HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 1., szerda 10:09
Sahin mint legrosszabb igazolás? 10 millióba került csak. Annyiért a Bundesliga legjobbja szerintem sehogy se lehetett rossz, még ha jó se volt. Miért nem úgy nézitek, hogy ki mennyiért jött, mennyit tett le, mennyiért ment? Kaká és James pl. a marketing gépezet erős képviselői, ezért biztosan nem lehet őket a legrosszabbak közé rakni. Szerintem az olcsón jött, de bukott játékost sem lehet iderakni. Vagy pl. Huntelaar, aki itt volt 5 hónapot és az alatt azért hozott pár szép gólt, de ugye Perez eltakarította. (Tudom nem egy zseni, de nem csak rajta múlottak dolgok).
Nálam a legrosszabb: Danilo. Kétlem, hogy túl sok pénzzel kiszálljunk belőle, erőltetni kell, pedig mocsok szar és rohadt sokat kellett belefektetni.
Legrosszabb pillanat: talán Carlo Benítezre való lecserélése. Komolyan a mai napig nem értem, hogy ki és miért gondolta azt, hogy a spanyol jó választás, amikor 10 éve semmi komolyat nem rakott le az asztalra. Ancelotti mögött meg ott állt egy egész csapat, 1,5 jó év és kirúgták fél szar után.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K