Legrosszabb igazolás meg Khedira. Nagyon magasan. Nem is tudok senkit mondani, aki akár csak picit is veszélyeztetné ebben a "győzelmében".
Földik voltunk, oszt' megmerted ezt csinálni?csabi* írta:james

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. február 1., szerda 14:01
Földik voltunk, oszt' megmerted ezt csinálni?csabi* írta:james
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 1., szerda 13:50
HozzászólásSzerző: Puding » 2017. február 1., szerda 13:45
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 1., szerda 13:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 13:10
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 1., szerda 11:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 1., szerda 11:06
Ez mondjuk már jó érvelés, de nem érzem azt, hogy pl a 10-12 év BL mentes időszak csak ezeken múlott volna. Az, hogy Higuaín balfasz volt sorsdöntő szituációkban az az ő hibája volt, de az, hogy akkor épp ő játszott már nem. Arra amire volt, hogy váltogassák egymást Benzemával tökéletes volt. Ezerszer inkább ő, mint Morata például. Az, hogy Mourinho nem tudott itt BL-t nyerni az szerintem sokkal inkább az ő makacssága volt, mint a játékosok balfaszsága. Bayern-Dortmund elleni kieséseket én nem tudom egy-egy játékos nyakába varrni. 2010 előtti időkkel meg talán kár is foglalkozni, akkor tájt mindent elbasztak a csapat körül.Realista24 írta:Mintha Pérezt látnám. Pont leszarom, hogy kerestünk néhány eurócentet Higuaínon. 12ért jött, 40ért ment, közben meg ingyen keserítette meg az életünket? Nem. Özil sem. De még ha kerestünk is rajta, neked mi ér többet? 5 millió egy tucatszar játékoson vagy egy esetleges BL győzelem. Én maradnék utóbbinál.Kerlon írta:Jó hát te szimplán undorból ítélkezel. Gyakorlatilag szerintem egyiket sem lehet a legrosszabb igazolásnak tekinteni. Higuaín 18 évesen idejött 12 ? millióért és távozott 40 millióért. Huntelaart leírtam. Özil is bagóért jött és nagyot akasztottunk. 10-15 millió veszteség egy játékos vételárán szerintem annyira nem borzalmas. Ha megnyeresség lett rajta, akkor tuti nem lehetett rossz igazolás.
Legellenszenvesebb, legértelmetlenebb igazolás kérdésre már elfogadnám a válaszaitokat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 10:52
Mintha Pérezt látnám. Pont leszarom, hogy kerestünk néhány eurócentet Higuaínon. 12ért jött, 40ért ment, közben meg ingyen keserítette meg az életünket? Nem. Özil sem. De még ha kerestünk is rajta, neked mi ér többet? 5 millió egy tucatszar játékoson vagy egy esetleges BL győzelem. Én maradnék utóbbinál.Kerlon írta:Jó hát te szimplán undorból ítélkezel. Gyakorlatilag szerintem egyiket sem lehet a legrosszabb igazolásnak tekinteni. Higuaín 18 évesen idejött 12 ? millióért és távozott 40 millióért. Huntelaart leírtam. Özil is bagóért jött és nagyot akasztottunk. 10-15 millió veszteség egy játékos vételárán szerintem annyira nem borzalmas. Ha megnyeresség lett rajta, akkor tuti nem lehetett rossz igazolás.
Legellenszenvesebb, legértelmetlenebb igazolás kérdésre már elfogadnám a válaszaitokat.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. február 1., szerda 10:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 1., szerda 10:47
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. február 1., szerda 10:39
higuájn huntelár csatársor, okádnom kellKerlon írta:Máshol is szar volt?lestat írta:Én meg az alapján mondom h ki mekkora csalódás volt...vagy többet vártam vagy szimplán vicc kategória mint Faubert vagy Gravesen. Aranylabdás létükre én Owentől meg a braziltól is többet vártam ennyi.
a holland meg máshol is szar volt nem csak abban az 5hónapban de ugye akkoriban ő volt a fiatal feltörekvő tehetség stb..azért mert Perez eltakaritotta lehetett volna több is benne de nem volt.
http://www.transfermarkt.de/klaas-jan-h ... saison=ges
Nem idevaló volt ő, de termelt rendesen. Szerintem inkább az akkori Calderón-Mijatovic féle eszetlensége áldozata volt ő. RvN tökéletes pótléka lehetett volna, bár nem bánom, hogy Benzema vette át a helyét.
Amúgy még mindig megvan bennem, hogy beverte az atletinek, mint ló a lónak:
https://www.youtube.com/watch?v=DT4KVH27QA4
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 1., szerda 10:31
Máshol is szar volt?lestat írta:Én meg az alapján mondom h ki mekkora csalódás volt...vagy többet vártam vagy szimplán vicc kategória mint Faubert vagy Gravesen. Aranylabdás létükre én Owentől meg a braziltól is többet vártam ennyi.
a holland meg máshol is szar volt nem csak abban az 5hónapban de ugye akkoriban ő volt a fiatal feltörekvő tehetség stb..azért mert Perez eltakaritotta lehetett volna több is benne de nem volt.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. február 1., szerda 10:24
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. február 1., szerda 10:17
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. február 1., szerda 10:16
-Mourinhoval a 0-5, aminel nem is maga az eredmeny a leginkabb fajo, hanem a meccs vegen a teljen tanacstalansag, amikor a Barca konkretan azt csinalt, amit csak akart. Meg ugye ott volt a masnap reggel, amikor a folyoson talalkoztam egyetlen Realos osztalytarsammal es szavak nelkul probaltuk eldonteni ki lepjen be eloszor a full barcas osztalyba. Mondjuk ugy, hogy az egy eleg hosszu nap volt..Realista24 írta:Legrosszabb pillanat(ok), amit átéltél, nem amit meséltek vagy olvastál róla.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 1., szerda 10:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 9:57
Én ezzel kezdem, elsőre olyannal, ahol a helyszínen is voltam.Legrosszabb pillanat(ok), amit átéltél, nem amit meséltek vagy olvastál róla.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 1., szerda 9:49
Ez nagyon nehéz. Mert Kaká-t én sem sorolnám ide a neve miatt, nekem Owen sem fájt mert csíptem. A holland vonal sem volt akkora katasztrófa, mint amennyire be van állítva. Talán Heinze-t tudnám írni. De ha tovább gondolkodnék tuti bejönne még pár, mert miközbe írok, már eszembe is jutott Pablo Garcia.Realista24 írta:Legrosszabb igazolás(ok) szerinted.
Ebből van jó pár. Az összes 1/8 döntős kiesést nagyon nehezen éltem meg. Közülük főleg a Roma ellenit. Nem vagyok rá büszke, de az annyira felhúzott, hogy sírva leköptem a tv-t.Realista24 írta:Legrosszabb pillanat(ok), amit átéltél, nem amit meséltek vagy olvastál róla.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 1., szerda 9:47
HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. február 1., szerda 9:47
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem