Na, mondjuk ő beleillik Conte elképzeléseibe, jó a MU már sok játékost igazolt papíron.Realista24 írta:Moussa Dembele
Griezmann meg megy a ManUba a nyáron, franciák írják.

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 2., csütörtök 10:50
Na, mondjuk ő beleillik Conte elképzeléseibe, jó a MU már sok játékost igazolt papíron.Realista24 írta:Moussa Dembele
Griezmann meg megy a ManUba a nyáron, franciák írják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 10:48
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 2., csütörtök 10:46
Conte alatt érkezett a Juvéba Morata? Már nem emlékszem, egyébként melyik Dembelé kell neki? Celtic, Spurs, vagy Dortumondos?Realista24 írta:Dembele, Dijk és Morata.
Erre költene 120 milliót a Chelsea.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. február 2., csütörtök 10:45
Nekik a csatár Dembele kell a Celticből ha jól tudom, ugye?Realista24 írta:Dembele, Dijk és Morata.
Erre költene 120 milliót a Chelsea.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 2., csütörtök 10:29
Ja, ez nekem kimaradt. Legalább tuti nem játszatjuk halálra.BBeno írta:kroos eltiltott a hetvegen. ennel tobbet nem fogja pihentetni zidane. #csakafaradasostores
Ezért sem értettem, hogy CR-nek miért kellett 5 éves szerződést adni.rashidm írta:Ha Bale ilyen sérülékeny lesz, plusz ott van CR aki már 32 (?), akkor egyikre sem érdemes szerintem hosszabb távon építeni.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 2., csütörtök 10:09
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 2., csütörtök 9:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 2., csütörtök 9:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 8:54
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 1., szerda 21:52
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 1., szerda 21:49
Ezt a Dybala témát dobom, mert ha tkp-nek tartod, meg Bale szerepkörnek, akkor felesleges vitázni róla.wxyz írta:Marianonak van posztja a csapatban, Dybalanak nincs. Tehát a csapat számára jobb. Ha pedig egy Dybalanak kedvező felállást rak össze Zidane, akkor is felesleges, mert a szerepkörét Bale jobban lehozná.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 1., szerda 21:14
Nem a kombinativ játékról van szó, hanem arról hogy az egyik szélső, a másik meg... középső támadó.wxyz írta:Bale kombinatív játékban jobb. Beskatulyázás, az atletikus alkatú brit rosszabb játekban, mint a kicsi latin.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 1., szerda 20:06
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. február 1., szerda 19:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 1., szerda 19:20
Hát nemtom, az egyik szélső, akinek a gyorsasága az erőssége, a másik meg a csatár mögött kicsivel, aki tudja építeni a játékot, szóval nem tudom...Dybalanak kedvező felállást rak össze Zidane, akkor is felesleges, mert a szerepkörét Bale jobban lehozná.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. február 1., szerda 17:43
Marianonak van posztja a csapatban, Dybalanak nincs. Tehát a csapat számára jobb. Ha pedig egy Dybalanak kedvező felállást rak össze Zidane, akkor is felesleges, mert a szerepkörét Bale jobban lehozná.M1Ö írta:Minden tiszteletem Mariano-é, mert az az akarás félelmetes, de nehogy már jobb legyen Dybala-nál.wxyz írta:Felesleges ide túlárazott Dybala, mert semmivel nem jobb a felsoroltaknál.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. február 1., szerda 16:51
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 1., szerda 16:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 16:02
De, lásd Atma.Süti írta:Elengededhetetlen = az is kell hozzá. Te azt cáfoltad meg, hogy 100 gól nem garantálja a bajnoki címet. Amit én nem is írtam.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem