Nagyjából egy szintre tenném a keretünket a Unitedéval és a Cityével. Meglátásom szerint a Chelseat, Liverpoolt, Spurst gyengébb játékosok alkotják, mint az előbb említett 3 csapatot, ellenben jobb edzőkkel rendelkeznek. És Remy mondja jól, Wenger a csapat legnagyobb rákfenéje. Isten adná, hogy ne hosszabbítson! Legutóbb Allegriről pletykáltak, vele annyi bajom van, hogy nem igazán az offenzív futball híve, és azt meg nem szeretném, ha az Öreg távozásával dobnánk az egész stílusunkat. De megmondom őszintén, én simán örülnék Allegrinek is, százszor előbb lennénk vele bajnokok, mint Wengerrel. Attól tartok nyáron Sanchez és Özil lépni fognak, ami nagyon nem jönne jól. Özil azt mondta, hogy nagyban függ Wengertől a jövője, könnyen lehet, hogy csak akkor hosszabbít, ha Wenger is. Sanchez meg szimplán unja a banánt... megtudom sajnos érteni.

Tulajdonképpen dobhatnánk is a sutba az elmúlt pár évet, ha ez a 2 játékos távozna, de megmondom őszintén én már ezt simán aláírnám, csak Wenger menjen. Köszönjük a szép éveket, azt hogy szinten tartotta a csapatot a rossz időkben, de ebből a sikertelenségből már nem kérünk. Szívesen látnám a helyén a már említett Allegri mellett, Sampaolit, Tuchelt, Hasenhüttlt (nem nézek Lipcse meccseket, de egyszer pletykáltak róla, és állítólag nagyon jó, intenzív focit játszat a csapatával, továbbá rohadt eredményes... legalábbis idén egyenlőre), de amennyiben "taktikusabb" edzők közt mazsoláztgatnánk, a Juvés mellett, - és nyilván Simeonén kívül - szerintem Ronald Koeman is szóba jöhetne.
MesQueUnClub: Nem kifejezett vezérbika kell ide, de én még egy klasszis "féle" játékost szívesen néznék a támadószekcióban. Mahrez pl. simán mozdítható, ha csak nem akar a kiesés ellen harcolni jövőre is, őt simán elnézegetném. Vagy mondjuk Draxlerre is lecsaphattunk volna. Illetve amit még nagyon fontosnak tartok, az egy klasszis balhátvéd szerződtetése lenne, mert Monreal nagyon visszaesett, Gibbs meg igen sérülékeny, és egyébként is inkább csereszint.