OFF
- P. Krisz
Re: OFF
Az Úszóvébét a kezdeti 8 milliárd sikerült felküzdeni 100 milliárdra, szóval vágjunk bele. Mutyizásra fel !!!Amúgy a nolimpia népszavazás volt már itt téma? Budapestiek közül aláírta valaki? Hazaáruló aki aláírja? Mi a fórum általános véleménye?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nekem az, hogy egy ekkora ország számára, amelyikben ilyen szinten jelen van a korrupció, egy Olimpia egyenlő lenne a gazdasági csőddel, egyszerűen többe kerülne a leves mint a hús, nyerje csak LA, nekik legalább van rá tényleges költségvetésük.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
mondjuk amíg az a legerősebb civil tüntetés hogy "fütyüjjükkija miniszterlnököt mer idehívjaja putyintot" addig ne is várjunk sokat.
Amúgy a nolimpia népszavazás volt már itt téma? Budapestiek közül aláírta valaki? Hazaáruló aki aláírja? Mi a fórum általános véleménye?

Amúgy a nolimpia népszavazás volt már itt téma? Budapestiek közül aláírta valaki? Hazaáruló aki aláírja? Mi a fórum általános véleménye?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nálunk ilyen nincs sajna. kimegy 2-3ezer fiatal, arra a kormány rászabadít pártízezer kisnyugdíjast, azok meg esernyőkkel,meg botokkal hadonásznak.Pipita írta:Romániában mégsem legalizálja a kormány a közpénzek ellopását; nem árt ha egy százezres tömeg kitartóan kiáll valami mellett.
jah, azt elfelejtettem,hogy közpénzt sem lopnak nálunk

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Pipita
Romániában mégsem legalizálja a kormány a közpénzek ellopását; nem árt ha egy százezres tömeg kitartóan kiáll valami mellett.

- Pipita
Ennyit szeretnék hozzáfűzni a kommentáld topic mai témájához:
http://southparkreszek.info/masodik-eva ... ulmetelese
http://southparkreszek.info/masodik-eva ... ulmetelese

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Norbii, no komment kategória vagy, de azért azt leírom, hogy annyit értesz a focihoz, mint Hegyi.
Uuuu..az durva. Akkor tök hü@ye hozzá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kozben Romaniaban dekriminalizaltak a 14 millio forint allati hivatali visszaeleseket, na meg az utobbi evekben lecsukott politikusokat is ki akarjak engedni a bortonok tulzsufoltsagara hivatkozva.
Laza 300 ezer ember az utcakon.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ja, hogy ennyire elvetemültek? Az szép.csababarca írta:Szerinted tudja hogy meccs van?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szerinted tudja hogy meccs van?M1Ö írta:Megy a meccsetek és inkább ife regisztrálsz menőzni...Hát de meg lett írva, hogy boldogok a lelki szegények...

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Megy a meccsetek és inkább ife regisztrálsz menőzni...
Hát de meg lett írva, hogy boldogok a lelki szegények...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igen.Ladislao írta:A Juventus egy középcsapat?Realista24 írta:Higu egy középcsapatban,
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Juventus egy középcsapat?Realista24 írta:Higu egy középcsapatban,
Amúgy én szeretném azt hinni, hogy a meccseken az ívelgetés, az nem a taktikánk része, hanem csak kétségbeesésünkben nem tudunk mit kezdeni magunkkal támadásban. Olyan szépen tudunk focizni...aztán ezt kell nézni, azért az esetek nem kis részében. Ezzel nem tudok kibékülni.pheco írta:Én azért örülnék, ha a legrosszabb igazolás valóban Beckham lenne, akár most is. Mostani ívelgetős taktikánkban aranyat érne.
de ez off az offban, csak tényleg nem értem.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Az ertelmezes fugg attol hogy teljes egeszeben olvasod a szoveget v kiveszel egy mondatot belole.
Abban mondjuk egyetertunk hogy higuain jo helyen van.
Abban mondjuk egyetertunk hogy higuain jo helyen van.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt írtad:Norbii írta:Nem ezt irtam. Szerintem mindenki tudja hogy ha Higuain a helyzeteit a vilaglegjobb csapatainak is ugyan ugy betudna talalni mint mezokovesd felek ellen akkor most o lenne a csatar. Benzema pedig mashol.Realista24 írta: Én nem tudlak komolyan venni egy olyan mondat után, hogy ha Higu itt marad, akkor Karim a Sociban lenne csatár.
Sociedad csak egy rossz vicc volt.
Egyrészt nincs olyan, hogy ha....másrészt Higuaín egy bot, harmadrészt nem viccből írtad.Akkor utáltam a legjobban mikor Higuainnak mennie kellett miatta. Persze túltettem magam rajta hiszen tudtam hogy Higuain jobb Benzemánál, de benzema jobb a realnak, annak ellenére is hogy Higu gól/perc átlaga jobb volt ha a blben nem is. Kár hogy ideggyenge, máskülönben Benzema már rég a sociedadban játszana a többi ex realossal.
Mindenki a megfelelő helyen van, Higu egy középcsapatban, Karim meg a világ legjobb csapatában.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyszer legyek moderátor...Pipita írta:Legrosszabb igazolások, elsőre három név ugrik be: Bekcham; mert ott nyilvánvalóan egy fikarcnyi szerepet sem játszottak szakmai szempontok;

Én azért örülnék, ha a legrosszabb igazolás valóban Beckham lenne, akár most is. Mostani ívelgetős taktikánkban aranyat érne.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nem ezt irtam. Szerintem mindenki tudja hogy ha Higuain a helyzeteit a vilaglegjobb csapatainak is ugyan ugy betudna talalni mint mezokovesd felek ellen akkor most o lenne a csatar. Benzema pedig mashol.Realista24 írta: Én nem tudlak komolyan venni egy olyan mondat után, hogy ha Higu itt marad, akkor Karim a Sociban lenne csatár.
Sociedad csak egy rossz vicc volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem tudlak komolyan venni egy olyan mondat után, hogy ha Higu itt marad, akkor Karim a Sociban lenne csatár.Norbii írta:azért te is írtál meredekeket minthogy pepe utoljára 4 éve volt jó védő.![]()
Amúgy én pro és kontrát is írtam vele kapcsolatban. sajnos a kontra nyert. De ezt benz maga bizonyítja idén IS.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema