Kommentáld a híreket
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Kommentáld a híreket
Hat szerintem nem tudna Benzemat helyettesiteni, nagyon at kellene szervezni a csapat jatekat, vagy inkabb ugy fogalmaznek nagyon ra kellene epiteni a csapat jatekat. Par ok amiert en nem hoznam Dybalat, mint "csatar".
Sokkal melyebben jatszik, mint Benzi, annyira, h mar nem is lehetne csatarnak nevezni. Hat azt a ket labassagot sem latom nala, sot ahogy James o is szinte a ballosat hasznalja.
Nalam Benzema maradna meg legalabb 2-3 evig az elso szamu csatar, csak a mellette levo tamadokat, es moge is egy golerosebb, a kaput direktebben tamado jatekost tennek.
Sokkal melyebben jatszik, mint Benzi, annyira, h mar nem is lehetne csatarnak nevezni. Hat azt a ket labassagot sem latom nala, sot ahogy James o is szinte a ballosat hasznalja.
Nalam Benzema maradna meg legalabb 2-3 evig az elso szamu csatar, csak a mellette levo tamadokat, es moge is egy golerosebb, a kaput direktebben tamado jatekost tennek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Amúgy itt is leírod a lényeget. Alig rúgnak gólt a támadók, Bale-t felmenthetjük mondjuk, mégis elsők vagyunk, jó kupából kiestünk. Mindezt úgy, hogy sok elkerülhető gólt kaptunk. Bár érdekes, hogy így is a harmadik legkevesebb gólt kaptuk.Kerlon írta:Az a baj, hogy idén örülhetünk, ha valaki eléri a 20-25 gólt a bajnokságban.Karimnak is a duplájánál kéne járnia, bár azért elég sokan és sokat termeltek a csapatból. Véleményem mondjuk az, hogy nem baj, ha nem egy embertől kell mindig a csodát várni.
Mindig oda lyukadok ki, hogy egy hatékony, extra középpályával bármit elérhetünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Alapvetően amúgy is inkább támadó kp csak Allegri mester tolta feljebb mióta a juvéban játszik, megrúgja ő a góljait, meg ha CR meg úgy is lesz egy darabig, majd legfeljebb kiszolgálja.Ja, Dybala is penge én már mondom egy ideje, hogy benne ott van ez a plusz. Egyedüli "hibája" neki is, hogy nem fossa a gólokat, bár szerintem egy sokkal támadóbb és sokkal jobb színvonalon támadó csapatban ezzel nem lesz baja. Fontos szituációkban nem remeg, távolról is veszélyes, egyedül a termete miatt a fejjátéka lesz sokkal kevesebb, mint Karimé.
A fejjáték az oke, de hát Messi is el van anélkül.
Persze Karim sztm még azért mindig jobb összességében, csak nincs formában sajnos már hetek óta.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Az a baj, hogy idén örülhetünk, ha valaki eléri a 20-25 gólt a bajnokságban.
Karimnak is a duplájánál kéne járnia, bár azért elég sokan és sokat termeltek a csapatból. Véleményem mondjuk az, hogy nem baj, ha nem egy embertől kell mindig a csodát várni.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem értem ezt a gólfosási kényszert. Régen szarrá nyertük magunkat 20-25 gólos csatárokkal úgy, hogy nem volt mellettük egy gólgép.
Egyszerűen teljesen mást kell játszani, mint amit most csinálunk.
Egyszerűen teljesen mást kell játszani, mint amit most csinálunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
morientes írta:Egyébként Dybala lehet még ilyen a későbbiekben, nem véletlen hogy Zidane preferálja a hírek szerint.Benzemánál garantálom, hogy jelenleg csak Messi intelligensebb a csatár poszton. Helyezkedés, passzjáték, összjáték, technikai kivitelezés..
Olyan kapocs lehetne a kp meg a csatárok között, mint amit Jamesba gondoltak bele sokan, csak dinamikusabb, kétlábasabb, és úgy fut mint egy normális futballista.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyébként Dybala lehet még ilyen a későbbiekben, nem véletlen hogy Zidane preferálja a hírek szerint.Benzemánál garantálom, hogy jelenleg csak Messi intelligensebb a csatár poszton. Helyezkedés, passzjáték, összjáték, technikai kivitelezés..
Olyan kapocs lehetne a kp meg a csatárok között, mint amit Jamesba gondoltak bele sokan, csak dinamikusabb, kétlábasabb, és úgy fut mint egy normális futballista.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Aubamaval az a baj, hogy CR és Bale közé berakunk egy 3-at. Ugyanazok az erősségei, mint a jelenlegi "vadlovainknak". Gyors, jól támadj a kaput. Eddig is az volt a baj, ohgy 2-3 ember áll és várja, hogy a többi kiugrassa. Rossz megoldásnak tartom jelenleg. Cserének mondjuk jó lenne, de ennyiért?
Dembele szerintem is patent, még rutin kell bele bőven, de tuti top5 játékos lesz ő még.
Dembele szerintem is patent, még rutin kell bele bőven, de tuti top5 játékos lesz ő még.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ferdítés? A saját száját hagyták el azok a mondatok.sak én már nem hiszek a tündérmesékben, meg a hősökben (az úgy is ramos), aztán inkább a sport érdekel, nem a sajtó. Ferdítés az egész, persze az ember összerak magában egy képet...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
oszmán alatt most dembelet érted vagy aki szintén oszmán emre mort?
dembele játéka nekem is tetszik de mennyi lehetőséget kapna Ronci és Bale mellett? neki fontosabb még hogy állandóan játékban legyen minthogy a sérülésükre várjon vagy a 80. percben cserére. pierre egyből mehetne kezdőbe előre csatárnak.

dembele játéka nekem is tetszik de mennyi lehetőséget kapna Ronci és Bale mellett? neki fontosabb még hogy állandóan játékban legyen minthogy a sérülésükre várjon vagy a 80. percben cserére. pierre egyből mehetne kezdőbe előre csatárnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
BBeno írta:jó hát ennél többet már pierre sem nagyon tehet hogy végre megvegyük. lépni kell perez.
Ő jó lenne ide szerintetek? Elegendő? az ára elég borsós úgy tudom. Bár nem az a poszt, de oszmánt hoznám inkább, fergeteges a labdával, tempója mint egy foxterriernek....jó lenne. Mindkét oldalon be lehetne vetni mint ágyat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
jó hát ennél többet már pierre sem nagyon tehet hogy végre megvegyük. lépni kell perez.
Realista24 írta:Nem. Morata nálam nem érdemel sokat. És nem Karim miatt, hanem ahogy a Realhoz állt korábban, a Juvéban...hogy most mit hazudik, leszarom. De aki élete góljának minősíti azt, amivel kiejtett minket, az szopjon lovat. Már bocsánat.Persze ez nyilván nem véletlen, de szerinted 3-4-5 meccsre nem érdemelné meg Morata? Nem akkor tudnánk megnézni mit tud? Így hogy?

csak én már nem hiszek a tündérmesékben, meg a hősökben (az úgy is ramos), aztán inkább a sport érdekel, nem a sajtó. Ferdítés az egész, persze az ember összerak magában egy képet...
De ha az emberi oldalát nézzük, suarezek meg diego costak ma bálványok, értékeld már amink van

Morata nem rossz focista. És nem jellemtelen, mint a mai legtöbb kurva, van stílusa akármilyen is, és ez jó. Nálam 5 meccsre jó, egyelőre többre nem, de kíváncsi vagyok rá. Arra is, hogy benzema erre, hogy reagálna.
De Zidane nem fogja meglépni, ebben amúgy biztos vagyok

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azt olvastam, hogy ha minden jól megy, akkor kezdik a felújítást...sejtek némi csúszást.Kerlon írta:Plusz nyártól készül a tető, nehogy már most adjuk fel a Karimba vetett hitünket.Realista24 írta:Kur.a jó maximum az előző meccsekhez képest volt, nem tudom Babinho hogy gondolja. De a nullánál sokkal jobbnak lenni nem nagy sztori.
Idén talán 2-3 meccse volt eddig, amivel elégedett voltam. Tavaly sokkal több volt. De még itt a tavasz, nyílnak a virágok, olvad a hó, jön a meleg. Csak az eső ne essen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Plusz nyártól készül a tető, nehogy már most adjuk fel a Karimba vetett hitünket.Realista24 írta:Kur.a jó maximum az előző meccsekhez képest volt, nem tudom Babinho hogy gondolja. De a nullánál sokkal jobbnak lenni nem nagy sztori.
Idén talán 2-3 meccse volt eddig, amivel elégedett voltam. Tavaly sokkal több volt. De még itt a tavasz, nyílnak a virágok, olvad a hó, jön a meleg. Csak az eső ne essen.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem. Morata nálam nem érdemel sokat. És nem Karim miatt, hanem ahogy a Realhoz állt korábban, aztán a Juvéban...hogy most mit hazudik, leszarom. De aki élete góljának minősíti azt, amivel kiejtett minket, az szopjon lovat. Már bocsánat.Persze ez nyilván nem véletlen, de szerinted 3-4-5 meccsre nem érdemelné meg Morata? Nem akkor tudnánk megnézni mit tud? Így hogy?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mióta volt akkor a padon? Csak azon a meccsen? Végig feltétel nélküli bizalom mellett játszhat. Ez nem csere státusz, hogy a las palmas ellen padon kezd.Realista24 írta:Feltételezés, hiszen az idei szezonban is volt, hogy beállt és beverte. Talán a Las Palmas ellen.. Nem bírná.
Morata meg örülhet egy kezdő meccsnek.
Persze ez nyilván nem véletlen, de szerinted 3-4-5 meccsre nem érdemelné meg Morata? Nem akkor tudnánk megnézni mit tud? Így hogy?
Jah a sociedad ellenit úgy értem, hogy ez az út amit vinnie kéne. Ebből lesz pure kak

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kur.a jó maximum az előző meccsekhez képest volt, nem tudom Babinho hogy gondolja. De a nullánál sokkal jobbnak lenni nem nagy sztori.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Én sosem titkoltam, h nem kedvelem, lehet emiat, vagy nem tudom, sokkal kritukisabb vagyok, számomra Sociedad elleni első fiélidőben max aktívabb volt, mint az ezt megelőző meccseken, de h kúrva jó, az túlzás. Volt ő sok sok meccsen az előző szezonban kúrva jó, akk csettintettem, de hát ezt vasárnap meg sem közelítette.Babinho írta:felnagyítja, na meg az, hogy a kurva jó első félidőt már nem bírta hozni a másodikban is. Persze nem csoda. Ettől függetlenül én is utálom amit lehoz az idény egészét nézve, meg hogy fejben szét van esve megint és megint, és én is már az eladása felé hajlok lassan...de pont most elővenniÉrtékelem a sociedad elleni teljesítményét. Egy ilyen Karim kell tavasszal.
Ennél sokkal jobb karim kell, és benne is van.
Az "csak" egy algoritmus kb. Bedob egy játékos 20 cselt és 10-re értékeli ki, hol ott lehet 3 ziccerből kicselezte magát. Neymarnak borzalmas szezonja van és az értékelése alapján top 3-ban van európában.Anthony írta:Nos én is a "legjobb szezonját" vitattam. Tudom, hogy jössz, pedig kár mindenre ugrani...főleg hogy a statisztika, amit hoztál eléggé megkérdőjelezhető. Én is hozhattam volna a whoscored.com-os statot, ahol Benzema a csapaton belül a 17-ik a bajnokságban 6.86-os pontszámmal.Realista24 írta: Ha beleállsz, állj bele normálisan, mert tudod, hogy jövök. Ne csak vaktöltényed legyen.
De mégegyszer, úgysem győzzük meg egymást..
K
K