BBeno írta:komolytalan volt az a foci. mai szemlelettel inkabb nevetsegesnek mondanam azt az iramot. taktikarol nem is beszelve.
nem hinném hogy az volt, ez butasàg. Ugyanilyen tehetségek voltak, csak más ellenhatàsban nevelődtek, fejlődtek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 2., csütörtök 19:04
BBeno írta:komolytalan volt az a foci. mai szemlelettel inkabb nevetsegesnek mondanam azt az iramot. taktikarol nem is beszelve.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 2., csütörtök 18:48
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 2., csütörtök 18:14
Viszont az orvostudomány is jóval elmaradottabb volt, na mind1, tényleg nem hasonlítható össze, csak azért érdekes ilyenekbe belegondolni.KAG írta: Irtad is, nem lehet osszehasonlitani... sokkal kisebb volt az iram, ezert is focizhattal tovabb anno a csucson
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 2., csütörtök 17:58
Irtad is, nem lehet osszehasonlitani... sokkal kisebb volt az iram, ezert is focizhattal tovabb anno a csucsonMesQueUnClub írta:Egyébként az a vicces, hogy Puskás anno 31 évesen került a RM-ba, és onnantól 8 év alatt majdnem hozta a gól/meccs átlagot, tudom teljesen más idők voltak, de akkoriban azért ittak bagóztak, mégis 30x évesen is még elég jól tolták páran.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 2., csütörtök 17:44
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. február 2., csütörtök 17:32
mondjuk mi mindketten csontra ugyanazt mondjuk, de mindegy..dzsi91 írta:Ja elnézést vosszafele nem olvastamRealista24 írta:Én meg GV-re reagáltam, hogy lehet ferdíteni az igazságot, csak nem érdemes.a lényeg hogy messivel várjunk még,hogy mi lesz belőle.Jelenleg nincs miről beszélni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 2., csütörtök 16:21
Ja elnézést vosszafele nem olvastamRealista24 írta:Én meg GV-re reagáltam, hogy lehet ferdíteni az igazságot, csak nem érdemes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 16:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 2., csütörtök 16:14
A 29 éves Cét hasonlítottam a 29 éves Messihez mivel a 32 éves Ronaldot faszságnak gondolom a 29 éves messihez hasonlítani mert jelenleg nem egy szint és nem is elvárható már szerintem mert cé belépett egy korba ahonnan csak lefelé van már.De egyaltalan nem vagyok benne h a 32 eves Messi olyan jó lesz majd mint ahogy várják, ő is 17 éves kora óta van terhelve ki tudja meddig bírja még.Realista24 írta:Nem értem, hogy egy Realosnak miért kéne foggal körömmel azt bizonygatni, hogy Cé ugyanolyan jó, és ugyanolyan hasznára van a csapatnak mint Messi.
Az meg, hogy a 29 éves Cét hasonlítjuk a mostani Messihez, megint csak egy orbitális fasság. Nem a 29 éves Cé játszik a csapatban, hanem a mostani.
Cé nélkül megvan a Real, a Barca nincs meg Messi nélkül. Ennyi a különbség.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 16:03
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. február 2., csütörtök 16:00
Pár éve meg pont fordítva volt. Akkor mindenki azt mondtha, hogy a Real Ronaldó függö és mi lesz ha nem megy majd neki. Bezzeg a Barcelona - ök nem dolgoznak Messi alá. Na most fordult a kocka - ök szemmel láthatóan sokkal jobban függnek most Messitöl (és Iniestától) mint mi Cr-töl.Realista24 írta:Nem értem, hogy egy Realosnak miért kéne foggal körömmel azt bizonygatni, hogy Cé ugyanolyan jó, és ugyanolyan hasznára van a csapatnak mint Messi.
Az meg, hogy a 29 éves Cét hasonlítjuk a mostani Messihez, megint csak egy orbitális fasság. Nem a 29 éves Cé játszik a csapatban, hanem a mostani.
Cé nélkül megvan a Real, a Barca nincs meg Messi nélkül. Ennyi a különbség.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 2., csütörtök 15:10
Röviden? Ha objektíven nézzük, akkor egy ideje hatalmas.G. V.tinho írta:na mekkora különbség van? mekkora?
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 2., csütörtök 15:06
Sok minden, karriert befolyásoló dolog is történhet, szóval tényleg felesleges belemenni ebbe.MesQueUnClub írta:Szerintem teljesen felesleges tippelgetni mi lesz 5-6 év múlva, az még hosszú idő.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 2., csütörtök 14:53
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 2., csütörtök 14:47
Ezzel azért várnék mind2 jatekos esetében, messi még csak 29,Cr csúcson volt 29 évesen.Most meg alakítgat a játékán meglátjuk mi lesz a vége.Kerlon írta:Azt mindig is lehetett tudni, hogy Messi játéka később is hasznosíthatóbb lesz. Még 35 évesen is eldocoghet és iranythat. Ronaldo meg látjuk, hogy kopik a sebessegevel együtt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 2., csütörtök 14:35
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. február 2., csütörtök 14:13
arcpirító....flori írta:Ha ezt a gomest a Madrid veszi meg, évekig a csapaton röhögnének. 50 millió, atyaég.![]()
Az meg arcpirító, hogy mekkora különbség van az argentin meg Ronaldo között..
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 2., csütörtök 13:11
Kiöregedhetne már a p.csábaRealista24 írta:Messi viszont egyre jobban.
http://www.marca.com/en/football/barcel ... b45ee.html
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. február 2., csütörtök 12:38
És ezt lehozza a Marca.Realista24 írta:Messi viszont egyre jobban.
http://www.marca.com/en/football/barcel ... b45ee.html
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem