Előttem már valaki írta, szerintem sem kell különösebben Danilot pofozni, normál esetben alig-alig játszana, az már engem is érdekelne ugyan mit látott anno Ancelotti benne, és sajnos nem áprilisi tréfa lett belőle...azt viszont állítom hogy ha hátul az alap kezdő egészséges lenne, szerintem bőven a padon töltötte volna a szezont...az már más kezdés melyik a kezdő csapatunk...
- a Navas-Marcelo Ramos Varane Carvajal-Kroos Case Modric-BBC őszintén valaki tudja hány meccset tudott lejátszani az idén??? Összesen???
- Szidjuk Cr és Benzemat(esetek döntő többségében joggal) viszont az is biztos ha a két szélső és Bale egészséges lenne, valószínű jobb mutatóval rendelkezne mindkettő! Ráadásul szerintem kar szindi a cseréket, mert meglátásom szerint régóta nem volt ennyire minőségi és mely keretunk! A gond az hogy szerintem a galakezdo az ami szint, a cserepad meg szinten hozza a gálakezdo szintjét,ha közülük bárkit is becserelunk a második félidőben!!! ...picit fáradtabb ellenfél ellen egy friss LV asensio Kovacic Isco de meg James is lazábban és látványosabban játszik mint kezdőként...sajnálom ezt a keretet mert ha mindenki egészséges lenne, a galakezdo meg tudna 5-10 meccset játszani egymásután, nyugodt szívvel lehetne leülni meccset nézni! Így tényleg nehéz, épp olvastam a Bein Sport hírt hogy idén már 173 sérülés történt...én nem tudom a többi nagy csapat a nagy bajnokságokban hogy áll e téren, de ez nekem bárhogy is nézem, kegyetlen erős és nagy szám! más években is voltak serulteink 1-2 hetes kiesés volt a legtöbb 1-2 hosszabb kiesővel kiegészülve, idén viszont szinte minden alap játékos hónapokra esik ki...hónapokra

utána meg formába lendulni is komoly próba! Én meg gondolni sem merek arra hogy ne nyerjünk semmi idén, DE vajon mi kell meg hogy valami történjen a klub körül??? Mi kell hogy valaki belássa, ez a csapat szinte verhetetlen lenne ha folyton 3-4 alap játékos nem lenne sérült hónapokig? tudom hogy egy sérülés elkerülésének vagy elszenvedésében a szerencse hatalmas faktor...de mi a fene van hogy amíg akar a spanyol ellenfeleink de akar nemzetközi szinten is sokkal kevesebb sérüléssel nyomnak le egy szezont mint mi?

azért valami csak van amin lehetne javítani, nem?
- Tényleg nem vagyok kar örvendő, de csak az idén annyi kemény belépőket úsztak meg a Barca és az Atma 1-2 hét kieséssel, ami nálunk alapból 2 hónapnál kezdődik...ez azért már évek óta tény...kétlem hogy ennyi sérülés mind mind balszerencse...különösebben nem is faj ez a kupa kiesés, csak zavaró hogy nekünk is megvolna a keretunk egy történelmi triplára, de valamiért nem jön össze sosem
- Amúgy meg szegény Benzemat nem értem mi van vele? Az egyik legnagyobb kedvencem, de kétlem hogy más sem nézi közben Suarez eredményességet a Barcaban??
- Tudom hogy más a taktika, mindig van valami magyarázat, de kérdem én, jobb így mint ha lenne egy igazán gólerős tamadonk?! Jobb a taktikának szentelni Benzemat???