Fidesz lesz, kérdés nincs.M1Ö írta:Aki kicsit is tud reálisan gondolkodni, az nemet mond rá.Egyébként ha már nyugdíjasok... Ugye most téma az mszp korrupciója, mert hogy ellopták a 4es metróra szánt pénzt. Nem vagyok mszp-s, mert az egész politika A-tól Z-ig gusztustalan, ezért nem tudok beállni egyik oldalra sem. De az kicsit vicces, hogy pont a fidesz mutogat, hogy korruptak voltak és lopták a pénzt...
Na a nyugdíjasokról... Elvileg ahogy idősödik az ember, egyre bölcsebb lesz, jobban át látja a dolgokat. Erre ennél a témánál, idős emberek, vérben forgó szemmel libsizik, meg szidja a bal oldalt, és ÁLLÍTJÁK, hogy most nincs lopás, nincs korrupció és nem fenyeget a diktatura veszélye, MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN! Hát nem hiszem el, hogy nem látják a fától az erdőt sokan. És idegből egymásnak esik a 2 oldal... Nem tudom, hogy mi lesz itt '18-tól, de nyerjen bárki is, semmi jóra nem számítok.
Olvastam az idős korosztályról egy jó írást...azt taglalta, hogy ugye diktatúrában éltek,nőttek fel, váltak emberré...és szerették-nem szerették, de volt egy ember a piramis csúcsán, a vezér, és nekik kell egy ilyen ember fent. Maga az eszmény kell nekik.
Nem tudom jól leírni, kolozsváros blogon volt fent, de nagyon talált szerintem a cikk.
Én amit még nevetségesnek tartok, hogy 2017 van...2010-12 környékén még értettem a hátramutogatást, nyócévezést (ami inkább 4), de 2017 van, talán tovább lehetne ezen már lendülni.
Főleg akkor nem "korrekt" ez, ha most meg pótos ifákkal viszik ki a pénzt a képviselők, nem kis nokiás dobozokban. (egyik sem jobb,mint a másik nyilván.)