Ja, hogy ennyire elvetemültek? Az szép.csababarca írta:Szerinted tudja hogy meccs van?

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 1., szerda 22:21
Ja, hogy ennyire elvetemültek? Az szép.csababarca írta:Szerinted tudja hogy meccs van?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. február 1., szerda 22:17
Szerinted tudja hogy meccs van?M1Ö írta:Megy a meccsetek és inkább ife regisztrálsz menőzni...Hát de meg lett írva, hogy boldogok a lelki szegények...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 1., szerda 22:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 20:30
Igen.Ladislao írta:A Juventus egy középcsapat?Realista24 írta:Higu egy középcsapatban,
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. február 1., szerda 20:12
A Juventus egy középcsapat?Realista24 írta:Higu egy középcsapatban,
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. február 1., szerda 20:10
Amúgy én szeretném azt hinni, hogy a meccseken az ívelgetés, az nem a taktikánk része, hanem csak kétségbeesésünkben nem tudunk mit kezdeni magunkkal támadásban. Olyan szépen tudunk focizni...aztán ezt kell nézni, azért az esetek nem kis részében. Ezzel nem tudok kibékülni.pheco írta:Én azért örülnék, ha a legrosszabb igazolás valóban Beckham lenne, akár most is. Mostani ívelgetős taktikánkban aranyat érne.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 1., szerda 19:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 19:52
Ezt írtad:Norbii írta:Nem ezt irtam. Szerintem mindenki tudja hogy ha Higuain a helyzeteit a vilaglegjobb csapatainak is ugyan ugy betudna talalni mint mezokovesd felek ellen akkor most o lenne a csatar. Benzema pedig mashol.Realista24 írta: Én nem tudlak komolyan venni egy olyan mondat után, hogy ha Higu itt marad, akkor Karim a Sociban lenne csatár.
Sociedad csak egy rossz vicc volt.
Egyrészt nincs olyan, hogy ha....másrészt Higuaín egy bot, harmadrészt nem viccből írtad.Akkor utáltam a legjobban mikor Higuainnak mennie kellett miatta. Persze túltettem magam rajta hiszen tudtam hogy Higuain jobb Benzemánál, de benzema jobb a realnak, annak ellenére is hogy Higu gól/perc átlaga jobb volt ha a blben nem is. Kár hogy ideggyenge, máskülönben Benzema már rég a sociedadban játszana a többi ex realossal.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. február 1., szerda 19:47
Egyszer legyek moderátor...Pipita írta:Legrosszabb igazolások, elsőre három név ugrik be: Bekcham; mert ott nyilvánvalóan egy fikarcnyi szerepet sem játszottak szakmai szempontok;
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 1., szerda 19:44
Nem ezt irtam. Szerintem mindenki tudja hogy ha Higuain a helyzeteit a vilaglegjobb csapatainak is ugyan ugy betudna talalni mint mezokovesd felek ellen akkor most o lenne a csatar. Benzema pedig mashol.Realista24 írta: Én nem tudlak komolyan venni egy olyan mondat után, hogy ha Higu itt marad, akkor Karim a Sociban lenne csatár.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 19:19
Én nem tudlak komolyan venni egy olyan mondat után, hogy ha Higu itt marad, akkor Karim a Sociban lenne csatár.Norbii írta:azért te is írtál meredekeket minthogy pepe utoljára 4 éve volt jó védő.![]()
Amúgy én pro és kontrát is írtam vele kapcsolatban. sajnos a kontra nyert. De ezt benz maga bizonyítja idén IS.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 1., szerda 19:18
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. február 1., szerda 19:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 1., szerda 19:13
Szerintem senkinek se az erveiddel van baja ;D ;DNorbii írta:azért te is írtál meredekeket minthogy pepe utoljára 4 éve volt jó védő.![]()
Amúgy én pro és kontrát is írtam vele kapcsolatban. sajnos a kontra nyert. De ezt benz maga bizonyítja idén IS.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 1., szerda 19:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 18:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 1., szerda 18:28
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 1., szerda 18:23
A kedvenc játékosokat már akkor odaírtam mikor regisztráltam az oldalra. Azóta se nyúltam hozzá. Változnak az idők.RealMadridFanatic írta:Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, JeséNorbii írta:#KAKtudtam hogy Higuain jobb Benzemánál
Ööö... szoktam érezni az ironiát, de itt most bajban vagyok. Főleg utóbbi mondattal.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. február 1., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. február 1., szerda 18:11
Legrosszabb igazolás(ok) szerinted.
-VDB elküldéseLegrosszabb pillanat(ok), amit átéltél, nem amit meséltek vagy olvastál róla.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem