tapasztalat, hogy ha stresszes voltam, vagy éppen szomorú valamiért, akkor nem lettem boldogabb egy joint-tól. Sőt, még feszültebbé tett és a szomorúságon sem segített, mert csak erősíti a gondolatot. Pedig nekem hál' Istennek semmi bajom, akkor egy katonának aki átélt egy háborút hogy segítene már? Na mindegy, ez már ténylleg nagyon off.csabi* írta:nem, hogy nem megy el de háborús veteránoknak segített a poszttraumás stresszen túl lenni például
Merci Zizou!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem ez mindenkire máshogy hathat.
De én is olvastam róla, hogy csökkenti a stresszszintet és boldogsághormonokat szabadít fel valamennyire.
Illetve van fájdalomcsillapító hatása is, szóval el tudom képzelni, hogy jót tehet a többségének...
Én pl piától is lazább leszek meg többet beszélek, nem befeszülős agersszív fasz.

ZIDANE
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem tudom, hogy milyen cuccot adtak nekik, de saját tapasztalat, hogy ha stresszes voltam, vagy éppen szomorú valamiért, akkor nem lettem boldogabb egy joint-tól. Sőt, még feszültebbé tett és a szomorúságon sem segített, mert csak erősíti a gondolatot. Pedig nekem hál' Istennek semmi bajom, akkor egy katonának aki átélt egy háborút hogy segítene már? Na mindegy, ez már ténylleg nagyon off.csabi* írta:nem, hogy nem megy el de háborús veteránoknak segített a poszttraumás stresszen túl lenni például
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na jó. Én kiszálltam. Kezd komolytalan lenni. Persze hogy segít egy kedély javító.csabi* írta:nem, hogy nem megy el de háborús veteránoknak segített a poszttraumás stresszen túl lenni példáulM1Ö írta:
Pszichésen gondoltam a beteget. Lehet makacsnak nézni, meg hogy nem fogadom el a teszteket, de nem hiszem el, hogy ha valaki napi rendszerességgel betép, akkor annak nem megy el valami az agyába.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nem, hogy nem megy el de háborús veteránoknak segített a poszttraumás stresszen túl lenni példáulM1Ö írta:
Pszichésen gondoltam a beteget. Lehet makacsnak nézni, meg hogy nem fogadom el a teszteket, de nem hiszem el, hogy ha valaki napi rendszerességgel betép, akkor annak nem megy el valami az agyába.

- M1Ö
Szemét UEFA, FIFA...Realista24 írta:Ez nem stadion függő. Nemzetközi meccsen tilos alkoholt árulni.

Pszichésen gondoltam a beteget. Lehet makacsnak nézni, meg hogy nem fogadom el a teszteket, de nem hiszem el, hogy ha valaki napi rendszerességgel betép, akkor annak nem megy el valami az agyába.csabi* írta:beteggé kötve hiszem, hogy tenne bárkit is
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
vagy élhetőbb társadalomban élnénk. az meg hogy a sok magyar hülyegyerek fű mellé iszik meg még kitudja miket tol az nem mérvadó. beteggé kötve hiszem, hogy tenne bárkit is de amúgy eléggé off lett márM1Ö írta:[
Lehet világszinten igaz, de nálunk nem hiszem. Tényleg csak egyéni tapasztalat, de nem láttam még olyan embert, akire a fű jó hatással lenne és ne tenné ugyanúgy beteggé, mint az alkohol. A statisztikák mwg az is rontja, hogy sokkal több piás van, mint füves. A mai 50-60-70 évesek a piára szoktak rá, ezért a piások statisztikáját rontják. Ha anno a fűre kaptak volna rá, ugyanúgy tönkre lenne vágva az életük és rombolnák a társadalmat.
nem mondtam, hogy nincs az alkoholnak, a jó bor és a sör is jót tesz ugyanakkor a marijuana mellett nem csak egy két pozitív hatás áll. persze semmit sem kell túlzásba vinni, nem is arra akarok kilyukadni, hogy mindenki inkább szívjonRealista24 írta:A pálinkának is van jótékony hatása meghűlés esetén.de ha már arányok az alkohol nagyságrendekkel károsabb a szervezetre valamint a zöld pozitív hatásaiból sokkal több bebizonyított.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez nem stadion függő. Nemzetközi meccsen tilos alkoholt árulni.M1Ö írta:Hülyét is kaptam Debrecenbe a Campus-on.babaking írta:(bizonyos stadionokban egyébként csak alkoholmenteset árulnak).Pont akkor játszottak EL meccset már nem tudom melyik csapat ellen (8-2-re nyert a Loki) és Campus bérlettel be lehett menni 300 forintért. Erre a büfében nem volt csak alkoholmentes citromos sör...
![]()
A pálinkának is van jótékony hatása meghűlés esetén.de ha már arányok az alkohol nagyságrendekkel károsabb a szervezetre valamint a zöld pozitív hatásaiból sokkal több bebizonyított.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Hülyét is kaptam Debrecenbe a Campus-on.babaking írta:(bizonyos stadionokban egyébként csak alkoholmenteset árulnak).

Lehet világszinten igaz, de nálunk nem hiszem. Tényleg csak egyéni tapasztalat, de nem láttam még olyan embert, akire a fű jó hatással lenne és ne tenné ugyanúgy beteggé, mint az alkohol. A statisztikák mwg az is rontja, hogy sokkal több piás van, mint füves. A mai 50-60-70 évesek a piára szoktak rá, ezért a piások statisztikáját rontják. Ha anno a fűre kaptak volna rá, ugyanúgy tönkre lenne vágva az életük és rombolnák a társadalmat.ericco írta:Hát nem egészen. Kísérletek sora bizonyítja, hogy az alkoholtól az emberek agresszívabbak, a fűtől pedig nem. Persze vannak elenyésző kivételek, mert aki mondjuk skizofrén vagy pánikbeteg, az ne füvezzen, ez így van. De ha egyenként is vizsgáljuk az eseteket, nem általánosítunk, akkor is az alkoholnak sokkal rombolóbb hatásai vannak úgy a társadalomra, mint az egyénre.
-
ericco csomó dolgot leírt azokat nem írom már le, de ha már arányok az alkohol nagyságrendekkel károsabb a szervezetre valamint a zöld pozitív hatásaiból sokkal több bebizonyított.Realista24 írta:
Nem mondtam, hogy nem, csak nevetségesnek tartom az arányokat. Van egy tízszeres szorzó közte, plusz kitiltás.
Jó, a spanyoloknál tök normális a füvezés, de ha az utcán megiszol egy sört akkor olyan szemekkel néznek rád, hogy botrány...rendőr mellett is füvezhetsz nagyjából, de inni nem ihatsz? Logikus ez?
Amikor megnyertük a bl-t és a Cibelesen vártunk úgy 7 órát, mellettünk mindenki non-stop szívott, nekünk rá sem kellett durrantani, de így is megbuktunk volna egy teszten.
dekriminalizációt én is támogatnám, nemzeti dohánybolt mintájára kb akár rekreációs célra is

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A drogok büntetésével az a gond, hogy sokkal több rizikót rejt magában, mint a dekriminalizálásuk. Pl.: ha valakihez segítséget kell hívni, sokszor azért nem teszik ezt meg, mert félnek a következményektől.
Vagy egy másik példa konrkétan a zöldre: sokszor állítják, hogy kapudrog. Ami hülyeség. A dealer mag a akapu a keményebb drogokhoz. Pl, azt mondja, hogy most nincs nálam fű, de van helyette más, szintetikus, olcsóbb, jobb, erősebb, stb. Nem lenne értelmesebb, ha ezt is regisztrált helyeken lehetne kapni, mint az alkoholt vagy a dohányt? Egy rakás pozitív példa van már a dekriminalizálásra szerte a világon. Nem vagyok az értelmetlen legalizálás híve, de nevetséges, hogy egy rabló, gyilkos kb ugyanakkora büntetésre számíthat, mint a fiatal, akit elkaptak mondjuk 3-4 előre megtekert jointtal, mert így már ráverhetik, hogy terjeszti is.
Vagy egy másik példa konrkétan a zöldre: sokszor állítják, hogy kapudrog. Ami hülyeség. A dealer mag a akapu a keményebb drogokhoz. Pl, azt mondja, hogy most nincs nálam fű, de van helyette más, szintetikus, olcsóbb, jobb, erősebb, stb. Nem lenne értelmesebb, ha ezt is regisztrált helyeken lehetne kapni, mint az alkoholt vagy a dohányt? Egy rakás pozitív példa van már a dekriminalizálásra szerte a világon. Nem vagyok az értelmetlen legalizálás híve, de nevetséges, hogy egy rabló, gyilkos kb ugyanakkora büntetésre számíthat, mint a fiatal, akit elkaptak mondjuk 3-4 előre megtekert jointtal, mert így már ráverhetik, hogy terjeszti is.
Hát nem egészen. Kísérletek sora bizonyítja, hogy az alkoholtól az emberek agresszívabbak, a fűtől pedig nem. Persze vannak elenyésző kivételek, mert aki mondjuk skizofrén vagy pánikbeteg, az ne füvezzen, ez így van. De ha egyenként is vizsgáljuk az eseteket, nem általánosítunk, akkor is az alkoholnak sokkal rombolóbb hatásai vannak úgy a társadalomra, mint az egyénre.Statisztika ide vagy oda, ez csak általánosítás.
Merci Zizou!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem lehet, hogy az is szerepet játszik, hogy a sörösdobozt/üveget pláne ha tele van fegyverkét lehet használni illetve a pályára bedobálni, a füves cigit meg nem? Ha a sörrel lenne baj a stadionban sem lehetne kapni. (bizonyos stadionokban egyébként csak alkoholmenteset árulnak). Nekem Dortmundban a külsö akksimat akarták emiatt elvenni, mert azt mondták, hogy kemény, éles a sarka és jól repül.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- M1Ö
Statisztika ide vagy oda, ez csak általánosítás. Az egész attól függ, hogy pszichésen milyen labilis valaki. Láttam már olyan embert aki meghülyül ha betép, sajnos vannak (vagyis voltak, mert lemorzsolódtak) is ilyen ismerőseim. Meg egy részeg ember sem fog feltétlen törni-zúzni. Ilyen ismerősöm nincs pl. Huligán van, de inkább a torkát vágja haza és nem egy kirakatot pl.ericco írta:Egy részeg banda egész komoly károkat tud okozni, de egy betépett aligha...

Isco mellett meg jó, hogy teljes mellszélességgel kiálltam, erre...

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valakinek pia sem kell hozzáVeidt írta:Egyebkent ez az egyik legnagyobb elterjesztett hulyeseg hogy az alkohol elpusztitja az agysejteket. Vagyis nem hulyeseg, csak eppen 40 évnyi masszív alkoholizmus kell hozza.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema