Az meg arcpirító, hogy mekkora különbség van az argentin meg Ronaldo között..

HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 1., szerda 21:34
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 1., szerda 20:51
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. február 1., szerda 20:39
az nem számít... tudod.dzsi91 írta:
Bale fejesgólja tavasszal a clasicon.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 1., szerda 20:16
Bale fejesgólja tavasszal a clasicon.___Samy___ írta:Mondom, hirtelen az a szitu jutott az eszembe, de az elmúlt 1-2 évben biztos volt olyan gól, ami "jobban bent volt", mint CR fejese, de nem volt annyira gólt, mint a Barcáé, mégsem lett megadva. Csak mivel én csakis a mi meccseinket nézem, így nem emlékszem a többi 19 csapat összes esetére az elmúlt két évből.az az eset még a sokadik visszajátszás után sem volt egyértelmű, annak a megítéléséhez valóban szükség lett volna min. a gólvonal technológiára, ellentétben a mostani esettel, amit szabadszemmel is illett volna látnia a sporinak/asszisztensnek. ilyen szempontból számít az a "jobban bent volt"..
HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 1., szerda 20:11
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 1., szerda 19:12
Mondom, hirtelen az a szitu jutott az eszembe, de az elmúlt 1-2 évben biztos volt olyan gól, ami "jobban bent volt", mint CR fejese, de nem volt annyira gólt, mint a Barcáé, mégsem lett megadva. Csak mivel én csakis a mi meccseinket nézem, így nem emlékszem a többi 19 csapat összes esetére az elmúlt két évből.az az eset még a sokadik visszajátszás után sem volt egyértelmű, annak a megítéléséhez valóban szükség lett volna min. a gólvonal technológiára, ellentétben a mostani esettel, amit szabadszemmel is illett volna látnia a sporinak/asszisztensnek. ilyen szempontból számít az a "jobban bent volt"..
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 1., szerda 17:06
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 1., szerda 15:37
Továbbra sem értem. Egyiket sem adták meg. Nekünk szerencsére meglett a három pont, nektek pechetekre meg nem. Szerintem felesleges ezen lovagolnod. Attól, hogy leírjátok milliószor hogy "dehát szemmel láthatóan bent volt!!!", attól még nem fogják utólag megadni. Lapozzatok tovább. Kevesebb idegeskedéssel jár.kuszkusz írta:nem, ez azért lett felfúja mert még visszajátszás nélkül is egyértelmű volt, ronaldoé pedig még azután sem.rashidm írta:Tök mindegy. Mindegyik bent volt, nem adták meg. Akkor meg? Csak az egyiket a Barcának nem adták meg és fel lett fújva, a Real-é meg nem. Nem értem miért kell a barcás "gólt" előrébb helyezni a többinél. De igazából nem tud érdekelni, habzik majd a barcások szája tőle.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 15:13
Muszáj ezt az én fas.om a nagyobb dolgot játszani?kuszkusz írta:nem, ez azért lett felfúja mert még visszajátszás nélkül is egyértelmű volt, ronaldoé pedig még azután sem.rashidm írta:Tök mindegy. Mindegyik bent volt, nem adták meg. Akkor meg? Csak az egyiket a Barcának nem adták meg és fel lett fújva, a Real-é meg nem. Nem értem miért kell a barcás "gólt" előrébb helyezni a többinél. De igazából nem tud érdekelni, habzik majd a barcások szája tőle.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. február 1., szerda 15:08
nem, ez azért lett felfúja mert még visszajátszás nélkül is egyértelmű volt, ronaldoé pedig még azután sem.rashidm írta:Tök mindegy. Mindegyik bent volt, nem adták meg. Akkor meg? Csak az egyiket a Barcának nem adták meg és fel lett fújva, a Real-é meg nem. Nem értem miért kell a barcás "gólt" előrébb helyezni a többinél. De igazából nem tud érdekelni, habzik majd a barcások szája tőle.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 1., szerda 14:46
Tök mindegy. Mindegyik bent volt, nem adták meg. Akkor meg? Csak az egyiket a Barcának nem adták meg és fel lett fújva, a Real-é meg nem. Nem értem miért kell a barcás "gólt" előrébb helyezni a többinél. De igazából nem tud érdekelni, habzik majd a barcások szája tőle.kuszkusz írta:az az eset még a sokadik visszajátszás után sem volt egyértelmű, annak a megítéléséhez valóban szükség lett volna min. a gólvonal technológiára, ellentétben a mostani esettel, amit szabadszemmel is illett volna látnia a sporinak/asszisztensnek. ilyen szempontból számít az a "jobban bent volt"..___Samy___ írta:Most én csakis kifejezetten a golrol beszélek, pont leszarom, hogy Neymarral mi volt. És nem 20-30 centis leshez hasonlítom, de miért kell különbséget tenni most mondjuk az Atma meccsen Ronaldo fejese meg a Barca gólja között? (Most hirtelen ez a gól jutott eszembe) Én elhiszem, hogy az "jobban bent volt", de a végeredmény ugyanaz, gól mindkettő, amit nem adtak meg. Akkor kussba volt mindenki, de most még erről zeng az egész sajtó.
És még a félreértések elkerülése végett, nem azért írom ezt, mert Barca VS Real, mert felőlem lehetne helyettunk egy Eibar gól is az egyenletben, de nekem kifejezetten irritáló, hogy a Barca gólig nem volt ilyen segg keritve az egésznek, holott az elmúlt 1-2 évben nem ez volt az első ilyen gól, amit elvettek.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. február 1., szerda 14:39
az az eset még a sokadik visszajátszás után sem volt egyértelmű, annak a megítéléséhez valóban szükség lett volna min. a gólvonal technológiára, ellentétben a mostani esettel, amit szabadszemmel is illett volna látnia a sporinak/asszisztensnek. ilyen szempontból számít az a "jobban bent volt"..___Samy___ írta:Most én csakis kifejezetten a golrol beszélek, pont leszarom, hogy Neymarral mi volt. És nem 20-30 centis leshez hasonlítom, de miért kell különbséget tenni most mondjuk az Atma meccsen Ronaldo fejese meg a Barca gólja között? (Most hirtelen ez a gól jutott eszembe) Én elhiszem, hogy az "jobban bent volt", de a végeredmény ugyanaz, gól mindkettő, amit nem adtak meg. Akkor kussba volt mindenki, de most még erről zeng az egész sajtó.
És még a félreértések elkerülése végett, nem azért írom ezt, mert Barca VS Real, mert felőlem lehetne helyettunk egy Eibar gól is az egyenletben, de nekem kifejezetten irritáló, hogy a Barca gólig nem volt ilyen segg keritve az egésznek, holott az elmúlt 1-2 évben nem ez volt az első ilyen gól, amit elvettek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 1., szerda 12:40
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 1., szerda 10:23
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 1., szerda 9:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 8:49
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 1., szerda 7:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 1., szerda 5:56
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. február 1., szerda 1:01
nem lehet, hogy azért mert ilyen mértékű tévedés nehezen tolerálható ezen a szinten? sokatok egy "mezei" 20-30 centis leshelyzethez hasonlítja ezt az esetet, ahol több játékos mozgását kell egyszerre látnia a sporinak, nyilván könnyebben benne van a hibázás lehetősége is. viszont ebben az esetben baromira nem erről volt szó, több mint fél méterrel haladt át egy pattogó labda a gólvonalon.. ezzel egy időben egyébként neymart a nyakánál fogva rántották le az 5-ösön belül.. nem mellékesen sokat számíthatott volna, hogy negyedórával a vége előtt rögtön sikerül egyenlíteni.___Samy___ írta:Nem is erre akartam kilyukadni, de ha bármely más csapatnak volt hátránya/előnye ebből az elmúlt 1-2 évben, nem volt ekkora mocorgás e téma körül. Gól meg gól között nincs különbség, mindegy, hogy 57 centivel volt bent, vagy 10-el. Miért fontosabb egy Barca gól a bajnokság többi csapatának góljától? Mire fel van ez így fajsúlyozva?Nem olvastam el a cikket, de szerintem te sem hiszed el komolyan, hogy egy rossz ítélet merült fel bennük ez a kérdés és hirtelen lepapírozták, megszervezték, hogy jövőre a kupában már tesztelik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 31., kedd 22:32
Én már hozzászoktam, hogy mindig sírnak, ha nem a javukra hibáznak. Állandóan ez van. Most is ráhúzzák erre a hétvégi botlásukat, pedig komolyabb bajaik vannak.___Samy___ írta:Nem is erre akartam kilyukadni, de ha bármely más csapatnak volt hátránya/előnye ebből az elmúlt 1-2 évben, nem volt ekkora mocorgás e téma körül. Gól meg gól között nincs különbség, mindegy, hogy 57 centivel volt bent, vagy 10-el. Miért fontosabb egy Barca gól a bajnokság többi csapatának góljától? Mire fel van ez így fajsúlyozva?Nem olvastam el a cikket, de szerintem te sem hiszed el komolyan, hogy egy rossz ítélet merült fel bennük ez a kérdés és hirtelen lepapírozták, megszervezték, hogy jövőre a kupában már tesztelik.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem