Egyértelmű, egyén függő. Az, hogy mit vált ki belőled az alkohol, rengeteg tényező befolyásolja. Befolyásolja pl. hogy ésszel iszol-e vagy őrülten, egy fajtát vagy kevered, hogy mennyit ettél előtte van-e ami felszívja, vagy hogy milyen gyakran fogyasztasz alkoholt, de a legfontosabb az az, hogy milyen lelki állapotban vagy: boldog, csalódott, elfolytott düh stb. Mert az alkohol az egy gátoldó, feloldja mindazt a gátat ami benned van egy bizonyos mértéket átlépve. És ezért is lett kititltva véleményem szerint az ilyen eseményekről, mert 30.000 emberből lesz olyan, aki túlkapja és túlfogyasztja magát és az ilyen veszélyes a környezetére és a saját épségére is. Ezt kell elkerülni. Az alkohol az nagyon veszélyes, ha nem ésszel fogyasztják... és egy meccsen ahol vannak pl. 50.000 lesznek emberek akik nem fognak tudni viselkedni.KAG írta:Szerintem ez mindenkire máshogy hathat.
De én is olvastam róla, hogy csökkenti a stresszszintet és boldogsághormonokat szabadít fel valamennyire.
Illetve van fájdalomcsillapító hatása is, szóval el tudom képzelni, hogy jót tehet a többségének...
de mondom, mindenkire máshogy hathat szerintem...
Én pl piától is lazább leszek meg többet beszélek, nem befeszülős agersszív fasz.
Sőt, pia nélkül vagyok befeszülős inkább, mert felkúr a sok ember
A füvet azt nem tudom, de az lehet, hogy nincs annyira veszélyes a környezetre és az egyénre, mint az alkohol, az szinte biztos!