Egy angol top csapatba ideális. Látom magam előtt, ahogy beindul, fut mint a bolond James indítására.MesQueUnClub írta:Mondjuk Conte rendszerébe, meg aztán pláne beleillene.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 11:06
Egy angol top csapatba ideális. Látom magam előtt, ahogy beindul, fut mint a bolond James indítására.MesQueUnClub írta:Mondjuk Conte rendszerébe, meg aztán pláne beleillene.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 2., csütörtök 11:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 11:03
Pedig ő pont tipikusan beleillik a Mourinho féle felfogásba, rendszerbe.Remy írta:Ha nem Mou lenne az edző még meg is értem, de így nem.
Közepes bajnokság, BL-ben kevesek, ez nem az FM.Mondjuk belegondolva, tényleg nem hülyeség amit Remy ír, hogy mehetne a PSG-be, ott jelenleg egy egészen jó csapat épül. Azért egy:
Areola - Kurzawa/Silva/Marquinhos/Aurier - Matuidi/Verratti/Draxler - Di Maria/Griezmann/Lucas kezdő nem lenne rossz. Ráadásul van még 1-2 egészen jó játékos ott.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 2., csütörtök 11:02
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 2., csütörtök 11:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 2., csütörtök 11:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 10:58
Minek lépne vissza egyet?Remy írta:Simeone sztem biztos lép, így Griezmann is. DE MIÉRT mu?
PSG igazán hazavihetne... Na mindegy.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 2., csütörtök 10:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 10:54
Szerintem nem tőle függ. Griezmann szerintem karrierista és az Atmában sok babér nem fog neki teremni, pár éves fellángolás ide vagy oda. Egy Real és Barca képes megújulni, transzformálódni, az Atma egyetlen igazi ereje az állatiasságukban van/volt, ami egy videóbírós rendszerben halálra lesz ítélve.MesQueUnClub írta:Na, mondjuk ő beleillik Conte elképzeléseibe, jó a MU már sok játékost igazolt papíron.Realista24 írta:Moussa Dembele
Griezmann meg megy a ManUba a nyáron, franciák írják.Amúgy szerintem attól függ, hogy Simeone marad vagy megy.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 2., csütörtök 10:50
Na, mondjuk ő beleillik Conte elképzeléseibe, jó a MU már sok játékost igazolt papíron.Realista24 írta:Moussa Dembele
Griezmann meg megy a ManUba a nyáron, franciák írják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 10:48
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 2., csütörtök 10:46
Conte alatt érkezett a Juvéba Morata? Már nem emlékszem, egyébként melyik Dembelé kell neki? Celtic, Spurs, vagy Dortumondos?Realista24 írta:Dembele, Dijk és Morata.
Erre költene 120 milliót a Chelsea.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. február 2., csütörtök 10:45
Nekik a csatár Dembele kell a Celticből ha jól tudom, ugye?Realista24 írta:Dembele, Dijk és Morata.
Erre költene 120 milliót a Chelsea.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 2., csütörtök 10:29
Ja, ez nekem kimaradt. Legalább tuti nem játszatjuk halálra.BBeno írta:kroos eltiltott a hetvegen. ennel tobbet nem fogja pihentetni zidane. #csakafaradasostores
Ezért sem értettem, hogy CR-nek miért kellett 5 éves szerződést adni.rashidm írta:Ha Bale ilyen sérülékeny lesz, plusz ott van CR aki már 32 (?), akkor egyikre sem érdemes szerintem hosszabb távon építeni.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 2., csütörtök 10:09
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 2., csütörtök 9:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 2., csütörtök 9:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 8:54
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 1., szerda 21:52
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem