Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 1., szerda 21:49

wxyz írta:Marianonak van posztja a csapatban, Dybalanak nincs. Tehát a csapat számára jobb. Ha pedig egy Dybalanak kedvező felállást rak össze Zidane, akkor is felesleges, mert a szerepkörét Bale jobban lehozná.
Ezt a Dybala témát dobom, mert ha tkp-nek tartod, meg Bale szerepkörnek, akkor felesleges vitázni róla.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 1., szerda 21:14

wxyz írta:Bale kombinatív játékban jobb. Beskatulyázás, az atletikus alkatú brit rosszabb játekban, mint a kicsi latin.
Nem a kombinativ játékról van szó, hanem arról hogy az egyik szélső, a másik meg... középső támadó.
No mindegy, elengedtem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 1., szerda 20:06

Dybala csak az utóbbi időben játszott ennyire mélyen, szabadon mozgó csatárt játszott többnyire.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. február 1., szerda 19:46

Bale kombinatív játékban jobb. Beskatulyázás, az atletikus alkatú brit rosszabb játekban, mint a kicsi latin.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 1., szerda 19:20

Dybalanak kedvező felállást rak össze Zidane, akkor is felesleges, mert a szerepkörét Bale jobban lehozná.
Hát nemtom, az egyik szélső, akinek a gyorsasága az erőssége, a másik meg a csatár mögött kicsivel, aki tudja építeni a játékot, szóval nem tudom...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. február 1., szerda 17:43

M1Ö írta:
wxyz írta:Felesleges ide túlárazott Dybala, mert semmivel nem jobb a felsoroltaknál.
Minden tiszteletem Mariano-é, mert az az akarás félelmetes, de nehogy már jobb legyen Dybala-nál.
Marianonak van posztja a csapatban, Dybalanak nincs. Tehát a csapat számára jobb. Ha pedig egy Dybalanak kedvező felállást rak össze Zidane, akkor is felesleges, mert a szerepkörét Bale jobban lehozná.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. február 1., szerda 16:51

Egyszer régebb visszakerestem, kb. az utóbbi 10 évben minden szezonban több gólt kaptunk, mint a Barca. Most elméletileg persze lehet minden meccsen nyerni 4-2-re, de elég egyértelmű, hogy hol kell keresni a hibát.

Ez a Bale sérülés viszont eszméletlen. Nem tűnt olyan súlyosnak, én nem tudom mi lett a bokájával, de november-március az elég durva kiesés. Meg hiába tér vissza márciusban, onnan még hosszú hetek mire formába, játékba lendül :(

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 1., szerda 16:49

Ezért is írtam bele, hogy az Atleti bajnoki címét leszámítva. :mrgreen: Gondoltam azért számunkra nem járható út az a favágó buszparkolós játék. :)
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 16:02

Süti írta:Elengededhetetlen = az is kell hozzá. Te azt cáfoltad meg, hogy 100 gól nem garantálja a bajnoki címet. Amit én nem is írtam.
De, lásd Atma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 1., szerda 15:58

Elengededhetetlen = az is kell hozzá. Te azt cáfoltad meg, hogy 100 gól nem garantálja a bajnoki címet. Amit én nem is írtam.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 15:49

Süti írta:
Realista24 írta:
Hülyeség, már bocsánat.
1. Lásd Atlético.
2. Két éve 118 gólt rúgtunk, tavaly 110-et, nyertünk? Nem, és csak néhány ponttal voltunk a 40%-kal kevesebb gólt rúgó Atlético előtt.
Nem azt írtam, hogy csak ez kell hozzá, hanem hogy ez is. Az atleti bajnoki címét leszámítva a bajnok az elmúlt pár évben mindig 100 környékén termelt. A szezon felénél járunk a lejátszott meccseket leszámítva, és a Barcelona, és mi is 50 gól felett járunk. És szerintem az is elég valószínű, hogy idén is köztünk dől el a bajnoki cím...
Azt írtad, hogy Ma meg már 100+ gól elengedhetetlen ahhoz...
Ezt cáfoltam meg.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 1., szerda 15:47

Realista24 írta:
Hülyeség, már bocsánat.
1. Lásd Atlético.
2. Két éve 118 gólt rúgtunk, tavaly 110-et, nyertünk? Nem, és csak néhány ponttal voltunk a 40%-kal kevesebb gólt rúgó Atlético előtt.
Nem azt írtam, hogy csak ez kell hozzá, hanem hogy ez is. Az atleti bajnoki címét leszámítva a bajnok az elmúlt pár évben mindig 100 környékén termelt. A szezon felénél járunk a lejátszott meccseket leszámítva, és a Barcelona, és mi is 50 gól felett járunk. És szerintem az is elég valószínű, hogy idén is köztünk dől el a bajnoki cím...
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 1., szerda 15:36

Szerintem is maradni fogunk, mint alap a 4-3-3, es abban nem latom, h hol lenne a helye. Juvenal ez el megy, mert 3-5-2-ben szabadon jatszhat...csere embernek meg tul draga mulatsag lenne.
Rendszerről beszélek, nem taktikai hadrendről. Ha megveszik, (most hosszabbított, ez jelentheti azt is hogy felverik az árát meg azt is hogy marad ki tudja), akkor vele bővülhet a taktikai hadrend is, nincs kőbevésve a 433, lehet akár 4231 is. De 442-ben is elférne, válogatottban tkp.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 1., szerda 14:58

morientes írta: Ha nem is sokkal, de mélyebben valamivel, mondjuk úgy hogy szabadon, azt a jobbost sem kidobni az ablakon, azért rajta nem torpan meg a támadás úgy mint Jameson szokott.
Azt se írtam hogy Benzemat helyett, mert vele szélesebb lehetne a taktikai repertoár.
Lehet hogy hozna talán egy kis motivációt is a csapathoz, ami megint megcsappanni látszik, vagy legalább is szerintem, és nem üldögélnének a fix játékosok talán a babérjaikon.
Értem én hogy argentin meg minden, ami nálad nem éppen pozitív, de szerintem passzolna a rendszerbe, ami fontosabb, úgy hírlik Zidane szerint is.
Ha Benzema szetinted annyira rendben van, akkor nem kell félteni hogy kitúrja, még ha a helyére gondolják is.
Szerintem is maradni fogunk, mint alap a 4-3-3, es abban nem latom, h hol lenne a helye. Juvenal ez el megy, mert 3-5-2-ben szabadon jatszhat...csere embernek meg tul draga mulatsag lenne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 1., szerda 14:37

Sokkal melyebben jatszik, mint Benzi, annyira, h mar nem is lehetne csatarnak nevezni. Hat azt a ket labassagot sem latom nala, sot ahogy James o is szinte a ballosat hasznalja.
Ha nem is sokkal, de mélyebben valamivel, mondjuk úgy hogy szabadon, azt a jobbost sem kidobni az ablakon, azért rajta nem torpan meg a támadás úgy mint Jameson szokott.
Azt se írtam hogy Benzemat helyett, mert vele szélesebb lehetne a taktikai repertoár.
Lehet hogy hozna talán egy kis motivációt is a csapathoz, ami megint megcsappanni látszik, vagy legalább is szerintem, és nem üldögélnének a fix játékosok talán a babérjaikon.
Értem én hogy argentin meg minden, ami nálad nem éppen pozitív, de szerintem passzolna a rendszerbe, ami fontosabb, úgy hírlik Zidane szerint is.
Ha Benzema szetinted annyira rendben van, akkor nem kell félteni hogy kitúrja, még ha a helyére gondolják is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 14:02

Babinho írta:
„Szeretnék fontos gólokat szerezni. Bármit megtennék azért, hogy újra gólt szerezzek a BL-elődöntőben. Korábban már mondtam, hogy az ott szerzett gólom (2014/15-ös szezonban Morata góljával esett ki a Real Madrid – a szerk.) nagyon furcsa volt számomra, hiszen a barátaim úgy távoztak, hogy eljutottak volna a döntőig.”
Ezt mondta Morata a bemutatásán.
Morata: „Elégedettek vagyunk a mai mérkőzéssel, de még nincs vége vár ránk a döntő. Köszönettel tartozom, a madridi szurkolóknak, nagyon sok boldog percet okoztak nekem. Bárcsak egy más klub ellen szereztem volna gólt, de az élet már csak ilyen. Iker és Ramos is odajöttek hozzám gratulálni, a legjobbakat kívánták nekem, nagyon jó barátok. A Barcelona lesz a következő ellenfelünk, ez is egy érdekes találkozó lesz, egy nagyszerű ellenfél, de mi is vagyunk olyannyira jók.”
Ez pedig a meccs utáni nyilatkozata...
Döntse el mindenki :)
Ezt hiába másolod be, ha kihagytad a lényeget, amiben azt mondja, hogy ez volt a karrierje egyik legszebb gólja. Mondom, teljesen mindegy, hogy mit hazudik most vagy a meccs utáni sablon hülyeségekben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 13:59

Süti írta:Régen 60 meg 70 rúgott góllal bajnokságot lehetett nyerni. (Olaszoknál talán volt szezon mikor valamelyik csapat 20on x góllal lett bajnok :lol: ) Ma meg már 100+ gól elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki bajnok legyen. És szép meg jó, hogy nálunk kb már a szertáros is lőtt gólt, de azért erre nem lehet alapozni. :hmmm:
Hülyeség, már bocsánat.
1. Lásd Atlético.
Idén lehet 90 pont körül behúzható a bajnokság, kevesebb rúgott góllal. Azért jövőre nem ebbe kell gondolkodni. Én maradnék a 4-3-3-nál amivel évekig hoztuk a rekord pontokat és rúgott gólokat.
Barca tavaly 91 ponttal nyert, előtte 94 ponttal, Atma 90 ponttal. Továbbra sem tudom elfogadni az érveket a 100+ pontszámos szezonra, meg gólokra.
Persze, az a tutibiztos, vagyis az lenne, csak a példák is bizonyítják, hogy a 120 gól sem jár karöltve a 100+ ponttal, és 70 góllal is lehet bajnokságot nyerni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 1., szerda 13:45

Idén lehet 90 pont körül behúzható a bajnokság, kevesebb rúgott góllal. Azért jövőre nem ebbe kell gondolkodni. Én maradnék a 4-3-3-nál amivel évekig hoztuk a rekord pontokat és rúgott gólokat.
A probléma a sérülésekkel és néhány helyen a kerettel van. A system szerintem jó.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 1., szerda 13:42

Régen 60 meg 70 rúgott góllal bajnokságot lehetett nyerni. (Olaszoknál talán volt szezon mikor valamelyik csapat 20on x góllal lett bajnok :lol: ) Ma meg már 100+ gól elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki bajnok legyen. És szép meg jó, hogy nálunk kb már a szertáros is lőtt gólt, de azért erre nem lehet alapozni. :hmmm:
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 1., szerda 13:41

„Szeretnék fontos gólokat szerezni. Bármit megtennék azért, hogy újra gólt szerezzek a BL-elődöntőben. Korábban már mondtam, hogy az ott szerzett gólom (2014/15-ös szezonban Morata góljával esett ki a Real Madrid – a szerk.) nagyon furcsa volt számomra, hiszen a barátaim úgy távoztak, hogy eljutottak volna a döntőig.”
Ezt mondta Morata a bemutatásán.
Morata: „Elégedettek vagyunk a mai mérkőzéssel, de még nincs vége vár ránk a döntő. Köszönettel tartozom, a madridi szurkolóknak, nagyon sok boldog percet okoztak nekem. Bárcsak egy más klub ellen szereztem volna gólt, de az élet már csak ilyen. Iker és Ramos is odajöttek hozzám gratulálni, a legjobbakat kívánták nekem, nagyon jó barátok. A Barcelona lesz a következő ellenfelünk, ez is egy érdekes találkozó lesz, egy nagyszerű ellenfél, de mi is vagyunk olyannyira jók.”
Ez pedig a meccs utáni nyilatkozata...
Döntse el mindenki :)

Vissza: