OFF
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: OFF
nekem ők a legrosszabb igazolások, mert ilyen-olyan okok miatt (általában azért a futballtudás hiánya miatt) éveket vettek el a balfaszságukkal tőlem és azoktól a szurkolóktól, akik beleszerettek a szép fociba.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
Jó hát te szimplán undorból ítélkezel. Gyakorlatilag szerintem egyiket sem lehet a legrosszabb igazolásnak tekinteni. Higuaín 18 évesen idejött 12 ? millióért és távozott 40 millióért. Huntelaart leírtam. Özil is bagóért jött és nagyot akasztottunk. 10-15 millió veszteség egy játékos vételárán szerintem annyira nem borzalmas. Ha megnyeresség lett rajta, akkor tuti nem lehetett rossz igazolás.
Legellenszenvesebb, legértelmetlenebb igazolás kérdésre már elfogadnám a válaszaitokat.
Legellenszenvesebb, legértelmetlenebb igazolás kérdésre már elfogadnám a válaszaitokat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
higuájn huntelár csatársor, okádnom kellKerlon írta:Máshol is szar volt?lestat írta:Én meg az alapján mondom h ki mekkora csalódás volt...vagy többet vártam vagy szimplán vicc kategória mint Faubert vagy Gravesen. Aranylabdás létükre én Owentől meg a braziltól is többet vártam ennyi.
a holland meg máshol is szar volt nem csak abban az 5hónapban de ugye akkoriban ő volt a fiatal feltörekvő tehetség stb..azért mert Perez eltakaritotta lehetett volna több is benne de nem volt.
http://www.transfermarkt.de/klaas-jan-h ... saison=ges
Nem idevaló volt ő, de termelt rendesen. Szerintem inkább az akkori Calderón-Mijatovic féle eszetlensége áldozata volt ő. RvN tökéletes pótléka lehetett volna, bár nem bánom, hogy Benzema vette át a helyét.
Amúgy még mindig megvan bennem, hogy beverte az atletinek, mint ló a lónak:
https://www.youtube.com/watch?v=DT4KVH27QA4

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
Máshol is szar volt?lestat írta:Én meg az alapján mondom h ki mekkora csalódás volt...vagy többet vártam vagy szimplán vicc kategória mint Faubert vagy Gravesen. Aranylabdás létükre én Owentől meg a braziltól is többet vártam ennyi.
a holland meg máshol is szar volt nem csak abban az 5hónapban de ugye akkoriban ő volt a fiatal feltörekvő tehetség stb..azért mert Perez eltakaritotta lehetett volna több is benne de nem volt.
http://www.transfermarkt.de/klaas-jan-h ... saison=ges
Nem idevaló volt ő, de termelt rendesen. Szerintem inkább az akkori Calderón-Mijatovic féle eszetlensége áldozata volt ő. RvN tökéletes pótléka lehetett volna, bár nem bánom, hogy Benzema vette át a helyét.
Amúgy még mindig megvan bennem, hogy beverte az atletinek, mint ló a lónak:
https://www.youtube.com/watch?v=DT4KVH27QA4
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
Legrosszabb igazolás(ok) szerinted:
bekem. özil. higuain.
Legrosszabb pillanat(ok), amit átéltél, nem amit meséltek vagy olvastál róla
balfasz kapufája üres kapura by far.
bekem. özil. higuain.
Legrosszabb pillanat(ok), amit átéltél, nem amit meséltek vagy olvastál róla
balfasz kapufája üres kapura by far.
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én meg az alapján mondom h ki mekkora csalódás volt...vagy többet vártam vagy szimplán vicc kategória mint Faubert vagy Gravesen. Aranylabdás létükre én Owentől meg a braziltól is többet vártam ennyi.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- h3x0r
-Mourinhoval a 0-5, aminel nem is maga az eredmeny a leginkabb fajo, hanem a meccs vegen a teljen tanacstalansag, amikor a Barca konkretan azt csinalt, amit csak akart. Meg ugye ott volt a masnap reggel, amikor a folyoson talalkoztam egyetlen Realos osztalytarsammal es szavak nelkul probaltuk eldonteni ki lepjen be eloszor a full barcas osztalyba. Mondjuk ugy, hogy az egy eleg hosszu nap volt..Realista24 írta:Legrosszabb pillanat(ok), amit átéltél, nem amit meséltek vagy olvastál róla.
- 2011-ben a Barca elleni 1-3 hazai palyan, amikor Benzema mar az elso percben lott egy golt. Mar napokkal a meccs elott nagy volt az arcom, hogy most mindent visszaadunk, errefel jott a hatalmas pofon
- Ancelotti kirugasa es Benitez kinevezese: Ott valami nagyon eltort bennem
Sahin mint legrosszabb igazolás? 10 millióba került csak. Annyiért a Bundesliga legjobbja szerintem sehogy se lehetett rossz, még ha jó se volt. Miért nem úgy nézitek, hogy ki mennyiért jött, mennyit tett le, mennyiért ment? Kaká és James pl. a marketing gépezet erős képviselői, ezért biztosan nem lehet őket a legrosszabbak közé rakni. Szerintem az olcsón jött, de bukott játékost sem lehet iderakni. Vagy pl. Huntelaar, aki itt volt 5 hónapot és az alatt azért hozott pár szép gólt, de ugye Perez eltakarította. (Tudom nem egy zseni, de nem csak rajta múlottak dolgok).
Nálam a legrosszabb: Danilo. Kétlem, hogy túl sok pénzzel kiszálljunk belőle, erőltetni kell, pedig mocsok szar és rohadt sokat kellett belefektetni.
Legrosszabb pillanat: talán Carlo Benítezre való lecserélése. Komolyan a mai napig nem értem, hogy ki és miért gondolta azt, hogy a spanyol jó választás, amikor 10 éve semmi komolyat nem rakott le az asztalra. Ancelotti mögött meg ott állt egy egész csapat, 1,5 jó év és kirúgták fél szar után.
Nálam a legrosszabb: Danilo. Kétlem, hogy túl sok pénzzel kiszálljunk belőle, erőltetni kell, pedig mocsok szar és rohadt sokat kellett belefektetni.
Legrosszabb pillanat: talán Carlo Benítezre való lecserélése. Komolyan a mai napig nem értem, hogy ki és miért gondolta azt, hogy a spanyol jó választás, amikor 10 éve semmi komolyat nem rakott le az asztalra. Ancelotti mögött meg ott állt egy egész csapat, 1,5 jó év és kirúgták fél szar után.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én ezzel kezdem, elsőre olyannal, ahol a helyszínen is voltam.Legrosszabb pillanat(ok), amit átéltél, nem amit meséltek vagy olvastál róla.
Real Madrid - Atlético Madrid, Király-kupa döntő elveszítése a Bernabéuban.
Real Madrid - Barcelona, bajnoki, 0-4.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez nagyon nehéz. Mert Kaká-t én sem sorolnám ide a neve miatt, nekem Owen sem fájt mert csíptem. A holland vonal sem volt akkora katasztrófa, mint amennyire be van állítva. Talán Heinze-t tudnám írni. De ha tovább gondolkodnék tuti bejönne még pár, mert miközbe írok, már eszembe is jutott Pablo Garcia.Realista24 írta:Legrosszabb igazolás(ok) szerinted.

Ebből van jó pár. Az összes 1/8 döntős kiesést nagyon nehezen éltem meg. Közülük főleg a Roma ellenit. Nem vagyok rá büszke, de az annyira felhúzott, hogy sírva leköptem a tv-t.Realista24 írta:Legrosszabb pillanat(ok), amit átéltél, nem amit meséltek vagy olvastál róla.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Még lehet jövök majd legrosszabb pillanattal, de az első legrosszabb talán VDB távozása, a kupavereség a 6-1 a sociedad ellen (persze a visszavágó valamelyest kárpótolt), illet Calderon elnöksége. Az sajnos nem egy pillanatnak tűnt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha nem Mourinho az edző anno Kaká sokkal többet adhatott volna szerintem. Soha nem tudok megbékélni vele, hogy agybafőbe erőltette Khedirát meg Özilt akkor is mikor már végkimerülésben voltak. Kaká és Lass meg szépen égtek ki a padon.
Legrosszabb igazolások: Illarra, Woodgate, Danilo, Huntelaar, Sahin, Drenthe. Egyelőre.
Nekem a legrosszabb pillanat egyértelműen az amikor évekig nem tudtunk továbbjutni a BL nyolcaddöntőből. Nagyon hosszú és kellemetlen várakozás volt.
Legrosszabb igazolások: Illarra, Woodgate, Danilo, Huntelaar, Sahin, Drenthe. Egyelőre.

Nekem a legrosszabb pillanat egyértelműen az amikor évekig nem tudtunk továbbjutni a BL nyolcaddöntőből. Nagyon hosszú és kellemetlen várakozás volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kaká szerintem a szükséges rossz volt. Kellett valaki, aki miatt más világsztárok újra látják a Realban a lehetőséget. Gravesen meg Faubert nálam nem kerülnek majd be a listába, hiszen szinte semmi vizet nem zavartak, Owen meg egész jó gólátlaggal bírt.lestat írta:Legrosszabb igazolások: FaubertRealista24 írta:Megvoltak a kellemes emlékek, folytatva a játékot, két kérdésem lenne.
Legrosszabb igazolás(ok) szerinted.
Legrosszabb pillanat(ok), amit átéltél, nem amit meséltek vagy olvastál róla.Kaká , Huntelaar, Gravesen,Owen
Legrosszabb pillanatok: Barca elleni 6-2, 5-0, 0-4
Bayern elleni 11esek 2012-ből.
2014es BL döntő első 92 perce. Életemben nem szenvedtem még úgy Tv előtt.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Legrosszabb igazolások: FaubertRealista24 írta:Megvoltak a kellemes emlékek, folytatva a játékot, két kérdésem lenne.
Legrosszabb pillanat(ok), amit átéltél, nem amit meséltek vagy olvastál róla.

Legrosszabb pillanatok: Barca elleni 6-2, 5-0, 0-4
Bayern elleni 11esek 2012-ből.
2014es BL döntő első 92 perce. Életemben nem szenvedtem még úgy Tv előtt.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megvoltak a kellemes emlékek, folytatva a játékot, két kérdésem lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Casillas: A Sevilla elleni földöntúli védések. Ráadásul 2x csinálta meg.
Guti: Depor elleni passz persze, na meg a Twitter használata.
Raúl: Igazából neki köszönhetem azt, hogy Real-szurkoló lettem, hogy egyáltalán megszerettem a sportot, közvetve pedig még a munkámat is, ha ő nincs, nincs sportszeretet, így teljesen más irányt vett volna az életem. Ami pedig a játékát illeti, az emelős gólok felejthetetlenek nekem, és volt egy meccs, sosem tudom ki ellen, azt hiszem a Valladolid ellen, 3at lőtt. Egyet emelt, egy oxi, egy sarok. Elképesztő volt.
Zidane: 2002.
Figo: Nekem ő valahogy sosem volt akkora kedvenc, de azért szerettem nézni, ahogy hülyíti a védőket a szélen.
Beckham: Miután Capello száműzte a Castillába, és onnan sok - sok munkával visszatért.
RC: Capello szezon - fontos gólok, gólpasszok.
RvN: Valamiért nekem egy Levante elleni mesternégyes (?) maradt meg belőle a legjobban.
Ronaldo: Azok a biciklik...
Helguera: Mindenes.
Hierro: Apafigura a keretben.
CR: Kettősség. Valahogy mindig ez volt bennem vele kapcsolatban. Elismerem, tisztelem. Amúgy meg a Spanyol Kupa döntőben szerzett felhőfejese.
Guti: Depor elleni passz persze, na meg a Twitter használata.
Raúl: Igazából neki köszönhetem azt, hogy Real-szurkoló lettem, hogy egyáltalán megszerettem a sportot, közvetve pedig még a munkámat is, ha ő nincs, nincs sportszeretet, így teljesen más irányt vett volna az életem. Ami pedig a játékát illeti, az emelős gólok felejthetetlenek nekem, és volt egy meccs, sosem tudom ki ellen, azt hiszem a Valladolid ellen, 3at lőtt. Egyet emelt, egy oxi, egy sarok. Elképesztő volt.
Zidane: 2002.
Figo: Nekem ő valahogy sosem volt akkora kedvenc, de azért szerettem nézni, ahogy hülyíti a védőket a szélen.
Beckham: Miután Capello száműzte a Castillába, és onnan sok - sok munkával visszatért.
RC: Capello szezon - fontos gólok, gólpasszok.
RvN: Valamiért nekem egy Levante elleni mesternégyes (?) maradt meg belőle a legjobban.
Ronaldo: Azok a biciklik...
Helguera: Mindenes.
Hierro: Apafigura a keretben.
CR: Kettősség. Valahogy mindig ez volt bennem vele kapcsolatban. Elismerem, tisztelem. Amúgy meg a Spanyol Kupa döntőben szerzett felhőfejese.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kinek van kedve játszani? Felsorolok játékosokat és mi az ami először beugrik róluk (gól, csel, védés, assziszt stb...) a Real Madridban? Casillas, Guti, Raúl, Zidane, Figo, Beckham, Roberto Carlos, Nistelrooy, Ronaldo, Cr.
Casillas: Emberfeletti reflexek, Barca meccsek ahol csak miatta jöttünk ki x-re, illetve sevilla elleni emberfeletti védések
Guti: Sarkazás Zidane-nak majd Benzemanak, barca ellen való 110% os pörgései
Raúl: Emeléses gólok, Bayern elleni teljesítménye 2006(?) ból
Zidane: Búcsú meccs, 2006 VB
Figo: Manchester elleni 16 sarkáról lőtt gólja (sajnos, amikor Real drukker lettem igazán, Ő már nem volt itt)
Beckham: Ronaldinho helyett őt hoztuk... Illetve az utolsó nagy menetelése Capello helyett.
Roberto Carlos: Egy új poszt megteremtője
RVN: Halálos befejező, állandó sérült
Ronaldo: Apám szerint a legjobb csatár nekem már csak a nagy hasa maradt meg a pár villanásával.
CR: Az akarás és soha meg nem elégedés/megnyugvás mintaképe.
ZIDANE
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Casillas: fiatalkori ruganyosság, hatalmas egykezes-vetődős bravúrokKinek van kedve játszani? Felsorolok játékosokat és mi az ami először beugrik róluk (gól, csel, védés, assziszt stb...) a Real Madridban? Casillas, Guti, Raúl, Zidane, Figo, Beckham, Roberto Carlos, Nistelrooy, Ronaldo, Cr.
Guti: Meg nem értett zseni, 2007 tavasza, passz a depor ellen
Raúl: Az örök. Barcának a BL-ben a pókhálóba. MU elleni gólok. Ezek is. Gyatra meccseken semmiből jött megmentő gólok. Tötymörgés a védők között, utána alig guruló labdával a kapus körbelövése.
Zidane: Még 98-ban, a többi már történelem.
Figo: Szevasz kopasz.
Beckham: Álló labda. Egy jó, de oda nem illő ember.
RC: Nagy karrier, sajnáltam a Bayern ellenit. Az ott 1-2 évvel visszavetett bennünket. Szebb búcsút érdemelt.
RvN: 2006/2007, emberileg kitűnő
Ronaldo: Haj. Háj. Egy jobban működő klubban sokkal többet kihozhattunk volna belőle. Mert a mutatottakon kívül volt ott még potenciál, dögivel.
Helguera: A Real Madrid "áldozata", az örök beugró.
Hierro: Egy idő után két lábon járó gólveszély, de fuckin legend

CR: Szeretni nem fogom különösképpen, de minden hibája ellenére hatalmas tiszteletet érdemel. Az ellenszélt is bevállalta.
Casillas: Hihetetlen védések, Sevilla ellen, BL döntő, Robben ellen...
Ezeket visszajátszva sem hittem el, de még mennyit. Méltatlan távozás.
Guti: Benzemának a sarkazás és a valencia ellen. https://www.youtube.com/watch?v=1Zw1HYdrYhs Meg amikor valaki 2 ilyet tol egy meccsen, az kapja be, hogy nem volt többhöz kedve
Raúl: 2000 BL döntő, 3.gól. Itt lettem madridista. A nou camp bekussoltatása, az emelései és Ronaldoig a legtöbb gól...Ez a foci.
Zidane: https://www.youtube.com/watch?v=ywkMlK89Ibk Erre senki nem képes. Na meg a leverkusen gólra.
Beckham: A sportot legyőzte a média. Ő azért szimpatikus volt.
Ronaldo: A legjobb 9-es, bár hozzám Raúl mindig közelebb állt. De ahogy focizott és ahonnan visszajött 2002-ben is...Megismételhetetlen.
RVN: Ronaldo után mit írjak róla?
De mégis szerettem. Beverte mindenhonnan.
Roberto Carlos: A közeli szabadrúgások és egy poszt megreformálása. Nálam ő és raúl jelentette a realt amikor elkezdtem követni. Ő nem csak egy hátvéd volt és nem csak egy focista. Penge.
CR: Amikor más buzizott, amikor másnak nem ment, akkor volt CR. Meg amikor másnak ment akkor is volt CR. Ő mindig harcolt. Mindent legyőzött. Emberileg is nagy. 3xx gól és a calma. Mindenkit bekussoltatott már.
Aki még gyorsan eszembe jut:
Solari bombagóljai csereként. Hierro a megtestesült kapitány, mekkora védő volt te jó ég...
Robinho: Óriási tehetség, a legnagyobb reményem benne volt a foci világában és a legnagyobb csalódásom
Akkoriban mindenki Robinho vs. Messizett mint új reménységek. Marha jól játszott, de akkoriban nem volt se sportszakma nálunk, se csapatkép se klubmodell. De ő is fgy volt. Kár érte.
Utáltam: Gravesen, Pavon, Cassano, Khedira, Faubert, Saviola, Anelka, Reyes, Raúl Bravo.
Akire szívesen gondolok még vissza: Redondo, Mcmanaman, Higuain, Makelele, VDB mint edző, Butrageno, Hugo Sanchez akit nem láttam játszani, Salgado, Morientes, Diarra. Hát nem feltétlenül foci tudás alapján, de valamit mindenkiben csíptem

Guti: Benzemának a sarkazás és a valencia ellen. https://www.youtube.com/watch?v=1Zw1HYdrYhs Meg amikor valaki 2 ilyet tol egy meccsen, az kapja be, hogy nem volt többhöz kedve

Raúl: 2000 BL döntő, 3.gól. Itt lettem madridista. A nou camp bekussoltatása, az emelései és Ronaldoig a legtöbb gól...Ez a foci.
Zidane: https://www.youtube.com/watch?v=ywkMlK89Ibk Erre senki nem képes. Na meg a leverkusen gólra.
Beckham: A sportot legyőzte a média. Ő azért szimpatikus volt.
Ronaldo: A legjobb 9-es, bár hozzám Raúl mindig közelebb állt. De ahogy focizott és ahonnan visszajött 2002-ben is...Megismételhetetlen.
RVN: Ronaldo után mit írjak róla?

Roberto Carlos: A közeli szabadrúgások és egy poszt megreformálása. Nálam ő és raúl jelentette a realt amikor elkezdtem követni. Ő nem csak egy hátvéd volt és nem csak egy focista. Penge.
CR: Amikor más buzizott, amikor másnak nem ment, akkor volt CR. Meg amikor másnak ment akkor is volt CR. Ő mindig harcolt. Mindent legyőzött. Emberileg is nagy. 3xx gól és a calma. Mindenkit bekussoltatott már.
Aki még gyorsan eszembe jut:
Solari bombagóljai csereként. Hierro a megtestesült kapitány, mekkora védő volt te jó ég...
Robinho: Óriási tehetség, a legnagyobb reményem benne volt a foci világában és a legnagyobb csalódásom

Utáltam: Gravesen, Pavon, Cassano, Khedira, Faubert, Saviola, Anelka, Reyes, Raúl Bravo.
Akire szívesen gondolok még vissza: Redondo, Mcmanaman, Higuain, Makelele, VDB mint edző, Butrageno, Hugo Sanchez akit nem láttam játszani, Salgado, Morientes, Diarra. Hát nem feltétlenül foci tudás alapján, de valamit mindenkiben csíptem