Azt nem tudom, nem is a kóláról volt szó. De részeg embert vagy csoportot láttam már magából kikelve randarílozni, befüvezetett pedig soha. És a statisztikák is ezt mutatják.Realista24 írta:Jah, van aki azt mondja a kólától sincs semmi baja, ha orron át fogyasztja. Attól még nem igaz.

Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jah, van aki azt mondja a kólától sincs semmi baja, ha orron át fogyasztja. Attól még nem igaz.ericco írta:Csak feltűnt a spanyoloknak, hogy a társadalomra és a közrendre sokkal negatívabb hatásai vannak az alkoholnak, mint a fűnek. Egy részeg banda egész komoly károkat tud okozni, de egy betépett aligha...Realista24 írta:Nem mondtam, hogy nem, csak nevetségesnek tartom az arányokat. Van egy tízszeres szorzó közte, plusz kitiltás.
Jó, a spanyoloknál tök normális a füvezés, de ha az utcán megiszol egy sört akkor olyan szemekkel néznek rád, hogy botrány...rendőr mellett is füvezhetsz nagyjából, de inni nem ihatsz? Logikus ez?
Amikor megnyertük a bl-t és a Cibelesen vártunk úgy 7 órát, mellettünk mindenki non-stop szívott, nekünk rá sem kellett durrantani, de így is megbuktunk volna egy teszten.
Egyikkel sem élek, hoppá.Ezen nincs sok értelme vitázni. Mindeki amellett fog kiállni, amit többnyire fogyaszt. A spanyolok kicsit szabadabb szelleműek, igaz. Szerintem egyiket sem kéne ilyen drasztikusan bűntetni.
Amúgy, elmentek hatan meccsre, bevisztek fejenként egy sört. Aki beviszi, lebukik, 3000 euró és eltiltás. Tényleg logikus.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Jó csak ez elég nagy túlzás, attól h megiszok egy két sört, még nem fogok kukákat gyújtogatni, meg embereket molesztálni stb.Berti írta:Szimpatikus, hogy jobban bűntetik az alkoholos dolgot, mint ha valaki elszív egy cigit. Kétlem, hogy az utána menne hőbörögni a biztonságiaknak vagy dobigálna az emberek közé cuccokat. BIGUP
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Csak feltűnt a spanyoloknak, hogy a társadalomra és a közrendre sokkal negatívabb hatásai vannak az alkoholnak, mint a fűnek. Egy részeg banda egész komoly károkat tud okozni, de egy betépett aligha...Realista24 írta:Nem mondtam, hogy nem, csak nevetségesnek tartom az arányokat. Van egy tízszeres szorzó közte, plusz kitiltás.
Jó, a spanyoloknál tök normális a füvezés, de ha az utcán megiszol egy sört akkor olyan szemekkel néznek rád, hogy botrány...rendőr mellett is füvezhetsz nagyjából, de inni nem ihatsz? Logikus ez?
Amikor megnyertük a bl-t és a Cibelesen vártunk úgy 7 órát, mellettünk mindenki non-stop szívott, nekünk rá sem kellett durrantani, de így is megbuktunk volna egy teszten.
Merci Zizou!
Ezen nincs sok értelme vitázni. Mindeki amellett fog kiállni, amit többnyire fogyaszt. A spanyolok kicsit szabadabb szelleműek, igaz. Szerintem egyiket sem kéne ilyen drasztikusan bűntetni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem mondtam, hogy nem, csak nevetségesnek tartom az arányokat. Van egy tízszeres szorzó közte, plusz kitiltás.csabi* írta:mondjuk az alkohol legalább annyira drog, mint a fűRealista24 írta:Nagyon jó üzenet, hogy inkább drogozz, mint igyál.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mondjuk az alkohol legalább annyira drog, mint a fűRealista24 írta:Nagyon jó üzenet, hogy inkább drogozz, mint igyál.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyon jó üzenet, hogy inkább drogozz, mint igyál.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szimpatikus, hogy jobban bűntetik az alkoholos dolgot, mint ha valaki elszív egy cigit. Kétlem, hogy az utána menne hőbörögni a biztonságiaknak vagy dobigálna az emberek közé cuccokat. BIGUP

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mondjuk ha csak füvet szívott én megértem, hogy kevesebbet szabnak ki rá, mint aki alkoholt visz berealistahuni írta:Én mikor voltam kicsit meglepődtem mikor a tag full lazán szívta a jointot a stadion mellett űlve.Egy harmadik szurkolót drogfogyasztáson kaptak, ezért HÁROMSZÁZ (!!) eurós büntit kapott, kitiltásról nem szól a történet. Ejnye-bejnye!![]()
De akkor úgy látom ott ez nem nagy szám.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jobban megéri...
The Grand Tourban volt egy németországos rész, ahol szintént a hülye büntetésekről beszéltek.
Ha letolod az előtted lévő csoszogót, akkor valami több ezer euro meg sok büntető pont a jogsiba.
Ha jobbról kielőződ akkor fele annyi pont és pénz.
Ha kimész a leállósávba és ott előzöd ki, akkor meg csak negyed annyi pénz és 0 büntető pont.
Vannak értelmes szabályok a világban.

The Grand Tourban volt egy németországos rész, ahol szintént a hülye büntetésekről beszéltek.
Ha letolod az előtted lévő csoszogót, akkor valami több ezer euro meg sok büntető pont a jogsiba.
Ha jobbról kielőződ akkor fele annyi pont és pénz.
Ha kimész a leállósávba és ott előzöd ki, akkor meg csak negyed annyi pénz és 0 büntető pont.

Vannak értelmes szabályok a világban.
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én mikor voltam kicsit meglepődtem mikor a tag full lazán szívta a jointot a stadion mellett űlve.Egy harmadik szurkolót drogfogyasztáson kaptak, ezért HÁROMSZÁZ (!!) eurós büntit kapott, kitiltásról nem szól a történet. Ejnye-bejnye!

De akkor úgy látom ott ez nem nagy szám.

Botrány: Háromezer euróba került a sörözés a Santiago Bernabéuban

Szerintem már a nyáron kell egy b balhatved.R.M.C.F írta:1 év mulva sandro a juvébòl?Kerlon írta:Elvileg amúgy figyeljük az Espanyol 19 éves balhátvédjét Caricolt. Rájöttek, hogy nincs balhátvéd cserénk?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
1 év mulva sandro a juvébòl?Kerlon írta:Elvileg amúgy figyeljük az Espanyol 19 éves balhátvédjét Caricolt. Rájöttek, hogy nincs balhátvéd cserénk?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Két szponzori szerződésből van nekik durván 150-170 milliójuk. És csak a két legnagyobbat írom.MU vehet akárkit, valahogy nem tudnak meghatni. Igazából azt nem értem hogyan lettek ők a legnagyobb bevétellel rendelkező klub adidas vagy milyen szerződés ide vagy oda. Évek óta rosszabbnál rosszabb szezonokat hoznak, hogyan tudnak ezek ekkora bevételt termelni? BL sincs...
Egy BL a győztesnek hoz 50-60 milliót.
Tavaly nyertünk, csapd hozzá az adidas kemény 35 millióját, meg az emirates apróját, meg sem közelítjük.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
MU vehet akárkit, valahogy nem tudnak meghatni. Igazából azt nem értem hogyan lettek ők a legnagyobb bevétellel rendelkező klub adidas vagy milyen szerződés ide vagy oda. Évek óta rosszabbnál rosszabb szezonokat hoznak, hogyan tudnak ezek ekkora bevételt termelni? BL sincs...
Az Atletire is kíváncsi vagyok, Simone motivációját sose lehet tudni, lehet maradni akar, hogy mégazértis megmutassa, bár nekem is az a gyanúm, hogy nyáron megpattan, meg Griezmann is. Nem megy már az erőfoci.
Az Atletire is kíváncsi vagyok, Simone motivációját sose lehet tudni, lehet maradni akar, hogy mégazértis megmutassa, bár nekem is az a gyanúm, hogy nyáron megpattan, meg Griezmann is. Nem megy már az erőfoci.
Elvileg amúgy figyeljük az Espanyol 19 éves balhátvédjét Caricolt. Rájöttek, hogy nincs balhátvéd cserénk?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- flori
Gyanús, hogy Griezmann lelép, csérlni kell már ennek a keretnek az egyik felét, talán ki is fújt már ott 1-2 játékos. Az MU-ba jó lesz, bár megint egy 100 milliós nyári transzfert csinálni elég meredek.
Remélhetőleg az Atletico az jól költi el, és nem esnek annyira vissza. Simeone elmegy az Interbe, ahol reményeim szerint nagy dolgokat csinál, kellene egy jó olasz csapat Európába.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Fabregas indítására*Realista24 írta: Egy angol top csapatba ideális. Látom magam előtt, ahogy beindul, fut mint a bolond James indítására.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦