HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 1., szerda 16:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 16:02
De, lásd Atma.Süti írta:Elengededhetetlen = az is kell hozzá. Te azt cáfoltad meg, hogy 100 gól nem garantálja a bajnoki címet. Amit én nem is írtam.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 1., szerda 15:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 15:49
Azt írtad, hogy Ma meg már 100+ gól elengedhetetlen ahhoz...Süti írta:Nem azt írtam, hogy csak ez kell hozzá, hanem hogy ez is. Az atleti bajnoki címét leszámítva a bajnok az elmúlt pár évben mindig 100 környékén termelt. A szezon felénél járunk a lejátszott meccseket leszámítva, és a Barcelona, és mi is 50 gól felett járunk. És szerintem az is elég valószínű, hogy idén is köztünk dől el a bajnoki cím...Realista24 írta:
Hülyeség, már bocsánat.
1. Lásd Atlético.
2. Két éve 118 gólt rúgtunk, tavaly 110-et, nyertünk? Nem, és csak néhány ponttal voltunk a 40%-kal kevesebb gólt rúgó Atlético előtt.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 1., szerda 15:47
Nem azt írtam, hogy csak ez kell hozzá, hanem hogy ez is. Az atleti bajnoki címét leszámítva a bajnok az elmúlt pár évben mindig 100 környékén termelt. A szezon felénél járunk a lejátszott meccseket leszámítva, és a Barcelona, és mi is 50 gól felett járunk. És szerintem az is elég valószínű, hogy idén is köztünk dől el a bajnoki cím...Realista24 írta:
Hülyeség, már bocsánat.
1. Lásd Atlético.
2. Két éve 118 gólt rúgtunk, tavaly 110-et, nyertünk? Nem, és csak néhány ponttal voltunk a 40%-kal kevesebb gólt rúgó Atlético előtt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 1., szerda 15:36
Rendszerről beszélek, nem taktikai hadrendről. Ha megveszik, (most hosszabbított, ez jelentheti azt is hogy felverik az árát meg azt is hogy marad ki tudja), akkor vele bővülhet a taktikai hadrend is, nincs kőbevésve a 433, lehet akár 4231 is. De 442-ben is elférne, válogatottban tkp.Szerintem is maradni fogunk, mint alap a 4-3-3, es abban nem latom, h hol lenne a helye. Juvenal ez el megy, mert 3-5-2-ben szabadon jatszhat...csere embernek meg tul draga mulatsag lenne.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 1., szerda 14:58
Szerintem is maradni fogunk, mint alap a 4-3-3, es abban nem latom, h hol lenne a helye. Juvenal ez el megy, mert 3-5-2-ben szabadon jatszhat...csere embernek meg tul draga mulatsag lenne.morientes írta: Ha nem is sokkal, de mélyebben valamivel, mondjuk úgy hogy szabadon, azt a jobbost sem kidobni az ablakon, azért rajta nem torpan meg a támadás úgy mint Jameson szokott.
Azt se írtam hogy Benzemat helyett, mert vele szélesebb lehetne a taktikai repertoár.
Lehet hogy hozna talán egy kis motivációt is a csapathoz, ami megint megcsappanni látszik, vagy legalább is szerintem, és nem üldögélnének a fix játékosok talán a babérjaikon.
Értem én hogy argentin meg minden, ami nálad nem éppen pozitív, de szerintem passzolna a rendszerbe, ami fontosabb, úgy hírlik Zidane szerint is.
Ha Benzema szetinted annyira rendben van, akkor nem kell félteni hogy kitúrja, még ha a helyére gondolják is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 1., szerda 14:37
Ha nem is sokkal, de mélyebben valamivel, mondjuk úgy hogy szabadon, azt a jobbost sem kidobni az ablakon, azért rajta nem torpan meg a támadás úgy mint Jameson szokott.Sokkal melyebben jatszik, mint Benzi, annyira, h mar nem is lehetne csatarnak nevezni. Hat azt a ket labassagot sem latom nala, sot ahogy James o is szinte a ballosat hasznalja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 14:02
Ezt hiába másolod be, ha kihagytad a lényeget, amiben azt mondja, hogy ez volt a karrierje egyik legszebb gólja. Mondom, teljesen mindegy, hogy mit hazudik most vagy a meccs utáni sablon hülyeségekben.Babinho írta:Ezt mondta Morata a bemutatásán.„Szeretnék fontos gólokat szerezni. Bármit megtennék azért, hogy újra gólt szerezzek a BL-elődöntőben. Korábban már mondtam, hogy az ott szerzett gólom (2014/15-ös szezonban Morata góljával esett ki a Real Madrid – a szerk.) nagyon furcsa volt számomra, hiszen a barátaim úgy távoztak, hogy eljutottak volna a döntőig.”
Ez pedig a meccs utáni nyilatkozata...Morata: „Elégedettek vagyunk a mai mérkőzéssel, de még nincs vége vár ránk a döntő. Köszönettel tartozom, a madridi szurkolóknak, nagyon sok boldog percet okoztak nekem. Bárcsak egy más klub ellen szereztem volna gólt, de az élet már csak ilyen. Iker és Ramos is odajöttek hozzám gratulálni, a legjobbakat kívánták nekem, nagyon jó barátok. A Barcelona lesz a következő ellenfelünk, ez is egy érdekes találkozó lesz, egy nagyszerű ellenfél, de mi is vagyunk olyannyira jók.”
Döntse el mindenki
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 13:59
Hülyeség, már bocsánat.Süti írta:Régen 60 meg 70 rúgott góllal bajnokságot lehetett nyerni. (Olaszoknál talán volt szezon mikor valamelyik csapat 20on x góllal lett bajnok) Ma meg már 100+ gól elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki bajnok legyen. És szép meg jó, hogy nálunk kb már a szertáros is lőtt gólt, de azért erre nem lehet alapozni.
Barca tavaly 91 ponttal nyert, előtte 94 ponttal, Atma 90 ponttal. Továbbra sem tudom elfogadni az érveket a 100+ pontszámos szezonra, meg gólokra.Idén lehet 90 pont körül behúzható a bajnokság, kevesebb rúgott góllal. Azért jövőre nem ebbe kell gondolkodni. Én maradnék a 4-3-3-nál amivel évekig hoztuk a rekord pontokat és rúgott gólokat.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 1., szerda 13:45
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 1., szerda 13:42
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 1., szerda 13:41
Ezt mondta Morata a bemutatásán.„Szeretnék fontos gólokat szerezni. Bármit megtennék azért, hogy újra gólt szerezzek a BL-elődöntőben. Korábban már mondtam, hogy az ott szerzett gólom (2014/15-ös szezonban Morata góljával esett ki a Real Madrid – a szerk.) nagyon furcsa volt számomra, hiszen a barátaim úgy távoztak, hogy eljutottak volna a döntőig.”
Ez pedig a meccs utáni nyilatkozata...Morata: „Elégedettek vagyunk a mai mérkőzéssel, de még nincs vége vár ránk a döntő. Köszönettel tartozom, a madridi szurkolóknak, nagyon sok boldog percet okoztak nekem. Bárcsak egy más klub ellen szereztem volna gólt, de az élet már csak ilyen. Iker és Ramos is odajöttek hozzám gratulálni, a legjobbakat kívánták nekem, nagyon jó barátok. A Barcelona lesz a következő ellenfelünk, ez is egy érdekes találkozó lesz, egy nagyszerű ellenfél, de mi is vagyunk olyannyira jók.”
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 1., szerda 13:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 12:53
Amúgy itt is leírod a lényeget. Alig rúgnak gólt a támadók, Bale-t felmenthetjük mondjuk, mégis elsők vagyunk, jó kupából kiestünk. Mindezt úgy, hogy sok elkerülhető gólt kaptunk. Bár érdekes, hogy így is a harmadik legkevesebb gólt kaptuk.Kerlon írta:Az a baj, hogy idén örülhetünk, ha valaki eléri a 20-25 gólt a bajnokságban.Karimnak is a duplájánál kéne járnia, bár azért elég sokan és sokat termeltek a csapatból. Véleményem mondjuk az, hogy nem baj, ha nem egy embertől kell mindig a csodát várni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 1., szerda 12:52
Alapvetően amúgy is inkább támadó kp csak Allegri mester tolta feljebb mióta a juvéban játszik, megrúgja ő a góljait, meg ha CR meg úgy is lesz egy darabig, majd legfeljebb kiszolgálja.Ja, Dybala is penge én már mondom egy ideje, hogy benne ott van ez a plusz. Egyedüli "hibája" neki is, hogy nem fossa a gólokat, bár szerintem egy sokkal támadóbb és sokkal jobb színvonalon támadó csapatban ezzel nem lesz baja. Fontos szituációkban nem remeg, távolról is veszélyes, egyedül a termete miatt a fejjátéka lesz sokkal kevesebb, mint Karimé.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 1., szerda 12:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 12:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 1., szerda 12:41
morientes írta:Egyébként Dybala lehet még ilyen a későbbiekben, nem véletlen hogy Zidane preferálja a hírek szerint.Benzemánál garantálom, hogy jelenleg csak Messi intelligensebb a csatár poszton. Helyezkedés, passzjáték, összjáték, technikai kivitelezés..
Olyan kapocs lehetne a kp meg a csatárok között, mint amit Jamesba gondoltak bele sokan, csak dinamikusabb, kétlábasabb, és úgy fut mint egy normális futballista.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 1., szerda 12:35
Egyébként Dybala lehet még ilyen a későbbiekben, nem véletlen hogy Zidane preferálja a hírek szerint.Benzemánál garantálom, hogy jelenleg csak Messi intelligensebb a csatár poszton. Helyezkedés, passzjáték, összjáték, technikai kivitelezés..
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem