HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 1., szerda 19:18
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. február 1., szerda 19:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 1., szerda 19:13
Szerintem senkinek se az erveiddel van baja ;D ;DNorbii írta:azért te is írtál meredekeket minthogy pepe utoljára 4 éve volt jó védő.![]()
Amúgy én pro és kontrát is írtam vele kapcsolatban. sajnos a kontra nyert. De ezt benz maga bizonyítja idén IS.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 1., szerda 19:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 18:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 1., szerda 18:28
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 1., szerda 18:23
A kedvenc játékosokat már akkor odaírtam mikor regisztráltam az oldalra. Azóta se nyúltam hozzá. Változnak az idők.RealMadridFanatic írta:Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, JeséNorbii írta:#KAKtudtam hogy Higuain jobb Benzemánál
Ööö... szoktam érezni az ironiát, de itt most bajban vagyok. Főleg utóbbi mondattal.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. február 1., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. február 1., szerda 18:11
Legrosszabb igazolás(ok) szerinted.
-VDB elküldéseLegrosszabb pillanat(ok), amit átéltél, nem amit meséltek vagy olvastál róla.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 1., szerda 18:06
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. február 1., szerda 18:01
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Norbii írta:#KAK
tudtam hogy Higuain jobb Benzemánál
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. február 1., szerda 17:59
Jólvan megfogtálTottinho írta:Na igen, de ha lúd legyen kövér. Most gondold el, hogy Danilo is ott szerencsétlenkedne náluk Andre Gomessel karöltve
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 1., szerda 17:50
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. február 1., szerda 17:17
Na igen, de ha lúd legyen kövér. Most gondold el, hogy Danilo is ott szerencsétlenkedne náluk Andre Gomessel karöltvesebydani írta:Ilyenkor jusson eszedbe, hogy nekik jutott Andre Gomes még sokkal több pénzértTottinho írta:
Számomra még azért is a legrosszabb igazolás a brazil, mert elvileg a Barca elől vettük meg.![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 1., szerda 17:13
Hát... ja ha így vesszük igen, az a kijövetel (meg még sok másik is) valami, valami borzalmas volt. Viszont a másik oldalról nézve Arbeloa küldte gyakorlatilag kispadra.istimester írta:Ez már akkor is hazugság volt. Casillas csak és kizárólag saját magának köszönhette azt a sérülést.L.Miki írta: amikor eltört a keze Arbeloa miatt
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. február 1., szerda 15:55
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. február 1., szerda 15:28
Ilyenkor jusson eszedbe, hogy nekik jutott Andre Gomes még sokkal több pénzértTottinho írta:
Számomra még azért is a legrosszabb igazolás a brazil, mert elvileg a Barca elől vettük meg.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. február 1., szerda 15:25
Számomra még azért is a legrosszabb igazolás a brazil, mert elvileg a Barca elől vettük meg.sebydani írta:Teljes csőd tud lenni Danilo is, de Khedira nagyon sokáig volt itt ehhez képest, állandó félelem és rettegés töltött el miattaTottinho írta: Hát ha csak a jelent nézzük, Danilo se győzi le?![]()
![]()
De végülis igazad van, Danilo is "jó" úton halad Sami nyomában, csak bízok benne ő nem lesz itt addig mint az elődje volt
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. február 1., szerda 15:18
Teljes csőd tud lenni Danilo is, de Khedira nagyon sokáig volt itt ehhez képest, állandó félelem és rettegés töltött el miattaTottinho írta: Hát ha csak a jelent nézzük, Danilo se győzi le?![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. február 1., szerda 14:27
Ez már akkor is hazugság volt. Casillas csak és kizárólag saját magának köszönhette azt a sérülést.L.Miki írta: amikor eltört a keze Arbeloa miatt
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem